Goticari, gde ste?

o Boze, koliko predrasuda na jednom mestu... Ljudi, zar je lose biti miran,tih, povucen, ziveti u svom svetu i imati svoj zivot?! Mi emosi nikoga ne diramo, nismo agresivni prema ljudima koji nemaju isto misljenje kao mi. Emo eksponira i osudjuje javnost, mi ne promovisemo svoje opredeljenje. Svi emosi koje poznajem furaju svoj fazon, normalni su i ne razmisljaju o samoubistvu!

Ja sam emo?? :sad2:

Bas sam se povukao u zadnje vreme...emosu, ajde da se koljemo zajedno...imas kantere? :(

moja drugarica je u svojim sastavima stalno stavljala 3 tacke, uvek je zbog toga dobijala lose ocene...
o goticima ne mogu nista da kazem jer ih nisam proucavala ali fensera poznajem koliko ti dusa zeli i svi me nerviraju (ne moze da omane), ako je devojka jos gore... svi su umisljeni i pravi pozeri ( sto je najgore ves masina im ne izlazi iz kadra)... izvinjavam se prisutnim fenserima ali to je moje misljenje...
ja sam emos, pa ne mrzim Cecu, cak mi se svidjaju neke pesme i Seke Aleksic, ponekad mi udje i neka bezvezna pesma sa groznim tekstom u usi samo zato sto je brza (retko ali desava se), nema pravila... a volim i air max... ne treba biti ogranicen na jedno, u svacemu ima neceg dobrog!
Inace, ima li ovde emosa i emo tema?! Ubih se da nadjem nesto al ne ide... :/

evo ja sam emo
hoce da se parimo>?
Nov sam u ovome pa ne znam kako vi to radite,postoji li neki poseban nacin kao npr:
prvo placemo zajedno,pa se rezemo,pa placemo zbog bola,pa zbog majke zemlje i njenog bola..
Pa see drogiramo ,pa onda ide analna penetracija,jer to tebe boli..(podrazumeva se-nabijam neomasceno zbog maksimalnog efekta bola)

i onda mozda vaginalna,cisto da se ovlazi ta rupa...
Ha ,sta kazes :per::sad2::sad2:

evo ja sam emo
hoce da se parimo>?
Nov sam u ovome pa ne znam kako vi to radite,postoji li neki poseban nacin kao npr:
prvo placemo zajedno,pa se rezemo,pa placemo zbog bola,pa zbog majke zemlje i njenog bola..
Pa see drogiramo ,pa onda ide analna penetracija,jer to tebe boli..(podrazumeva se-nabijam neomasceno zbog maksimalnog efekta bola)

i onda mozda vaginalna,cisto da se ovlazi ta rupa...
Ha ,sta kazes :per::sad2::sad2:

meni je tvoj post mnogo bolesniji od cele moje "mazohisticke" populacije...
a da uzmes u obzir da sam maloletnica?!

pa i ja sam maloletan,jos malo :per:
aj da to iskoristimo dok mozemo :P

Jesam bolestan,ali nemam STD.. tako da bi bila sigurna i bez gumice,jel :)

sta ce to tebi sa jednom umno bolesnom osobom?
Rekla bih ti da si car sto kazem svima cije me poruke nasmeju, ali sam jos ljuta zbog onih uvreda od malo pre... izgledas zabavno ali si ipak hejter, steta...

Meni bi bila simpaticna tvoja poruka da znam da je iskrena...
Uglavnom - nemam nameru vise da se pravdam ljudima koje cak ni ne poznajem.... tako da pricajte sami sa sobom ili zajedno komentarisite kako su emosi bolesni i treba ih istrebiti,briga me!

Ma iskrena je, pravo iz srca mora, ovaj, iz duse, duse... :rumenko:

Daj da vidimo kakav ti to stil furas, bas me zanima, mog'o bih i ja da postanem emos ako je to ono sto si ti opisala... :sad2:

sve nesto mislim da me zezas, al ok...
Najvise volim Black veil brides (the morticians daughter,we stitch these wounds,knives and pens), Funeral for a friend (Juneau,you want romance?,bullet theory) i Escape the fate (Situacion i There is no sympathy for the dead), od Taking back sunday (cute without e), Matchbook romance (promise,monsters) i dr.
kome se ovo ne svidi - shvatila sam da mislite da sam nenormalna, ne morate dodatno da me vredjate... ;)

Spot Situationa je dobar.
Ako ovo volis mogu samo da mislim...uh,ne, nista nista, bezobrazluk, tisina!!!!!!
Ovaj, stara poslovica govori: Ne budi emo da ne bi lemo. xD Zenske mogu da razumijem, ali muskarce nikako. Izgledaju ko za gej paradu. XD
Cim muskarac pocinje da se sminka tu nisu cista posla! Ja najvise sto mogu da uradim je da obucem crnu "majcu" (kazite zar nije smijedno bez ovoga i) i stavim sociva koja daju izgled cudovista (jako plave oci, zute oci i sl.)

sve nesto mislim da me zezas, al ok...
Najvise volim Black veil brides (the morticians daughter,we stitch these wounds,knives and pens), Funeral for a friend (Juneau,you want romance?,bullet theory) i Escape the fate (Situacion i There is no sympathy for the dead), od Taking back sunday (cute without e), Matchbook romance (promise,monsters) i dr.
kome se ovo ne svidi - shvatila sam da mislite da sam nenormalna, ne morate dodatno da me vredjate... ;)

Slusaj,nije to tako lose muzicki,ali poruka je pogresna. Poruka je losa i pogresna do jaja. Poslusaj Kamelot,Evanescence,BFMV,Lacuna Coil,Marilyn Mansona... Manson je keva,njega i dalje slusam,on je ponekad bas u fazonu mracnih osecanja i razmisljanja,on me redovno ubedaci,ali opet je mnogo vise kul od ovih emosa i ima zdraviju poruku nego emo. Msm slusaj sta god ti hoces to je tvoja stvar,ali ono bas nije normalno. Odledao sam spot od ovog FFF kad se klinac ubije,a keva pati i ono neije mi bas svejedno posle spota. U slicnim,ali jos gorim tripovima su Hatebreed i njih volim da slusam... Ponekad. To je tek crnilo.

Back