Gothic/Darkwave/EBM/Industrial

Aleksej_BASO:
E sada se hvatas za detalje :)

A ti sto si ispravljao nesonsa?

Drago mi je sto vodis evidenciju o mojim postovima ;) :lol: ako ako samo nastavi, mozda nesto i naucis... :p

Bilo bi lepo da ja od tebe ili neke od ovih boranija ovde mogu nesto da naucim. Ali nema nicega... a st ose tice zena ko vam kriv kad ste nesposobni. Jesam ponudio lepo da odvojim svaku po gradu koja vam sesvidja, a nedostupna vam? ne moram uopste da razgovaram ni sa jednom od njih, same ce mi prici. Kako? Ko zna zna ... a vi i dalje ostanite jadni zeljni :P

E da, ako mislis da moze da me otera par jadnika sa losim prozivkama i par gubljenja nerava gde cak pocnu prete (eto komedije), varas se. Dosao sam na ogranicen period od par dana i odoh jer nemam vemena za gubljenje.

Hehehe majstore!!!

Ne, za nas je cast da se uopste druzimo sa tobom! Ne treba da nam odvajas ni jednu iz grada, evo zadovoljicemo se mravicama koje ostanu za tobom... Kada zavrsis sa svojom ribom sta preostane za nas, mi cemo biti zadovoljni :D (izdrdjacemo se svi)

DOKONI UM:
BTW:
Sarma je inače, VIZANTIJSKO jelo.
Za one koji to nisu znali. Malo saznanja nije na odmet. I nije baš sve stiglo sa Austro Ugarskog dvora.
Nalazila se vizantijskim dvorovima kao jelo.
Sa pljačkanjem vizantijskih dvorova, Turci su je preuzeli.
Danas se SARMA pod tim nazivom nalazi u svim jelovnicima Turskih restorana.
Gwydion:
BTW, glup si i neobrazovan po obicaju. Sarma je PERSIJSKO jelo. To st ose kasnije rasirila svuda po celom Mediteranu ne znaci da je vizantijska, a do nas nije dosla preko Turaka nego preko Austro-Ugarske kao "gospodsko" jelo. Dakle lupetas po obicaju.
joj sto ne volim kada mi se dira u kuhinju!!! :evil:

DU je malcice u prednosti,ali to samo zato sto je vizantija bila osnovana na temeljima mesanih kultura tog podneblja koje datiraju i vise milenijuma pre nove ere. tako da je sarma najverovatnije bila na prostorima vizantije (gde spada i prostor danasnje srbije),ali je definitivno bila na tim prostorima jos u vreme osvajanja alexandra velikog,jer ju je 'on' i odneo presijancima. tako da je i Gwydion na neki nacin u pravu.......................

i nemojte da sad vrisnem da je sarma srpsko jelo,jer cu verovatno imati vise dokaza od obojice! ;)

Back