Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.723
chek samo da je zakrpim pa tjesh da widishNe verujem ti :razz:
Nja nja nja nja nja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
chek samo da je zakrpim pa tjesh da widishNe verujem ti :razz:
Nja nja nja nja nja
Dobro veče. Nešto razmišljam, kičmena moždina... ne izlazi na usta? :shock:
Tara, ti si pametna cura, ili mi reši nedoumicu ili odgovori na temu.
Setih se Antunovih avatara, uvek je imao neki erotičan, a nekako tako je i pisao kad malo razmislim.
vojislav zna da ceni prave vrednostiNaravno, tu su uvek Dererove slike kojekakvih Moćnih Rendžera, osobito popaljivo, možda Vojislavu više nego nama... ima toga još.
Moj je avatar vrhunski inspirativan za onaniju. Isto kao i tvoj. I da se nisi iskompleksirao i stavio me na ignore jer sam ti, sirota, iskreno rekla da ne volim suptilno podjebavanje isto kao što numem da vodim krmeljive razgovore o budčemu, možda bih se opredelila za tvog seksi Alberta. Seksi je otprilike kao Sinketov Silvester, ali moju bakicu niste nadjačali. Još.
Naravno, tu su uvek Dererove slike kojekakvih Moćnih Rendžera, osobito popaljivo, možda Vojislavu više nego nama... ima toga još.
Ouu jeaaa,bejbi.8-).Banshee:ljubomoran si na moje mocne brke vojislave
evo ima vec godinu dana kako citam svasta po ovom forumu, aaa nisam imao zelju da se registrujem do sada, ali ukratko da odgovorim na temu, pa ja bih sa ovim piletom u masan plek pa u rernu il' furunu dok nam kozice ne postanu 'rskave i zlatne, a kosti pocnu da ikacu iz omeksalog mesa, a oko nas krompirici mladi plivaju u nasim vrelim telesnim tecnostima... eto to je moja fantazijaako cemo na osnovu avatara...hm......ZATO MENE NIKO NE MUVA NA OVAJ FORUM????:shock::shock::shock:![]()
evo ima vec godinu dana kako citam svasta po ovom forumu, aaa nisam imao zelju da se registrujem do sada, ali ukratko da odgovorim na temu, pa ja bih sa ovim piletom u masan plek pa u rernu il' furunu dok nam kozice ne postanu 'rskave i zlatne, a kosti pocnu da ikacu iz omeksalog mesa, a oko nas krompirici mladi plivaju u nasim vrelim telesnim tecnostima... eto to je moja fantazija![]()
`Govor twog tela,gowor twoje kozze.
Konjanik cudan te noci sam bio jaaa`
![]()
e sad sam res pecena, a i kropirici res peceni....i sad sam `rskava
![]()
...koja was forumashica i shta ( na osnowu postowa, awatara i slika) inspirishe da joj priredite u krewetu, narawno za forumashice wazzi suprotan pol...
ps. gej stop, bez cimanja...samo hrabroi iskreno
![]()
...koja was forumashica i shta ( na osnowu postowa, awatara i slika) inspirishe da joj priredite u krewetu, narawno za forumashice wazzi suprotan pol...
![]()
![]()
a gde je tebi tretja surla za tretju jupu?zasto si ti neobrijan vojnice...![]()
ti si tretja koja to pitaKo je kojote? Ne mogu da se setim.