GRAD SNOVA

• Začetnik teme Začetnik teme fizio
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хахаха добра ти је ова морам признати :super: само што Холандија не испуњава два услова. Да нема ПА таблица и да је у нашој држави :)

Pazi, ne znam na shta mislish, znam shta kazu za PA tablice... :) Nego nisam razumela- reko si za Holandiju da ne ispunjava uslov da nema PA tablica... :confused: Tu si me zbunio...

Ок заборавите... фора је била кул, али ова глупа виртуелна комуникација нема ту топлину преко које бисте укапирали фору... сад и кад бих објаснио то више не би било то ;) Наравно не треба да говорим да није ништа лоше било јер се радило о фори ;)

Ма на 500евра је пала с кревета и пробудила се :lol:
Stoko!!!!
Majke mi, otishle u onaj glavni kazino u Nici, uzela 20 evra u onim sranjcima, i dobila 500 na poslednjem... :) Znacih, sve u svemu 480 evrica dobitka. :mrgreen: Znachi, otplatila sam put. Al samo zato pukla josh 60 sutra ujutru, chastila druagrice ruchak u Kanu- nekih 100, i ostalo potroshila. :lol: Vratila se bez prebijene pare... :roll:

Stoko!!!!
Majke mi, otishle u onaj glavni kazino u Nici, uzela 20 evra u onim sranjcima, i dobila 500 na poslednjem... :) Znacih, sve u svemu 480 evrica dobitka. :mrgreen: Znachi, otplatila sam put. Al samo zato pukla josh 60 sutra ujutru, chastila druagrice ruchak u Kanu- nekih 100, i ostalo potroshila. :lol: Vratila se bez prebijene pare... :roll:

koji si ti lucky bastard, ja ne verujem! :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back