aleksije radicevic
Veoma poznat
- Poruka
- 10.432
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tužilaštvo treba da reagujeDa Đilas nije narandžasti asshole, mogao je da se pozove na bezbednost poslanika u Skupštini, da traži insprekciju Ćacilenda da se vidi šta tamo ima. Ili da napusti Skupštinu dok se Ćacilend ne ukloni jer je pretnja bezbednosti poslanika.
То што је најављивао не значи да није луд! Био је и код Куртија да лично призна КиМ, као Republik of Kosovo!A Nikola Sandulović je ovake akcije BIA najavljivao dve godine pre pada nadstrešnice odnosno studentsko-građanske pobune koja je uzdrmala Oskarov režim. Svi su govorili da je lud!
Pa ako opoziciji koja nije napustila Skupštinu, ne smeta municija pored parlamenta, bez ikakvog opravdanja da tu bude, dokaz je da su u dilu sa Vučićem.Tužilaštvo treba da reaguje
pa evo na ovom snimku
policija galami bezi tamo ima municije
Pogledajte prilog 1804440
Da Đilas nije narandžasti asshole, mogao je da se pozove na bezbednost poslanika u Skupštini, da traži insprekciju Ćacilenda da se vidi šta tamo ima. Ili da napusti Skupštinu dok se Ćacilend ne ukloni jer je pretnja bezbednosti poslanika.
Studenti su pametni i nenasilni,to ce ti svako reci ko ih sreo. Ovi sto se lemaju su iz stranaka.Dobro je nije neki student vec penzioner, znaci njegov.
Los parizer bio.
Једном си претио мени да ћу да упознам мрак, па си се као "шалео", а сада претиш Алтеру! Мени делујеш као потенцијални теорориста, али то није моја надлежност.Bolestan si Altere, ali pazi se ...
Опет ти на Чваркова? ЦЦЦ.Jel rekao "Traze moju glavu..." ?
Utom se ukljucio i DJ Vucicevic i rece "Evo ti moja...vracam ti glavu..."
@Jugoslav Čvarak mi je javio da je ovako bilo...
...

Pametni ljudi odmah uoče kad je nešto sumnjivo.