GRAD SNOVA

• Začetnik teme Začetnik teme fizio
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao ljudi, kad bi znali kakvo su NY i Chicago sranje... Mislim, nisu sranje, otishla bih ja ponovo tamo, al nisu mi ispunili ishchekivanja ni malo... :roll:
Dakle, necu naravno prichati o gradovima za koje ne znam:
Beograd uvek na prvom mestu... Potom, Pariz, za koji sam nekako emotivno vezana, u kome sam bila ne znam koliko puta i koji prosto obozavam. London je isto ostavio mnogo lep utisak, ali Barselona je neponovljiva. Bila sam jedno tri puta i svaki put sam se sve vishe zaljubila u nju. Najvishe me nekako podseca na Bg... Ovo ostalo, Rim, Venecija, Budimpesta... :roll: Odvratno, pogotovu Italija. Najsmrdljivija i najprljavija zemlja na svetu!!!

NS. Nica. Venecija. Havana. BANJALUKA <3

Francuska u globalu je predivna.
Shpanija je lijepa,kao shto Tina reche,Barna je predivna.

Kubu nisam vidjela dosad,al hocju jednom...znam da hocju :)
Venecija mi je predivna...dobro,mozda malo smrdi,ali je predivna... (L)

Za NS sam bash vezana... ali MOJ GRAD je grad snova. :)

Poslednja izmena:
Odvratno, pogotovu Italija. Najsmrdljivija i najprljavija zemlja na svetu!!!

'Ajde ne lupaj, bila si jednom u samo, npr. Veneciji, i mislis kako si videla celu Italiju... :roll:
@Topic - Od gradova u kojima sam bila, definitvno Rio de Zaneiro... Stvarno je bozanstven. I naravno, Italija... Torino mozda... A ne bi smetalo da zivim pola godine na Maldivima ili na Tajlandu, pa pola godine u Parizu npr. (mada nisam nikad bila u Parizu, ali kazu da je divan... :) ). :mrgreen:
Ima tu i drugih lepi gradova, tipa Minhen, Keln, Cirih, London... Ali ne bih tamo zivela... Nekako mi je mnogo lepse i opustenije u Francuskoj i Italiji... <3 :)

Veruj mi, ne zelis tamo da zivis. Bila sam letos 4 dana tamo, i od svega sto sam videla, to moze da se poredi jedino sa Afrikom. Uzasna je beda i sirotinja i neprijatno mirise ceo grad, a i hrana je losa (nisam izbirljiva osoba, znala sam kad sam isla na Kubu sta da ocekujem, ali je ipak ovo bilo mnogo gore od mojih ocekivanja). Najveca je fora u tome sto ti, ma kolike pare dala, ne mozes da dobijes onaj luksuz koji bi dobila na nekom drugom mestu. Npr. ako si u Keniji i imas para koliko hoces, ti mozes da platis i da dobijes najbolji hotel koji je na nivou nekog hotela u sred Londona... U Havani toga nema, mozes da platis koliko hoces, i opet neces dobiti nesto posebno... Jedino sto je, po meni, dobro u Havani, su ljudi i muzika. :heart:

Draga moja, ja sam samo u Veneciji bila nekoliko puta, da ne spominjem Veronu, Rim, Rimini i josh sijaset drugih gradica, tako da ne seri preterano. :roll:

Draga, bila sam i ja u Veneciji, Rimu, Milanu, Torinu i Firenci, tetka mi je udata za Italijana i deo rodbine mi zivi u Italiji, a takodje mi je i otac ziveo tamo 5 godina, tako da znam o cemu pricam, zato ne seri vise, posto ocigledno nemas veze sa zivotom. :bye:
P.S. Vidi se da nisi nesto putovala po svetu, ako je ITALIJA za tebe najprljavija i najsmrdljivija zemlja na svetu... :roll: Jedino sto je meni bilo gadno u Italiji je metro, koji je stvarno prljav...

Poslednja izmena:
Veruj mi, ne zelis tamo da zivis. Bila sam letos 4 dana tamo, i od svega sto sam videla, to moze da se poredi jedino sa Afrikom. Uzasna je beda i sirotinja i neprijatno mirise ceo grad, a i hrana je losa (nisam izbirljiva osoba, znala sam kad sam isla na Kubu sta da ocekujem, ali je ipak ovo bilo mnogo gore od mojih ocekivanja). Najveca je fora u tome sto ti, ma kolike pare dala, ne mozes da dobijes onaj luksuz koji bi dobila na nekom drugom mestu. Npr. ako si u Keniji i imas para koliko hoces, ti mozes da platis i da dobijes najbolji hotel koji je na nivou nekog hotela u sred Londona... U Havani toga nema, mozes da platis koliko hoces, i opet neces dobiti nesto posebno... Jedino sto je, po meni, dobro u Havani, su ljudi i muzika. :heart:
Hvala na savjetu,ali ja nisam osoba koja mora uzivati u luksuzu...U Havanu bih otishla upravno zbog ljudi i muzike... i cijelokupne atmosfere. Zaista zelim vidjeti sve to,a hrana i ostalo za shta kazesh da je loshe,je sastavni dio toga.
Dok ne odem i ne uvjerim se u suprotno,Havana cje mi biti jedan od gradova iz snova :)
U svakom sluchaju,hvala.

Hvala na savjetu,ali ja nisam osoba koja mora uzivati u luksuzu...U Havanu bih otishla upravno zbog ljudi i muzike... i cijelokupne atmosfere. Zaista zelim vidjeti sve to,a hrana i ostalo za shta kazesh da je loshe,je sastavni dio toga.
Dok ne odem i ne uvjerim se u suprotno,Havana cje mi biti jedan od gradova iz snova :)
U svakom sluchaju,hvala.

Ma nema na cemu. :) Naravno, treba videti Havanu, u pravu si. Ja licno ne bih tamo zivela, ali to nije bitno, ako se tebi svidja grad, sto da ne odes. ;)
P.S. Dobar ti je avatar. :lol::)

Draga, bila sam i ja u Veneciji, Rimu, Milanu, Torinu i Firenci, tetka mi je udata za Italijana i deo rodbine mi zivi u Italiji, a takodje mi je i otac ziveo tamo 5 godina, tako da znam o cemu pricam, zato ne seri vise, posto ocigledno nemas veze sa zivotom. :bye:
Meni je Italija odvratna, Italijani su mi odvratni, ne znam kakve to veze ima s tobom, tako da odbij...

Meni je Italija odvratna, Italijani su mi odvratni, ne znam kakve to veze ima s tobom, tako da odbij...

Lepo, za tebe je Budva, pretpostavljam, mnogo lepsa... :lol:
Ako, za bolje i nisi... :confused:
A ima veze sa mnom, zato sto moram (uslovno receno :mrgreen:) da citam tvoje glupe postove koji stvarno "bodu oci"...
I nemoj da mi vise govoris "odbij". To sto si ti nekulturna, to je tvoja stvar...
:bye:

Poslednja izmena:

*Miss Charlotte* :
Lepo, za tebe je Budva, pretpostavljam, mnogo lepsa... :lol:
Ako, za bolje i nisi... :confused:
A ima veze sa mnom, zato sto moram (uslovno receno :mrgreen:) da citam tvoje glupe postove koji stvarno "bodu oci"...
I nemoj da mi vise govoris "odbij". To sto si ti nekulturna, to je tvoja stvar...
:bye:

TOPIC!
;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back