Alexandra9
Ističe se
- Poruka
- 2.601
ok... ok... ok... Yo... (: Vidim da si se nachudila... ((((:
Ima toga i kod nas, ne brini... (;
Ima toga i kod nas, ne brini... (;
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tish gde siii?... ((:Evo je trenutno je online!!!!Alexandra9:zhivih u ,normalnom' svetu... gde samo ,ludi' prezhivljavaju... ((:
o da... sada kada nam se Milenica vrati, ona cje ti to potvrditi...Tish gde siii?... ((:
ovracj:

ops: samo malkice....meni su ti goth tripovi previse mracni.....Just punk,bolje je :wink:
ops: )roditelji su me do sestog razreda vodili u skolu,decka imam od sedmog...ah,a tek se sada peimam da probijem zidove....
OPISI MI KAKO SE TI PUNK GOTHICALI OBLACE....plz? 
ne oblacim se ni punk ni goth...ja sam samo to u dusi valjda

hehehe... kao je ovo kuuuul... 8)Sasha85:Svi gledali Catwomen pa se primili... :?
smislite nesto svoje... 8) 8) 8)~ U Svetu Ludih Normalni Su Ludi... ~Alexandra9:zhivih u ,normalnom' svetu... gde samo ,ludi' prezhivljavaju... ((:
o da... sada kada nam se Milenica vrati, ona cje ti to potvrditi...Tish gde siii?... ((:
koliko mu to dodje?..
8)bleach:hehehe... kao je ovo kuuuul... 8)Sasha85:Svi gledali Catwomen pa se primili... :?
inace... ma batalite tosmislite nesto svoje... 8) 8) 8)
hocjemo... (;bleach:~ U Svetu Ludih Normalni Su Ludi... ~Alexandra9:zhivih u ,normalnom' svetu... gde samo ,ludi' prezhivljavaju... ((:
i ponovicemo ovo jos jedno 13 miliona puta + jedno 7,8 milijardi...koliko mu to dodje?..
![]()
8)
bice dovoljno, I guess... 8) da to znamo i... prezivecemo, nadam se... (;
i ne trebaju nam ni te 'usi'... (8 cujemo mi sasvim dobro sa ovim svojim... (8Alexandra9:hocjemo... (;bleach:~ U Svetu Ludih Normalni Su Ludi... ~Alexandra9:zhivih u ,normalnom' svetu... gde samo ,ludi' prezhivljavaju... ((:
i ponovicemo ovo jos jedno 13 miliona puta + jedno 7,8 milijardi...koliko mu to dodje?..
![]()
8)
bice dovoljno, I guess... 8) da to znamo i... prezivecemo, nadam se... (;
Pp) u suzbijanju pozeraja... ((:
PpAlexandra9:Milena... banda cje se uskoro okupiti... (:
Banditi sa podruchja ns-a i okoline cje uchestvovati (pod mojom komandom, naravnoPp) u suzbijanju pozeraja... ((:
Nishta silom... samo... ma videcjete...
Ja cju chupati te ushi ako bude trebalo...Pp

je l' se ti zoves Milena?...Keeper:Alexandra9:Milena... banda cje se uskoro okupiti... (:
Banditi sa podruchja ns-a i okoline cje uchestvovati (pod mojom komandom, naravnoPp) u suzbijanju pozeraja... ((:
Nishta silom... samo... ma videcjete...
Ja cju chupati te ushi ako bude trebalo...Pp
8) tu sam 8) ..... poshto sam proletos postao na regrutaciji nesudjeni inzhenjerac ja cju biti zaduzhen za miniranje, podmetanje bombi i ostala s.r.a.nj.a![]()

joGooOOD:http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Transparenti/Slike2/21.gif[img][/quote]
[img]http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Transparenti/Slike2/21.gif
Da ti pomognem! :wink:
hm ... da Stasha, upravo tako (;Alexandra9:zhivih u ,normalnom' svetu... gde samo ,ludi' prezhivljavaju... ((:
ops: HVALA TI COKOLADO! :wink: