gost 223698
Domaćin
- Poruka
- 4.747
pazi se direkt, eno ide Emir Kusturica, traži ekipu za novi film
romalee
romalee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uh ja sam jedno vreme dok sam pisao sa mnogo uzvicnika krenuo svugde da ih pisem. Pisem sastav iz srbskog i posle svake recenice !!!. kad sam vid'o sta sam radio,onda sam prest'o da pisem uzvicnike.
moja drugarica je u svojim sastavima stalno stavljala 3 tacke, uvek je zbog toga dobijala lose ocene...
o goticima ne mogu nista da kazem jer ih nisam proucavala ali fensera poznajem koliko ti dusa zeli i svi me nerviraju (ne moze da omane), ako je devojka jos gore... svi su umisljeni i pravi pozeri ( sto je najgore ves masina im ne izlazi iz kadra)... izvinjavam se prisutnim fenserima ali to je moje misljenje...
ja sam emos, pa ne mrzim Cecu, cak mi se svidjaju neke pesme i Seke Aleksic, ponekad mi udje i neka bezvezna pesma sa groznim tekstom u usi samo zato sto je brza (retko ali desava se), nema pravila... a volim i air max... ne treba biti ogranicen na jedno, u svacemu ima neceg dobrog!
Inace, ima li ovde emosa i emo tema?! Ubih se da nadjem nesto al ne ide... :/[/QUOTE
Alo bre emosi su najgori, retardirani, na sta ono lice bre? TI CES NEKOM DA KAZES DA JE POZER? PA TO SU RETARDIRANI LJUDI ZELJNI PAZNJE NISTA DRUGO AE MRS! STERAM *****!
vou, sta ovo bi? Marko nema potrebe za vredjanjem. Ja stojim iza toga da nema vecih pozera od fensera sto mozes videti na fejsu - svaka ima 100 slika u kupatilu, pored ves masine i wc solje, sa velikim dekolteom i napucenim usnama. Bas fur-fur fazon. A ti ako imas nesto da kazes nije ti potreban caps lock a ni uvrede vec samo argumenti![]()
o Boze, koliko predrasuda na jednom mestu... Ljudi, zar je lose biti miran,tih, povucen, ziveti u svom svetu i imati svoj zivot?! Mi emosi nikoga ne diramo, nismo agresivni prema ljudima koji nemaju isto misljenje kao mi. Emo eksponira i osudjuje javnost, mi ne promovisemo svoje opredeljenje. Svi emosi koje poznajem furaju svoj fazon, normalni su i ne razmisljaju o samoubistvu!
ti ga upravo promovises -.-
kako? Tako sto sam pitala da mi daju link teme gde mogu razgovarati sa svojim istomisljenicima ili time sto mi je takvo korisnicko ime (sto je potpuno nebitno)? Sve ostalo je bilo samoodbrana!
bila samoodbrana ili ne, ti njima govoris kako je sjajno i bajno biti emo, a to je promocija...
bila samoodbrana ili ne, ti njima govoris kako je sjajno i bajno biti emo, a to je promocija...
hmmm, mozda.. ali nisam imala nikakvu nameru za to. Samo zelim da prekinem govor mrznje. Da li je to greh?
Ne teram nikog da slusa moju muziku, svako slusa sta zeli... Biti emo je bajno za nekoga, za nekoga nije.
Ti se slazes sa haterima koji "lome" emose na ulici? To se ni malo ne razlikuje od rasizma...
Bitno je da si ti ql i da si nasla da solis pamet nekom ko ima 14/15 godina!![]()
mene nije briga ni za hejtere ni za emose...
ni za Overa...jer ja sam ql...
da li time zelis da kazes da ja sa svojih 14/15 godina ne mogu razmisljati ispravno... Mene prijatelji dozivljavaju kao normalnu osobu. Ja necu promeniti svoje opredeljenje zato sto mi se to dopada. Time nikome ne skodim ( u najgorem slucaju sebi, a to vas ne mora da brine)
ako si hteo da mi pomognes komentarom - hvala!![]()
samo si ne zrela.Svi su prosli kroz taj period i svi su tako razmisljali,samo sto su se ljudi na razlicite fazone primali i razlicite fazone furali. nema potrebe da nam pricas,svi smo tu fazu vec prosli. Jedino sto me nervira jeste kada neko kao pecurka pocne da sere kao da je ona nesto bila poslebno kao klinka i da nije bila u takvim tripovima poa sada nekom treba da soli pamet. Za dve godine ce te to proci,pa ces biti kao i ona. To ne moze da se promeni i sada sazrevas polako kao licnost,sve je to normalno.
![]()
samo si ne zrela.Svi su prosli kroz taj period i svi su tako razmisljali,samo sto su se ljudi na razlicite fazone primali i razlicite fazone furali. nema potrebe da nam pricas,svi smo tu fazu vec prosli. Jedino sto me nervira jeste kada neko kao pecurka pocne da sere kao da je ona nesto bila poslebno kao klinka i da nije bila u takvim tripovima poa sada nekom treba da soli pamet. Za dve godine ce te to proci,pa ces biti kao i ona. To ne moze da se promeni i sada sazrevas polako kao licnost,sve je to normalno.
![]()
pa sta onda seres? Pusti dete nek se igra...
pa sta onda seres? Pusti dete nek se igra...