Samo ti mene zaje8avaj...ja sam dobra,pa se ne ljutim...mada i ovde vazi ono: o ukusima se ne raspravlja...zivite vi gde hocete,ja sam vam samo iznela svoje misljenje...fizio:ljudi sta vam je BAR je najjaci![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ti mene zaje8avaj...ja sam dobra,pa se ne ljutim...mada i ovde vazi ono: o ukusima se ne raspravlja...zivite vi gde hocete,ja sam vam samo iznela svoje misljenje...fizio:ljudi sta vam je BAR je najjaci![]()
![]()
I ne treba da se ljutis :wink:Courtney:Samo ti mene zaje8avaj...ja sam dobra,pa se ne ljutim...mada i ovde vazi ono: o ukusima se ne raspravlja...zivite vi gde hocete,ja sam vam samo iznela svoje misljenje...fizio:ljudi sta vam je BAR je najjaci![]()
![]()
Skromno....ja ne bi voleo da ga vidimsunny_girl:Meni se do sada najvise dopala Moskva. Grad me je odusevio. A volela bih da vidim Rio de Zaneiro. U stvari mislim da mi se u Moskvi najvise dopao mentalitet ljudi. A ne bih se pozalila ni na Spaniju... malo mi je konfuzna ova poruka...
Zasto?fizio:Skromno....ja ne bi voleo da ga vidimsunny_girl:Meni se do sada najvise dopala Moskva. Grad me je odusevio. A volela bih da vidim Rio de Zaneiro. U stvari mislim da mi se u Moskvi najvise dopao mentalitet ljudi. A ne bih se pozalila ni na Spaniju... malo mi je konfuzna ova poruka...
vidis rio je hmmmsunny_girl:Meni se do sada najvise dopala Moskva. Grad me je odusevio. A volela bih da vidim Rio de Zaneiro. U stvari mislim da mi se u Moskvi najvise dopao mentalitet ljudi. A ne bih se pozalila ni na Spaniju... malo mi je konfuzna ova poruka...
``ne bi voleo da ga vidim`` kapiras :wink:sunny_girl:Zasto?fizio:Skromno....ja ne bi voleo da ga vidimsunny_girl:Meni se do sada najvise dopala Moskva. Grad me je odusevio. A volela bih da vidim Rio de Zaneiro. U stvari mislim da mi se u Moskvi najvise dopao mentalitet ljudi. A ne bih se pozalila ni na Spaniju... malo mi je konfuzna ova poruka...
fizio:U kom bi ste gradu voleli da zivite????I sto???Kako izgleda vas grad snova???? :wink: 8)
Ti si iz Svabije??????......i ja cu Dusseldorf za dve godine :wink:Chan Shaolin Si:fizio:U kom bi ste gradu voleli da zivite????I sto???Kako izgleda vas grad snova???? :wink: 8)
konacno u grad snova sjutra putujem necu vam smetat ovog vikenda.
inace radi se o Parizu gradu svjetlosti zvali su me neki prijatelji a sjutra je u njemackoj neradan dan najveci njemacki praznik je PAD BERLINSKOG ZIDA tako dacu to da iskoristim da malo prosetam.
fizio:Ti si iz Svabije??????......i ja cu Dusseldorf za dve godine :wink:Chan Shaolin Si:fizio:U kom bi ste gradu voleli da zivite????I sto???Kako izgleda vas grad snova???? :wink: 8)
konacno u grad snova sjutra putujem necu vam smetat ovog vikenda.
inace radi se o Parizu gradu svjetlosti zvali su me neki prijatelji a sjutra je u njemackoj neradan dan najveci njemacki praznik je PAD BERLINSKOG ZIDA tako dacu to da iskoristim da malo prosetam.
kalliope:Atina!