Dobro, šta očekivati od muškaraca kao što ste vi nego da napadate i provocirate slabije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, šta očekivati od muškaraca kao što ste vi nego da napadate i provocirate slabije.
Ти то о провоцирању?provocirate

Samo pametuj i piši uvrede pa ću ti prijaviti postove, svako normalan zna da je to uvreda samo ti glumiš pamet.

Nego je li se precednik oglasi po pitanju ovog apela ili je samo pogledao naslovne strane?
Kad se vrati iz Dalasa pozabavice se ovim problemom...
Nego je li se precednik oglasi po pitanju ovog apela ili je samo pogledao naslovne strane?
Prva me uvredila ali više me nećete spustiti na taj vaš nivo.Zanimljivo da o uvredama piše neko ko je nekoga nazvao kučkom![]()
To nije fotošop.
Није још; изнеће проблем на Давосу, мора ипак да се посаветује са највећим коорвама света...Nego je li se precednik oglasi po pitanju ovog apela ili je samo pogledao naslovne strane?

Prva me uvredila ali više me nećete spustiti na taj vaš nivo.
Na nivo da vređam."spustiti na taj vaš nivo"? Šta to znači? Na kom si ti Marsu, pa da se "spustiš"?
Nije ni "ono" fotošop.
Neki vole takve žene.
Odlična je za nekog ko ima 53.godine, a ne za sportistu u punoj muškoj snazi od 33.g.
Jadni Duško ...
--
Jadna elita ...
Taj fudbaler je 10 godina mlađi.Мамице?
Jeziva je, kanta odvratna.
К'о влашке наћве, каже народ...Jeziva je, kanta odvratna.