- Poruka
- 51.813
Pa tako pise gore u tekstu. Zaljubljen je kad te gleda a ako je muskarac sa samopouzdanjem gleda tebe ali i druge na isti nacin. Kako onda da znam da li mu se svidjam?
pozovete da plesete !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tako pise gore u tekstu. Zaljubljen je kad te gleda a ako je muskarac sa samopouzdanjem gleda tebe ali i druge na isti nacin. Kako onda da znam da li mu se svidjam?
ovo je na zalost uglavnom tacno...Osim, sto zenama koje su zainteresovane i samar izgleda kao muska zainteresovanost...cak vise nego spenk...
Takoreci isto, da ne kazem govor tela se cesto svodi na opsesiju, ali kako kriviti bilo koga kada zabelsi?ovo je na zalost uglavnom tacno...
bilo kakva paznja, kontakt...tracak nade...videla previse puta...
mada i kod muskaraca je slicno ne?
Ki.ta se dize na sve zivo.Pogledaj na jedno bitno mesto![]()
Pogledala i to sto sam videla kaze da treba rizikovati. Nije sve u svidjanjuPogledaj na jedno bitno mesto![]()
Ki.ta se dize na sve zivo.
Ili mislis u oci?
Pogledala i to sto sam videla kaze da treba rizikovati. Nije sve u svidjanju![]()
Bas bi bilo strasno da imam ki.tu i da ona mora da se digne.
Poziv na kafu moze da bude prijateljski dok mu ne nadjes kondom u dzepu.Kako sada ja da znam da li je samopouzdan i gleda me jer mu se svidjam ili mu se ne svidjam a gleda me kao i sve zene, prijateljski?
ahahahaJa iz mog iskustva sa spiska trudim se da budem nasmejan i da gledam u oci sto cesce. Kad ona skrene pogled da skrenem i ja na OO.![]()
Desilo se jednom neka cura radila u kladionici I nosila kosuljicu otkopčanu, vidi se dekolte. Ona pocela da je namesta da pokrije sto vise. Ja se mislim dzabe mala dzabe se namestas. Sve sam vec video.ahahaha
Ovo je netacno. Strokavac je strokavac sam po sebi. Oni koji misle da imaju nesto sa devojkama picani su pre negoKad se jačem polu sviđa neka žena oni puno više obraćaju pažnju na svoj izgled.
Pa, ako primetite očigledne promene u stilu odevanja ili frizuri, nakon što ga malo bolje upoznate
, to je jasan znak da na vas želi ostaviti dobar utisak jer mu se sviđate.
Има крила, може да лети, осећа се као да има супер моћи
https://besnopile.rs/znakovi-koji-o...-vas-govor-tela-otkriva-ljubav-koju-on-krije/
Značajan pogled očima
Neke će se žene možda iznenaditi, ali mnogim muškarcima je prilično teško
uspostaviti pogled očima s ženom koja ih snažno privlači.
Ako ga uhvatite kako vas gleda dok vi ne gledate u njegovom pravcu,
a zatim brzo skloni pogled, to može značiti da ste mu privlačni
(to možda nije ljubav, ali definitivno ga privlačite).
Ako neki muškarac s vama razmenjuje sramežljive poglede, to je siguran znak da mu se sviđate.
Ako on otvoreno bulji u vas ili vam čak i namigne, to znači da je zainteresovan,
a reč je o čistoj fizičkoj privlačnosti. On misli da ste seksi i rado bi se “poigrao” s vama.
Pa ako ovo nije ta vrsta veze koju vi tražite, krenite dalje u potragu.
Ako nekog muškarca žena ne privlači, ili kada nema nekakvih želja s njom se upustiti u vezu
on neće imati problem uspostaviti kontakt očima, i to će biti usputan prijateljski pogled
koji upućuje i svima drugima oko sebe.
Naravno, postoje i poprilično samopouzdani muškarci koji će uputiti jasan pogled
, ali s ovim muškarcima signali su toliko očigledan da vam ne treba članak o tome da li je zainteresovan ili nije.
![]()
Osmeh
Kad se muškarcu sviđa neka žena, nakon pogleda, druga stvar koja ga odaje je osmeh
. Ako osetite da ste dobili poseban osmeh, drugačiji od osoba u vašem društvu, nekako topliji i slađi –
njegova su osećanja očigledna.
Topao osmeh je znak da ste mu lepi (a ne samo fizički privlačni),
zanimljivi i da s vama želi nešto ozbiljnije, a ne samo jednovečernju zabavu.
A šta ako naletite na tipa koji vam se nervozno smeška, s nesigurnim polu-osmehom?
Ovo znači da ga privlačite, ali nije siguran ima li šansi s vama.
Ohrabrite ga uzvraćanjem toplog osmeha, tako ćete ga potstaknuti da vam priđe.
Obratite pažnju na njegovu adamovu jabučicu
Kada razgovarate s muškarcem, koji je inače samopouzdan, i primetite da je malo “usplahiren”, ili rumeni
, s adamovom jabučicom koja tu i tamo zaigra, to odaje njegova osećanja prema vama.
On je nervozan jer želi ostaviti dobar utisak, a kad su muškarci nervozni adamova jabučica počne im ići gore-dole.
Kad muškarac nije zainteresovan za neku ženu, bez obzira na to koliko je lepa, neće biti nervozan u njenoj blizini.
Sređivanje
Kad se jačem polu sviđa neka žena oni puno više obraćaju pažnju na svoj izgled.
Pa, ako primetite očigledne promene u stilu odevanja ili frizuri, nakon što ga malo bolje upoznate
, to je jasan znak da na vas želi ostaviti dobar utisak jer mu se sviđate.
Ako primetite da se on očigledno trudi da izgleda bolje kad je s vama, sve je jasno.
Isto tako, kada je neki muškarac u društvu žene koja mu se sviđa,
on će povremeno zagladiti svoju kosu ili poravnati košulju, da bi bolje izgledao.
Uspravan stav
Muškarci na nesvestan način pokazju svoju muškost uspravljajući se i uvlačeći želudac
kad su u društvu žene koja im se sviđa.
Na taj se način podsvesno trude impresionirati ženu svojim telom,
bez obzira na to koliko to smešno ponekad izgledalo.
Osim toga, mnogo muškaraca često se drži pogrbljeno, pa je još očiglednije kad se odjednom usprave.
![]()
Upadljivo ponašanje da privuku pažnju
Ovo ne vredi za sve muškarce, ali definitivno za mnoge od njih –
neki će se tipovi ponašati totalno preterano u društvu svojih prijatelja i kolega,
kada je devojka koja im se sviđa u blizini.
Samo primetite njegovo ponašanje u društvu kad ste vi u blizini.
Počinje li odjednom izvaljivati fore, glasnije govoriti ili se na neki drugi način isticati
(a što inače ne radi)?
Ovo je nesvesno ponašanje, a cilj je da se vas impresionira i pokaže vam da je on alfa mužjak.
Dodiruje svoje lice kad vas gleda
Često, kada nas neko privlači naša koža postaje osetljivija na dodir i druge stimulacije.
Ako je on zainteresovan, moguće je da će se češće pogladiti po obrazu ili protrljati bradu.
Ovo ponašanje je kombinacija nervoznog uzbuđenja i autoerotskog dodirivanja
i ono sugeriše da ga poprilično privlačite.
Dodiruje vas
Diskretan dodir može se u prvi mah činiti slučajnim
, ali to je nesvesni znak pokazivanja svog interesa.
Na primer, njegovi se prsti “očešu” o vaše kad vam dodaje nešto ili će se slučajno sudariti s vama
dok blizu stojite. Bilo kakav način dodirivanja znači interes.
To kad je ludo zaljubljen...Има крила, може да лети, осећа се као да има супер моћи
Ovo je netacno. Strokavac je strokavac sam po sebi. Oni koji misle da imaju nesto sa devojkama picani su pre nego
sto uopste krenu u akciju.... kako uopste da pridjes zenskoj ako si zapusten i strokav, i smrdis ispod miske u busu![]()
Istina je..A dobro...
Ovo za jabučicu se čini interesting
ću testiram