Обилић
Elita
- Poruka
- 18.055
Vučić je veći nacista od hitlera![]()
Čestitke mario !
Ustaški program radi !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vučić je veći nacista od hitlera![]()
Већ сам писао о мишљењу оног старог Црногорца, када су се они поделили - Што му је под мишку, то му је у главу! Мислио је на новине које су се тада читале.Ко гледа оне гебелс телевизије има такву и логику.
Ćacilend je tu jer se ******i plaši novog 5.oktobra i pun je njegovih falangi...Loš scenario s paljenjem Rajhstaga na koji ce se nazalost upecati obozavaoci Informera i ostalog smeća.
Hahaha pobili se ćaciji među sobom i ostali bez krova nad glavom.
Још једном да запалимо своју скупштину и још понешто.. Увек смо успевали да држимо пажњу иностраном гледаоцу који плаћа.
Jel to Neron zapalio Rim?
Hriscani su krivi! Hriscani! Dajte ih lavovima! U arenu sa njima!!!
Molim te uozbilji se, ovo su strašne stvari.Jel rekao "Traze moju glavu..." ?
Utom se ukljucio i DJ Vucicevic i rece "Evo ti moja...vracam ti glavu..."
@Jugoslav Čvarak mi je javio da je ovako bilo...
...
Pa kad su bili spremni da zvucnim topom pucaju u narod...i da "podmecu bombe" po vozovima i busevima...
Sta mozes dalje ocekivati od tih SNSatanista...
...
U Zagrebu je danas bila neka pucnjava pa nisam vidio da se Milanović obraćao tim povodom. Da li je uobičajeno u svijetu da se predsjednici država dramoseraju zato što je neko nekog ranio, ili je to karakteristično za žval. avu pijanduru.
Pa rekli smo da je opozicija koja je ostala u Skupštini Vučićeva. Normalno da joj je javio Vučić.A marinika sve snimala.
Neko bi reko ma znala je.
Nije to u pitanju nego opsednuta cacilendom
Nocu ga sanja a danju snima haha

Da Đilas nije narandžasti asshole, mogao je da se pozove na bezbednost poslanika u Skupštini, da traži insprekciju Ćacilenda da se vidi šta tamo ima. Ili da napusti Skupštinu dok se Ćacilend ne ukloni jer je pretnja bezbednosti poslanika.Šta ce municija u ćacilendu
zar tamo nisu čitaonice
da nisu ćaci zapalili knjige![]()
Андреј и Предраг Мали због напада на полицијски кордон, Синиша Мали због Савамале, Урош Панић, кум што је пијан и дрогиран повредио две особе итд. итд?У току је велика акција УКП-а хапшења са специјалцима САЈ-а на више од 30 локација.
Аца Дискреција набраја где је овај Ћаци нападач радио пре пензионисања.
![]()
ja msm da se i Ćacad srami ove današnje predstave.. iako srama nemaju
.

Не! Код Мађара реч је закон! А лопови су лопови свугде по свету.Sarkozi je Madjar poreklom i oni vole da kraduckaju.
Ovaj bas studiozno sa paznjom prati nastavu,malo je oduzio,posto ima 57.godina,iz Sapca na moru. Ima dvoje dece,od 27 i 24 godine..ако је он студент ја сам ГЕТЕ или никола тесла
Ovaj bas studiozno sa paznjom prati nastavu,malo je oduzio,posto ima 57.godina,iz Sapca na moru. Ima dvoje dece,od 27 i 24 godine..