... ili čekić u određenim situacijama.Aleksej_BASO:Mi matorci se ne tucemo nego izvadimo utoku...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... ili čekić u određenim situacijama.Aleksej_BASO:Mi matorci se ne tucemo nego izvadimo utoku...![]()

... ili nahuškamo jako gladnog Nenosa, ako nam se neko baš previše zameri !!!Aleksej_BASO:Mi matorci se ne tucemo nego izvadimo utoku...![]()

Aleksej_BASO:koji kara ribe koje briju picu i MIRISU!!!!
a ne smrdee na znoj!
Gwydion:Ups, ja znam licno ovog kojem se obracas i malivazi za nekog ko odvaja FINE mlade studentkinje.
A sem toga, cim se neko po netu hvali kako "kara" i to nesto fino i mirisno, najverovatnije je da mu se seks svodi samo na osamu sanitarnog cvora i ritmicne pokrete ruke napred nazad.
Dakle net luzeri ovaj ste se put presli ... a ti bese onaj sto je ranije izjavljivao da ide po Dva galeba i slicnim shabanija mestima? Mislim da mi ovde pricamo o dva Nova Sada. Jesnom koji je postojao nekad i prezivljava jos uvek. I o drugom koji ga gusi i koji cine ulica Modene,
Dva galeba i slicna zavicajna mesta ...
Aleksej_BASO:Bravo za tebe care!
Ajde sada lepo nastavi datandaris smrdljive dlakave metalkekoje to zoves fine studentkinje
![]()
Aleksej_BASO:Jbg ja gledam prema ribama, ono i jedne i druge su skrndzus pa ih svrstam u istu grupu.
Gwydion:Znas kako, mislim da ne poznajes ni jedne ni druge i za zato nista ne mozes ni da kazes po tom pitanju. Mislim, ne znam ni ja te metalke i zato o njima i ne govorim. Samo znam da te koje ti gledas ja ne bih udostojio svog prisustva ni minut. Em sto u zivotu nsiam platio, em su mi nekako skrnave kad progovore. To naravno ne znaci da me interesuju ni ove koje pripadaju kruzoku onih koji potpadaju pod naslov teme, samo ovo navodim preciznosti radi.Bar sudeci po tim mestima koje ti volis, a sad se lepo vratite temi.

Aleksej_BASO:Poznajem metalke dobro dugo sam izlazio na takva mesta.... Najuzaludniji period mog zivota. Tako da znam kakkve su a povrsno znam i druge slicne podvrste (da ih tao nazovem) i mahom je njihovo ponasanje/oblacenje/razmisljanje vezano za period odrastanja.... Zato mi je sve to :? :? ...
Brate ne volim ni ja pink televiziju ali ako gledam ribe... Onda cu uvek pre da odem u MB pivnicu i sl nego negde gde su ribe u crnim tematskim majicama starkama i sl. i gde ne mozes videti plavu ispeglanu kosu...
Heheh da se razumemo pa ne mislis valjda da sam ja ili bih platio??
SVako voli nesto drugo pozdrav!
...e pa njena starija sestra se oblaci u crno,farba kosu u crno ili crveno i slusa metal....studira upravo na "tvom" fakultetu....i ima telo kao i ova mala.....svaki dan lepo sredjena,namirisana....pa ti sad vidi Gwydion:Koje druge podvrste znas? Te podvrste ne izlaze ni na metalska mesta, ni u MB pivnicu. Idi na Gothic Treffen pa ako te srce ne udari od dobrih riba u fetish odeci vrati se i nesto kazi.
 Jedino od straha! :shock:jacques:@Alex
znas onu malu sto je bila kod mene u profilu(sto ti zapala za oko po povecim "argumentima")
...e pa njena starija sestra se oblaci u crno,farba kosu u crno ili crveno i slusa metal....studira upravo na "tvom" fakultetu....i ima telo kao i ova mala.....svaki dan lepo sredjena,namirisana....pa ti sad vidi
Naravoucenije: ne treba generalizovati stvari![]()
Aleksej_BASO:Mislio sam na druge podvrste u smislu metalke-pankerke-darkerke.....
Tesko da ce me srce udariti od odbrih riba...Jedino od straha! :shock:
Gwydion:Previse pricas o zenama da bi iko poverovao da stvarno imas uspeha kod njih. Ko prica taj ne radi ...