SargeBG
Aktivan član
- Poruka
- 1.708
Ako dodjemo onda ce opet da bude 'Ajme nama, Ameriko pomazi, braco Germani, zar da vam konji hodaju neocisceni, nee?'![]()
ma nije bre oni su nas sami ocistili iz hr..samo ti se cini

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako dodjemo onda ce opet da bude 'Ajme nama, Ameriko pomazi, braco Germani, zar da vam konji hodaju neocisceni, nee?'![]()
Nikad se nezna kad će doći dan da iza vas više ne stoji Hitler, Nemačka, Amerika. pa da udarimo onako fer - 1 na 1. Znaš li koliko ste nam dužni? Koliki ćemo ''fiskalni račun'' da vam ispostavimo......sa pdv-om![]()
ma nije bre oni su nas sami ocistili iz hr..samo ti se cini![]()
ALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII hrvatski ratni duh se nije dao pokolebati. Munjevitom akcijom 10 na 1, hrabri hrvatski borci, zlatnim slovima u stranice svetske istorije upisali su novo znacenje junastva pod nazivom "Deset tuche jednog", i ostace upamceno tako da taj dan slave pokoljenja i pokoljenja koja ce rasti u tradicionalnom duhu hrvatskog junashtva.....![]()
I dodaješ da je to bilo politički motivisano, a nemaš dokaza!?
Sudarila se 2 polic. vozila. O koji debili.
Sudarila se 2 polic. vozila. O koji debili.
Ako nebude na ćirilici odmah ga kupujem...
da se ne lazemo
kanda smo mi u bg prvo to uradili sa hrvatskom zastavom i ambasadom
da nismo mozzda ochekivali kako ce nam hrvati chestitati i reci hvala komshije....
Koji čin ja pravdam? Srbija i Hrvatska su se međusobno priznale pre nekoliko godina u avnojevskim granicama, izgleda da ti je to promaklo.Oni nashu drzavu ne priznaju u medjunarodno priznatim granicama,a mi njihovu?
Nije mi jasno kako mozete da budete takvi licemeri?
Ja sam svuda osudio i bio protiv dileja i lopova koji su ruinirali ambasade kod nas i to sam i rekao.A vi tamo osudjujete a ovde pravdate ovaj chin tim drugim.
1. Nemoj vređatikad već porediš posledice, poredi i uzroke, ili imaš čirokanu i u mozgu?
Već sam negde naveo kako će ove naše demonstracije pomoći Albancima da budu priznati u većem broju zemalja. Tako kao ti će razmišljati i mnogi koji odlučuju svuda u svetuOvo večeras je bilo žalosno, jadno i tužno...katastrofa...do jučer sam govorio ne nezavisno Kosovo ali bogami od danas mjenjam priču...zar je bilo potrebno paliti Hrvatsku zastavu, trgati grb...katastrofa....mi i pokušavmo dobrosusjedske odnose lagano s priznanjem Kosova a vi tako...e pa Sanaderu ako čitaš PiČ#$% jedna ako sutra ne priznaš Kosovo ubi se.
Izgleda je tebi neshto promaklo...par stvari.Koji čin ja pravdam? Srbija i Hrvatska su se međusobno priznale pre nekoliko godina u avnojevskim granicama, izgleda da ti je to promaklo.
Evo dokaza kako se razvija slika o nekima u svetu... Sutra će (ako je ovo istina) svi hrvatski mediji (a preuzeće ih i inostrani) objaviti kako dok su u Srbiji demolirali hrvatsku ambasadu, a policije ni za lek... dotle u demokratskoj i prozapadnoj Hrvatskoj takve stvari nemoguće... jer oni nisu divljaci i Vizantinci (pardon - Bizantinci) kao mi...
Pa se onda čudimo što njih vole, a nas ne vole...
A zašto bi hrvatska policija hapsila: fosilvaso i bratija po kašici!?![]()
pa tebe jer si očito bez nadzora stručne osobe( a vjerojatno i bez znanja dotične) za tipkovnicom
a bratiju po žlici po optužnici![]()
dok sam vidio te prizore kako razbijaju hrvatsku ambasadu (kao da je Hrvatska među prvima priznala Kosovo mogu si tek misliti šta bi tek od nje ostale DA JE KOJIM SLUČAJEM PRIZNALA KOSOVO?!?!?) i ja sam rekao sam sebi nešto slično poput ovogaOriginal postavio Zg2004
Ovo večeras je bilo žalosno, jadno i tužno...katastrofa...do jučer sam govorio ne nezavisno Kosovo ali bogami od danas mjenjam priču...zar je bilo potrebno paliti Hrvatsku zastavu, trgati grb...katastrofa....mi i pokušavmo dobrosusjedske odnose lagano s priznanjem Kosova a vi tako...e pa Sanaderu ako čitaš PiČ#$% jedna ako sutra ne priznaš Kosovo ubi se.
Već sam negde naveo kako će ove naše demonstracije pomoći Albancima da budu priznati u većem broju zemalja. Tako kao ti će razmišljati i mnogi koji odlučuju svuda u svetu
Prvo kažeš ''Oni nashu drzavu ne priznaju u medjunarodno priznatim granicama'', a posle ''Hrvatska ce priznati nezavisnost''. U momentu priznanja nije bilo ni reči o Kosovu. Oni su nas priznali, a koliki ćemo biti nije njihov problem. Ne očekuješ valjda da će bilo ko doći u sukob s Amerikom zbog Kosova? Zbog tih ''uzvraćanja'' smo odavno imali štetu, bar da smo nešto naučili...Izgleda je tebi neshto promaklo...par stvari.
Po AVNOJ-u,koliko je meni poznato Kosovo je deo Srbije.
A Hrvatska ce priznati nezavisnost.
To bash i nije priznavanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta.
Ne pravi se blesav kad znash shta ti pricham.
Kazesh da nije iznenadjenje shto su"uzvratili",pa po toj logici ni napad na hrvatsku ambasadu ne bi bio iznenadjenje kada se zna koji im je stav.