gowor tela:)

Dobro veče. Nešto razmišljam, kičmena moždina... ne izlazi na usta? :shock:

Tara, ti si pametna cura, ili mi reši nedoumicu ili odgovori na temu.

Setih se Antunovih avatara, uvek je imao neki erotičan, a nekako tako je i pisao kad malo razmislim.

a da ja ipak odgovorim na temu,pa da kazem i laku noc...:)
elem, pojma nemam,bas imam problem sa svojim avatarima ovih dana,ali to nije tema:?
a htela sam negde da se pozalim...

Moj je avatar vrhunski inspirativan za onaniju. Isto kao i tvoj. I da se nisi iskompleksirao i stavio me na ignore jer sam ti, sirota, iskreno rekla da ne volim suptilno podjebavanje isto kao što numem da vodim krmeljive razgovore o budčemu, možda bih se opredelila za tvog seksi Alberta. Seksi je otprilike kao Sinketov Silvester, ali moju bakicu niste nadjačali. Još.

Naravno, tu su uvek Dererove slike kojekakvih Moćnih Rendžera, osobito popaljivo, možda Vojislavu više nego nama... ima toga još.

"Muvanje provokacijom"-lekcija prva.
Uchite se deco od Perine najbolje uchenice.

ako cemo na osnovu avatara...hm......ZATO MENE NIKO NE MUVA NA OVAJ FORUM????:shock::shock::shock: ;)
evo ima vec godinu dana kako citam svasta po ovom forumu, aaa nisam imao zelju da se registrujem do sada, ali ukratko da odgovorim na temu, pa ja bih sa ovim piletom u masan plek pa u rernu il' furunu dok nam kozice ne postanu 'rskave i zlatne, a kosti pocnu da ikacu iz omeksalog mesa, a oko nas krompirici mladi plivaju u nasim vrelim telesnim tecnostima... eto to je moja fantazija:)

evo ima vec godinu dana kako citam svasta po ovom forumu, aaa nisam imao zelju da se registrujem do sada, ali ukratko da odgovorim na temu, pa ja bih sa ovim piletom u masan plek pa u rernu il' furunu dok nam kozice ne postanu 'rskave i zlatne, a kosti pocnu da ikacu iz omeksalog mesa, a oko nas krompirici mladi plivaju u nasim vrelim telesnim tecnostima... eto to je moja fantazija:)

:D e sad sam res pecena, a i kropirici res peceni....i sad sam `rskava ;)

...koja was forumashica i shta ( na osnowu postowa, awatara i slika) inspirishe da joj priredite u krewetu, narawno za forumashice wazzi suprotan pol...
ps. gej stop, bez cimanja...samo hrabro:) i iskreno:)

Blah. Otkad sam u vezi foruma$ice me sve manje inspiri$u, mada... ne bih sada da pominjem imena, ali bih par krstosexualki surovo udarao kurcem preko face dok im se usne ne neaduju i ne poplave. Posle toga bih im dao da lizhu mog hladnog rumenka da otok brzhe prodje :) I da.. odgovorni na forumu da vrate opciju za anim.gif avatare

...koja was forumashica i shta ( na osnowu postowa, awatara i slika) inspirishe da joj priredite u krewetu, narawno za forumashice wazzi suprotan pol...
ps. gej stop, bez cimanja...samo hrabro:) i iskreno:)

uhh... onaj master je po fotkama veoma yebozovan a kojote na osnovu postova... a avatari me neshto ne loze bash...:-?

pa stidim se a i pravo da vam kazhem ovde vise dominiraju yene. momci su u drugom planu. ali necu da kazem ali sad ce me svi zezati :(
to je tajna duboko u mom srcu . ok nije toliko duboko a nije ni toliko vazhno. onako nije

Back