- Poruka
- 26.903
Da narod moze da gleda prenose utakmica ko ne stigne kuci, u svakom velikom gradu bi trebalo da postoj tako nesto
Значи оне тетке у ствари не уче ништа тамо него **кају на Ембапеа..?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da narod moze da gleda prenose utakmica ko ne stigne kuci, u svakom velikom gradu bi trebalo da postoj tako nesto
Niko, pre nego što kreneš sa polu pozicije....da li će biti nekog mrvljenja?Па није он плаћен за то. Они каубоји из жандармерије и инспекција треба да раде нешто.
Не секирајте се!
Исто се десило и код наше браће близанаца!
OPSADNO STANJE U ZAGREBU! Upucan muškarac, sve vrvi od policije, napadač POBEGAO
Zasad nepoznati muškarac upucan je u nogu
Sve je puno policije u ulicama koje okružuju Muzej suvremene umetnosti
https://www.blic.rs/vesti/svet/opsadno-stanje-u-zagrebu-upucan-muskarac-sve-vrvi-od-policije/38fn5ph
(VIDEO) EVO ŠTA SE DESILO U "ĆACILENDU"! Pucnjava, pa vatra, policajci vikali: "IZAĐI NAPOLJE SA PODIGNUTIM RUKAMA"
Kako saznajemo, Hitna pomoć je dobila dojavu da je jedna osoba ranjena u eksploziji plinske boce, međutim, dolaskom na lice mesta utvrdili su da je muškarac ranjen vatrenim oružjem u desnu butinu. On se trenutno nalazi u stabilnom stanju.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/e...ledajte-snimak-prvo-pucnjava-pa-vatra/0k4ys42
Cacilend se ubudjao do kraja. Priroda ima nacine da to resi.
Da, da, onaj ko sa pištoljem ide da ubije još obavezno i flašu benzina ponese, i to u prepodnevnim satima kada radi Skupština i puno je murije, a ne u gluvo doba kada ćaciji spavajuAndjelković Vladan, 1968 godište, blokader!Jutros je pun mržnje sa pištoljem i 50 metaka, i sa flašom benzina upucao Miloša Filipovića i naneo mu teške povrede. Potom je zapalio šator u Ćacilendu. Neko će biti heban

Nešto mi nije jasno, nosi flašu benzina u jednoj ruci a u drugoj pištolj. Kako uspeva da puca i da poliva benzinomDa, da, onaj ko sa pištoljem ide da ubije još obavezno i flašu benzina ponese, i to u prepodnevnim satima, a ne kada ćaciji spavaju![]()
čak noris u akciji? Ćacilend ima pre svega simboličku važnost za režim, a uklanjanjem će tvoj Oskar (ako ukloni, ja ne gledam u pasulj nego pretpostavljam) pred put u Brisel gde ga čeka Ursula da pokaže "dobro volju."
Inače da si živeo u Beogradu znao bi da je ta "jedna ulica" ona žila kucavica bez koje ako je neprohodna saobraćaj u gradu ne može da normalno funkcioniše.

Da, tvoj idol.
Multitasking. Verujem da će objasniti službenim licima uz limunadu i slatko.Nešto mi nije jasno, nosi flašu benzina u jenoj ruci a u drugoj pištolj. Kako uspeva da puca i da poliva benzinom
čak noris u akciji?
![]()
Pa naravno.90% satora je prazno tek poneki dezuraju to je propaganda.
i pogadja slucajnog nevinog prolaznika...Nešto mi nije jasno, nosi flašu benzina u jednoj ruci a u drugoj pištolj. Kako uspeva da puca i da poliva benzinom
čak noris u akciji?
![]()

Jednom rukom puca a drugom polivaNešto mi nije jasno, nosi flašu benzina u jednoj ruci a u drugoj pištolj. Kako uspeva da puca i da poliva benzinom
čak noris u akciji?
![]()

uhavtio ih nespremne dok jednom rukom drqaju a drugom cackaju guzcuJednom rukom puca a drugom poliva![]()
U normalnoj državi, uzurpacija javne površine na ovaj način, u našem slučaju, višemesečno blokiranje saobraćajnice i zauzimanje parka od kulturnog značaja, rešava se zatvorskom kaznom.Oskar naredio paljevinu da bi pred ćacijima imao opravdanje zašto im sklanja Ćacilend, a mora da to uradi zbog Rezolucije Evropskog parlamenta![]()