Gore beli šatori ispred Skupštine Srbije, u "ćacilendu" (video)

Ево мене уживо са гашења пошара са једним ватрогасцем који је мање поврећен...

Тужан сам што нико сем њега ми није помогао али нека

Битно је да смо га угасили.. мислим пожар

АВ

images

Ко гледа оне гебелс телевизије има такву и логику.
Већ сам писао о мишљењу оног старог Црногорца, када су се они поделили - Што му је под мишку, то му је у главу! Мислио је на новине које су се тада читале.

Ćacilend je tu jer se ******i plaši novog 5.oktobra i pun je njegovih falangi...Loš scenario s paljenjem Rajhstaga na koji ce se nazalost upecati obozavaoci Informera i ostalog smeća.

Још једном да запалимо своју скупштину и још понешто.. Увек смо успевали да држимо пажњу иностраном гледаоцу који плаћа.

Jel rekao "Traze moju glavu..." ?

Utom se ukljucio i DJ Vucicevic i rece "Evo ti moja...vracam ti glavu..."

@Jugoslav Čvarak mi je javio da je ovako bilo...

...
Molim te uozbilji se, ovo su strašne stvari.

😡

Ovo je poruka Председникy Републике Србије, Господинy Председникy Александpy Вучићy: "Završiti ćeš kao Jan Hus!"

U Zagrebu je danas bila neka pucnjava pa nisam vidio da se Milanović obraćao tim povodom. Da li je uobičajeno u svijetu da se predsjednici država dramoseraju zato što je neko nekog ranio, ili je to karakteristično za žval. avu pijanduru.

Немој тако. Ово је Председнику Србије испред канцеларије, нормално да се забрине.

Šta ce municija u ćacilendu
zar tamo nisu čitaonice :rtfm:
da nisu ćaci zapalili knjige :hahaha1:
Da Đilas nije narandžasti asshole, mogao je da se pozove na bezbednost poslanika u Skupštini, da traži insprekciju Ćacilenda da se vidi šta tamo ima. Ili da napusti Skupštinu dok se Ćacilend ne ukloni jer je pretnja bezbednosti poslanika.

У току је велика акција УКП-а хапшења са специјалцима САЈ-а на више од 30 локација.​

Андреј и Предраг Мали због напада на полицијски кордон, Синиша Мали због Савамале, Урош Панић, кум што је пијан и дрогиран повредио две особе итд. итд?

Мени чудно што није било покушаја атентата на Председника колико већ...сигурно више од две године?

Раније смо имали бар два покушаја годишње...а ово баш утањило.

Терористи се изгледа скроз преоријентисали на државне ударе, и разне пожаре.

Back