GRAD SNOVA

• Začetnik teme Začetnik teme fizio
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni se do sada najvise dopala Moskva. Grad me je odusevio. A volela bih da vidim Rio de Zaneiro. U stvari mislim da mi se u Moskvi najvise dopao mentalitet ljudi. A ne bih se pozalila ni na Spaniju... malo mi je konfuzna ova poruka...

sunny_girl:
Meni se do sada najvise dopala Moskva. Grad me je odusevio. A volela bih da vidim Rio de Zaneiro. U stvari mislim da mi se u Moskvi najvise dopao mentalitet ljudi. A ne bih se pozalila ni na Spaniju... malo mi je konfuzna ova poruka...
Skromno....ja ne bi voleo da ga vidim

sunny_girl:
vidis rio je hmmm
moji su bili u celoj juznoj americi i strasno im zavidim
a volela bih da vidim i civilizaciju(ili bar gde je bila) anka i maja.i tibet isto

sunny_girl:
fizio:
sunny_girl:
Skromno....ja ne bi voleo da ga vidim
Zasto?
``ne bi voleo da ga vidim`` kapiras :wink:

fizio:
U kom bi ste gradu voleli da zivite????I sto???Kako izgleda vas grad snova???? :wink: 8)

konacno u grad snova sjutra putujem necu vam smetat ovog vikenda.

inace radi se o Parizu gradu svjetlosti zvali su me neki prijatelji a sjutra je u njemackoj neradan dan najveci njemacki praznik je PAD BERLINSKOG ZIDA tako dacu to da iskoristim da malo prosetam.

Chan Shaolin Si:
fizio:
U kom bi ste gradu voleli da zivite????I sto???Kako izgleda vas grad snova???? :wink: 8)

inace radi se o Parizu gradu svjetlosti zvali su me neki prijatelji a sjutra je u njemackoj neradan dan najveci njemacki praznik je PAD BERLINSKOG ZIDA tako dacu to da iskoristim da malo prosetam.
Ti si iz Svabije??????......i ja cu Dusseldorf za dve godine :wink:

fizio:
Chan Shaolin Si:
fizio:

Ti si iz Svabije??????......i ja cu Dusseldorf za dve godine :wink:

da ja sam iz Svabije na samom sjeveru Bogu iza nogu al dobro je nije lose bio sam u Düseldorfu zimus mnogo lijep grad onako nije bas extra velik ali nije ni mali u svakom slucaju je ljepsi i veci od ovoga u kom ja zivim.

"...MOJ GRAD JE MOJ HRAM..."NIJE BITNO GDE SI,BITNO GDE SI,BITNO JE DA IMASH COOL EKIPU.DO JA** JE PUTOVATI I SVA TA SRANJA,PA KAD BI BASH MOGLA DA BIRAM-DETROIT!!!!

Atina! obozavam je!

to je za mene najlepsi grad... uopste, cela grcka je divna, jao, kad sam bila mala odusevila su me igralista koja su f-e-n-o-m-e-n-a-l-n-o sredjena cak i u bas malim gradovima... :shock: :lol:

kao sto neko rece, i australija je OK.

island?

kalliope:

Може, претерана је!!!! А тек им је метро... мислим да бих намерно узео стан на другом делу града да бих се што више возио, или можда на Глифади па да идем они претераним транвајем (како сам паметан :D :D :D )

E da je samo jedan grad snova. Znaci Pariz ,London ,Njujork city , Los Mandjelos ( andjeles ) ,LasVegas ,Tunis,Atina, naravno Holandija i Amsterdam , Novi Sad e da tu vec zivm :D :D :D ima ih puno necu sada sve da ih nabrajam da nesmaram a da zasto bih ziveo u njima prosto receno NEW WORLD nova iskustva novo sveee :D -G-UniT- :D [/b]

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back