HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 32.003
Нађи неки поштен посао.Šta vama više smetaju gejevi, šta ste vi, jeste vi neki savršeni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нађи неки поштен посао.Šta vama više smetaju gejevi, šta ste vi, jeste vi neki savršeni?
Šta ima erotskog u Karleuši ...
Samo sodoma i gomora
Нађи неки поштен посао.
tezak ali posten posao.Možda ću da budem predsednik.

Kako nisu, bave se mojim likom i delom.
Sta si se nakacio na mene eno ti Komsije on voli takve.Navalentne...
За шта, за геј питања?Ja predlazem da bude Alekova sekretarica....tezak ali posten posao.
Kako sam se nakačio na tebe kada si mi se prvi obratio?Sta si se nakacio na mene eno ti Komsije on voli takve.Navalentne...
Прецењујеш памет једног просечног фудбалера.Што би била добра фора да је овај Тошић откачи и да притом не мора динара једног да јој да.

Pa šta da kaže kad JK nije bila slojevito obučena???...а Нада Мацура ћути
Ima lepe nokteшта је теби уопште лепо и привлчано на карли?
![]()
Smetaju Đilasu, psuje im majku p.d.rsku.Šta vama više smetaju gejevi, šta ste vi, jeste vi neki savršeni?
To je jedno, gej je drugo.
To je uvreda, piše se gej.
Ајд' порочни, изврните џепине.
Kvota na razvod do 30. juna iznosi 2.45, a prema mišljenju bukmejkera malo je verovatno da će njih dvoje sačuvati brak nakon što je poznata pevačica prevarila supruga s bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom. Kvota da neće započeti proces razvoda ove godine iznosi 11.00. Tu su i druge ponude, kao na primer da će se razvesti u narednih mesec dana (7.00), u naredna tri meseca (5.40) ili za godinu dana (4.65).
Ovo liči na ponudu Cicipas - Federer, zvuči kao dobitna kvota. Ali ipak mislim da neće baš tako brzo.u naredna tri meseca (5.40)
Samo pametuj i piši uvrede pa ću ti prijaviti postove, svako normalan zna da je to uvreda samo ti glumiš pamet.na srpsko-croatskom, bosanskom pa i makedonskom i jos i slovenskom i da ne zaboravimo montegrine
u prevodu to sto si ti napisao je PE.DER
A sto se tu tvoji nasli ki uvredjeni pa uz pomoc pe.derskoga lobija vanjskoga i unutrasnjega i stavili da je prigodno i koristiti na jangleski za pe.dere.
i normalni ljudi su uvredjeni da se koristi rec a nije po serpskome
Pe.deri su se oduvek zvali pe-deri.Homokeksualci ponekad.Samo pametuj i piši uvrede pa ću ti prijaviti postove, svako normalan zna da je to uvreda samo ti glumiš pamet.