GRAD SNOVA

• Začetnik teme Začetnik teme fizio
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Boze, koliko sam volim Bg. :(

Свака част вама Београђанима, кад можете онолико узбрдо и низбрдо да ходате, ја би се после пар недеља таквог живота обесио проверено. Био сам на Бановом, скоро код друга два дана и оно ујутру идем у пекару и било је ок кад сам силазио до Пожешке, али кад сам се пењао оно није нормално било... Буквално сам морао на пола пута да станем, одморим једно минут па да наставим пут :D Није лош БГ, али моју равницу не би мењао ни за шта на свету ;)

Poslednja izmena:
Ja zivim na Banovom. :lol: Ko ti je taj drug? :) Ja kad nisam vozila, retko sam izlazila iz kuce. :P shalu na stranu, zaista je zajebano...

Па не верујем да га знаш, велико је Баново ;) Имам тамо пар добрих другара оно, ал' са том двојицом сам баш екстра, Миша Богдановић '89 и Лука Герзић - Балија '89 ;)

Па не верујем да га знаш, велико је Баново ;) Имам тамо пар добрих другара оно, ал' са том двојицом сам баш екстра, Миша Богдановић '89 и Лука Герзић - Балија '89 ;)
Jao kad bi znao kako je malo... :lol: Koju su osnovnu i srednju ishli? Poznato mi je jako...

@Тинар
Ма откуд знам коју су основну ишли!? :mrgreen: Знам да живе у некаквом Горњем Крају - ББГК :D Миша живи близу стадиона Чукаричког, па ти рачунај која је основна најближа и он је вероватно у ту ишао :D :mrgreen: А што се тиче средње обојица су ишли у гимназије е сад не знам тачно које...

Poslednja izmena:
Jao, pa taj Misha zivi kod mene. :mrgreen: Ja sam ti u toj ulici gde se nalazi onaj Maki market, koji radi 24h. :) E sad, mozda su ishli u Banovicku a mozda u Crnjanski, a mogli su da idu i u 13. gimn al to ko zna. Tog Mishu sigurno znam iz vidjenja, al mislim da ga nekako znam i ovako...

SURFERS PARADISE tacnije GOLD COAST (Australia Queensland) najlepsi grad na svetu definitivno grad mladosti grad najboljih provoda grad u kojeme je tako lako naci para svog za svakoga. Grad takodje sa najboljim maturama i jedva cekam novembar da pochnu mature to jest Schoolies da idem jel tada bude ludo 14 dana maturanti sirom australije se skupljaju u TAJ GRAD i iznajmuju se apartmani i zurke na plazama pa posle sa plaze u apartmanima pravi se ludnica bude sve u svemu extra naj provodi su u tom gradu mozete i pogledati kako tinejdzeri australije proslavljaju kraj skolske godine kakve su to zurke na plazama:) samo prosle godine kad sam isao upalo mi dosta peska u patike:P ustvari taj se zivot ne moze opisati recima treba doci i videti Najbolje.

Poslednja izmena:
U kom bi ste gradu voleli da zivite????I sto???Kako izgleda vas grad snova???? :wink: 8)

Volela bih da zhivim u Parizu, New Yorku, Los Angelesu, ali najbolje je zhiveti u BG-u:)Volela bih zhiveti u gradu gde ima gostoljubivih ljudi, gde nema kriminalizma, gde ima puno futuristichkih objekata (a inache otkidam za futuristichkim zgradama i oblakoderima:heart:).

SURFERS PARADISE tacnije GOLD COAST (Australia Queensland) najlepsi grad na svetu definitivno grad mladosti grad najboljih provoda grad u kojeme je tako lako naci para svog za svakoga. Grad takodje sa najboljim maturama i jedva cekam novembar da pochnu mature to jest Schoolies da idem jel tada bude ludo 14 dana maturanti sirom australije se skupljaju u TAJ GRAD i iznajmuju se apartmani i zurke na plazama pa posle sa plaze u apartmanima pravi se ludnica bude sve u svemu extra naj provodi su u tom gradu mozete i pogledati kako tinejdzeri australije proslavljaju kraj skolske godine kakve su to zurke na plazama:) samo prosle godine kad sam isao upalo mi dosta peska u patike:P ustvari taj se zivot ne moze opisati recima treba doci i videti Najbolje.

Lep grad, ali zurke mi se cini da su njesra!:thumbdown: Na plazama je preveeeeeeeeelika guzva i ne mozes ni da se zabavis lepo, ja koliko znam trebalo bi da se mogu napraviti zurke zirom plaze na svakih 500m da ne bi bila guzva:confused:
A i koncert je njesra, bolje su mi zurke kod mene j.bt...:confused::dash: Pevac je takodje njesra:lol: pesma vec pocela i reci se cuju a on tek kasnije skapira pa pocne da peva "kao":lol::lol:

New York city

new-york-city.jpg

1210_14_23---Manhattan-Skyline-New-York-City_web.jpg

new-york-city-skyline-blue-large.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back