Gothic/Darkwave/EBM/Industrial

storm cloud:
А ти то не радиш? :shock:

Zasto bi to iko radio sam kada u ovom gradu ima 3 do 4 puta vise zena od muskaraca? Dodajmo tome da i to muskaraca sto ima u dobroj meri spada u kategoriju smotanih. Izbor je ogroman cak i za one koji nemaju stalno partnerku, a ja odavno ne spadam medju one koji jos uvek traze, tako da je greota trositi se sam. Zaboga, treba postovati onoga s kim si i podeliti nesto i sa njom. Dakle uzalud se sokiras.

Gwydion:
Pogresan padez, al nek ti bude. Ako hoces u vinovoj lozici, sa seckanom sunkom i seckanim mesom imam jos od Nove godine. Sarme su skroz prihvatljive jer su kao nobles jelo stigle u Vojvodinu iz Austro-Ugarske tako da cu te rado ponuditi uz neku finu muziku tipa astor Pjacola. Izvoli i prijatno.

BTW:
Sarma je inače, VIZANTIJSKO jelo.
Za one koji to nisu znali. Malo saznanja nije na odmet. I nije baš sve stiglo sa Austro Ugarskog dvora.
Nalazila se vizantijskim dvorovima kao jelo.
Sa pljačkanjem vizantijskih dvorova, Turci su je preuzeli.
Danas se SARMA pod tim nazivom nalazi u svim jelovnicima Turskih restorana.

luci:
e aleksej stvarno preterujes sa tim dlakavim metalkama pa sta ako su dlakave, mozda neko to voli.... a ako smrdi ne prilazis joj i kraj... malo se vreme promenilo, dezodorans vise nije luksuz......

Hmmm? Stvarno? Nisam primetio to ranije....

Gwydion:
I tako ne znam ja danasnje metalke, al se secam vremena kad su na Masinac dolazile Alibabina rodjena sestra Vera, te njena drugarica par godina starija. Pa onda devojka o donog Miska i jos par slicnih njima. .

Sve u svemu na prste se mogu nabrojati. To se slazem :)

jacques:
ili da ih dovedem obadve pa biraj ;)....aaa? ;):lol:

Ne treba! Vec sam izabrao! Nos me retko izda! :smile:

nesons:
ok. sestro, nemoj mnogo da se nerviras jer to nije dobro za ten :lol: ;)

I za ti (ten) Aleksej ima resenjeeeeee! I to prirodno...... :lol:

BTW, glup si i neobrazovan po obicaju. Sarma je PERSIJSKO jelo. To st ose kasnije rasirila svuda po celom Mediteranu ne znaci da je vizantijska, a do nas nije dosla preko Turaka nego preko Austro-Ugarske kao "gospodsko" jelo. Dakle lupetas po obicaju.

Gwydion:
Zasto bi to iko radio sam kada u ovom gradu ima 3 do 4 puta vise zena od muskaraca? Dodajmo tome da i to muskaraca sto ima u dobroj meri spada u kategoriju smotanih. Izbor je ogroman cak i za one koji nemaju stalno partnerku, a ja odavno ne spadam medju one koji jos uvek traze, tako da je greota trositi se sam. Zaboga, treba postovati onoga s kim si i podeliti nesto i sa njom. Dakle uzalud se sokiras.

Gluposti!

Masturbiranje je odlicna vezba za sex.

Slusaj iskusnog drkosa! Zato meni ni jedna nije ostala nezadovoljena ako je htela 10 sati sexa dobila je!

Gwydion:
BTW, glup si i neobrazovan po obicaju. Sarma je PERSIJSKO jelo. To st ose kasnije rasirila svuda po celom Mediteranu ne znaci da je vizantijska, a do nas nije dosla preko Turaka nego preko Austro-Ugarske kao "gospodsko" jelo. Dakle lupetas po obicaju.

Sta???

I Persiajnci su jeli svinjsko mleveno meso sa pirincem umotanu u kiseli kupus!! :D:D

Kakvi carevi! :)

Back