Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Ma za'ebavam se, nisam jos poslusao pesme, trenutno slusam neku svoju 'ziku... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma za'ebavam se, nisam jos poslusao pesme, trenutno slusam neku svoju 'ziku...![]()
sta ce to tebi sa jednom umno bolesnom osobom?
Rekla bih ti da si car sto kazem svima cije me poruke nasmeju, ali sam jos ljuta zbog onih uvreda od malo pre... izgledas zabavno ali si ipak hejter, steta...

Nisam hejter,ja volem take male devojcure poput tebe![]()
evo jedna pesma za tebe,mislim da ce ti se svideti

jaoo znao sam da imas 6 godinica
ebiga
Kako si znao?! Meni to lici na zensku intuiciju... OmG! Ti si zena?! xD
Hvala za smupe ali ne preferiram hip-hop... mogu ti reci samo da mi je smesan onaj deo "krvave te suze zovu", kao iz horor filma...

To je semplovan deo...
nemas ti pojma,peta je odlican izvodjac..
Ti si malopre spominjala pedofiliju pa sam pomislio da si previse malena za sibanje po guzi... or am i wrong![]()
Ti me provociras ili sta? Meni svakako ne prija da se prepucavam sa tobom na tako bolestan nacin pred toliko ljudi...

ok,onda ajmo na neko posebno mesto,daleko od ociju drugih
Vidi se da si nova sto se tice foruma,jer je ovde svaka diskusija slicna,a ja sam jos blag prema tebi jer si newbie ..
Obicno znam da lociram forumasice preko IP adrese,i uhodim ih redovno ,dok ne spopadnem zrtvu u nekoj mracnoj ulici gde rascepam rektum na 3 dela i izvrsim ritual.

vau, znaci ti si ovde perverzni um koji maltretira pola devojki sa foruma...
heh, ritual... do poslednje recenice sam ti i verovala...
ja zaista ne vidim razlog nase diskusije... ocigledno nemas pametnija posla...
drugar, prijateljski savet - nadji devojku!
pozz

Ti si stvarno naivna ako verujes ljudima sa foruma,i njihovim recima
ne treba mi devojka,posle zadnje sam skontao da su nepotrebne,nevazne i ne zasluzuju vreme koje potrosis na njih,jer te posle ujedu za ruku kojom ih mazis.
a ti da si pravi emo,sad bi trebala da places zbog te tuzne ljubavne price![]()

Ljudi su izopaceni i lazljivi,bila ti emo ili ne to moras shvatiti,ili ce vremenom to samo doci kada malo bolje shvatis okolinu i one u njoj.
Ljubav jeste potrebna naravno,ali pazi sta sam ja napisao- ljubav nije data u tom slucaju,ebes tu ljubav ako nije obostrana,jer to nije ljubav..
zasto me savetujes? Nije ti valjda jedan emo prirastao k srcu?
ne mislim da si bezlicna budala (mozda i jesi xD), samo mi nije jasno zasto savetujes nekog koga mrzis... a ako ne mrzis emo, drago mi je... (toliko njih je pljuvalo da sam i zaboravila ko je sta napisao...![]()
a sta ti mislis da sam ja bezlicna budala?
Ako si primetila,nisam ovde pljuvao po emo ljudima..
mozda jesam po ovim goticarima,jer su likovi prsli,ili ona vecina koju sam sreo\upoznao..
Ali to ne znaci da ne mogu dati savet,i da on nece biti koristan.
Ne mrzim ja ljude,pogotovo ne one koje nepoznajem..

Meni se cini da je ova emogirl u tripu da svi mrze emose, pa sad ona kao ispravlja krivu drinu i obavezno dodaje to kako mrzi gluposti tipa "secenje vena" i ono sto je iznad spomenula da bi jos jednom pokazala kako emosi nisu taj tip ili barem ona, "krvave suze iz ociju" su joj bljaksi....sta god kazes njena recenica na to je "Ako mrzis emose zasto mi se obracas" i tako to...zivci mi odose u kuVac...
Zestoka devojcica narasla od pasulja i dzigerice...
sa'ce kaze kako mrzi i dzigericu

Meni se cini da je ova emogirl u tripu da svi mrze emose, pa sad ona kao ispravlja krivu drinu i obavezno dodaje to kako mrzi gluposti tipa "secenje vena" i ono sto je iznad spomenula da bi jos jednom pokazala kako emosi nisu taj tip ili barem ona, "krvave suze iz ociju" su joj bljaksi....sta god kazes njena recenica na to je "Ako mrzis emose zasto mi se obracas" i tako to...zivci mi odose u kuVac...
Zestoka devojcica narasla od pasulja i dzigerice...
sa'ce kaze kako mrzi i dzigericu