Gori zastava R. Srbije, ambasada u Zagrebu pod opsadom...

Oni nashu drzavu ne priznaju u medjunarodno priznatim granicama,a mi njihovu?

Nije mi jasno kako mozete da budete takvi licemeri?
Ja sam svuda osudio i bio protiv dileja i lopova koji su ruinirali ambasade kod nas i to sam i rekao.A vi tamo osudjujete a ovde pravdate ovaj chin tim drugim.

jeste, bash pravdam i obradovao sam se paljenju ambasade. volim ustashe. zato shto mi je deda *********. sigurno i ovaj nesha tako

a da su manje dileje, jesu. ako ne kapiras zasto, neces nikad. zapravo i neces, posto si opsednut. i postaje mi smor

Ovo večeras je bilo žalosno, jadno i tužno...katastrofa...do jučer sam govorio ne nezavisno Kosovo ali bogami od danas mjenjam priču...zar je bilo potrebno paliti Hrvatsku zastavu, trgati grb...katastrofa....mi i pokušavmo dobrosusjedske odnose lagano s priznanjem Kosova a vi tako...e pa Sanaderu ako čitaš PiČ#$% jedna ako sutra ne priznaš Kosovo ubi se.

:lol:
E bash vam hvala bratjo Hrvati shto ste hteli Kosovo lagano da priznate a ne odma.
I treba sad da nam zagorchate i priznate vetj...juche!:lol:

Nema na čemu...al ovo je žalosno...velikim slovima ŽALOSNO...to ti je ko ona priča pita Hrvat Sla sovaka pa kak ste se vi mirno razlišli, mislim vi i Česi...a Austrijanac sluša i kaže pa lagano oni nisu imali Srbe...e ta slika ti je danas opet obišla cijeli svijet...Bravo...uspijete svaki put...

Nema na čemu...al ovo je žalosno...velikim slovima ŽALOSNO...to ti je ko ona priča pita Hrvat Sla sovaka pa kak ste se vi mirno razlišli, mislim vi i Česi...a Austrijanac sluša i kaže pa lagano oni nisu imali Srbe...e ta slika ti je danas opet obišla cijeli svijet...Bravo...uspijete svaki put...

Dobar je, meni se sviđa i ovaj:
Oni nisu imali Tita za Maršala!:D

A ti si gledao kako izveshtavaju strani mediji?
Ja jesam.
I mogu ti retji da je ta slika mnoogo vishe obishla Srbiju nego zapad.Ali to su vec unutardrzavne politichke borbe koje tebe niti zanimaju niti te se tichu.
Bogami na Cnnu ste stalno...al s vedre strane bar nemorate placat reklamu:)....katasrtofa...borba za spas Kosova je vama pljačkanje trgovina s odjećom..zanimljivo...možete onda pogledat kaj ima novog tamo u Springfildu u centru...jel došla nova kolekcija:)...

Bogami na Cnnu ste stalno...al s vedre strane bar nemorate placat reklamu:)....katasrtofa...borba za spas Kosova je vama pljačkanje trgovina s odjećom..zanimljivo...možete onda pogledat kaj ima novog tamo u Springfildu u centru...jel došla nova kolekcija:)...

To je možda predznak da je narodu pun kufer svega!
To se obično završava nekom revolucijom, ratom, krvoprolićem!?

Aha, dosla je, pa smo uzeli grb Kroatske i postavili ga umesto znaka na radnji za sexualna pomagala! Cisto da ljudi koji zele nesto da opale da znaju kod koga da se jave!

Back