Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
Prošla epizoda bi poslužila za uspavanku koliko je bila dosadna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Сад је почела и "Улица Липа".

Sasa posle koncerta u Kolarcu vidi da njegova majka daje kovertu sa novcem upravniku, shvata da ga ne bi ni odrzao bez toga. Udara glavom o zid nekoliko puta, odlucuje da je bolje da zivi u mraku u kom je ziveo do pocetka serije...Aj neka neko napiše kako se završilo,interesuje me,a nisam mogao da gledam,nisam bio kod kuće...Molim Vas.

Inace ovaj vule gs lupa gluposti, cekaj pa sta ako je Sinisa clan DSS-a ? Ko kaze da nas DSS vodi u takvo drustvo , i sta kao Tadic, Dinkic, Djelic, Canak, Ceda i ostali nas ne vode, sta kao oni nas vode u raj ? Jel si to mozda hteo da kazes ?
Ono svako ima pravo na svoj izbor koga ce i koju opciju da podrzava ali trebalo bi da se suzdrzis od te pristrasnosti na ovakvim temama.
). Realno nase drustvo jeste kriminalizovano i ono u seriji je samo delic od onoga stva se stvarno sve desava.

Ни једна од наведених нас не води у рај, али Метиљави и Свињар нас сигурно воде у такво друштво - странка је пуна градских сељобера и џибера као у серији, с обзиром да имам неку родбину у тој странци знам (а и та родбина је сва).
Ја не знам где ти живиш, али ја криминал у овој мери нисам приметио.![]()
Vule gs, zasto si sada uvukao Kostunicu u celu pricu?? Po tebi svaki uspeh ili neuspeh zavisi od stranke. Sta, oni koji su u DSS-u su "metiljavi i svinjari", a ovi u DS-u su evropski ljudi.
ali publika se ne pita ko ce drzati koncert vec upravnik...pa, saša, ako je video da njegova majka daje mito bilo kome, valjda je čuo pibliku...
mislim, nije valjda potkupila celu dvoranu da aplaudira....
Serija vise opisuje devedesete i pritom mnoge stvari su preuvelicane. Serija ne opisuje sadasnje vreme.
Vojnik sto je ubio onu zenu,tako je Djindjic ubijen ali pre 6 godina. Onaj sedokosi mladji mafijas
sto je general u gardi to se dogadjalo u stvarnosti,ali takodje pre.Mislim da je Kovacevic hteo
da iskaze svoje nezadovoljstvo preko serije,nije sve tako crno u Srbiji. Sto to nije snimao devedesetih,zato sto nije smeo i nije imao kesa.Gagula i ostali politicari sa kvazi patriotizmom su vise bili devedesetih kao sto je bio Seselj-srs,stranka srpskog jedinstva,spo itd...