teroristi i njihovi sponzori moraju biti uhapšeni...ili će narod krenuti sam da se obračunava sa izdajnicima...kaže mi jedan....prvo su oni pravili spiskove a danas ih mi pravimo i ne radimo to zaludu...čekamo znak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Може ли Мариника
@MarinikaTepic
и други олош из опозиције да нам објасне зашто су пре напада на Пионирски парк, СВИ изашли из скупштинске сале?Зато што стоје иза напада.Зато што припремају српски Мајдан.Зато што је ово последњи покушај да им прође покушај обојене револуције.
u normalnoj državi svaki neprijavljeni skup treba biti rastjeran sudionici uhapšeni i kažnjeni a organizatori imedijski potpaljivači na robiji.U normalnoj državi, uzurpacija javne površine na ovaj način, u našem slučaju, višemesečno blokiranje saobraćajnice i zauzimanje parka od kulturnog značaja, rešava se zatvorskom kaznom.
šta se ložiš...teroristi i njihovi sponzori moraju biti uhapšeni...ili će narod krenuti sam da se obračunava sa izdajnicima...kaže mi jedan....prvo su oni pravili spiskove a danas ih mi pravimo i ne radimo to zaludu...čekamo znak.

Po čemu ne može da se dogodi?Ali naravno. U normalnoj državi, ovo ne može da se dogodi. Naveo sam samo figurativno. Dug je period uzurpacije i to od strane vlasti. Što je abnormalno.
Vidi da ti kažem.... Ne bih se puno čudio ako bi Vulin probao da ovu akciju BIA sada preokrene tako što bi sa FSB agenturom pokušao neki državni udar, jer sada je za Srbiju ili-ili. Ili put u EU i NATO ili ono za šta Vulin živi, a to je à la S.Koreja izolovana Srbija kao "ruski nosač aviona na Balkanu." Vulin je uvek imao sumanute ideje, a tvrd je u veri da je sreća u Severnoj Koreji.izgleda da su neki ljudi izgorjeli....vulin se obraća javnosti...izgleda da će pozvati na oružani ustanak protiv zapadnog izdajničkog ološa.
nešto je čudno...oni su prvi prolili krv...tko se ne osveti taj se ne posveti...šta se ložiš...![]()
![]()
ko je gledao onaj snimak sa terase skupstine kad su se razmileli pubovi k satorima a koliko je bilo tek nabildovanih bilmeza u civilu koji su se rastrcali ko bubasvabe jasno mu koja je ovo kriminalna drzava.
zna se ko je prvi proliko krv...tudju.nešto je čudno...oni su prvi prolili krv...tko se ne osveti taj se ne posveti...
ko ga je bio po usima za dnevnicu da silji zivana u satoru
Kako po čemu? Po primeni zakona ustanova, koje rade svoj posao i nisu korumpirane.Po čemu ne može da se dogodi?
Jel imas mozda 100 molotovljevih koktela , posto komad?kreće se večeras...kontrarevolucija počinje...napustite beograd i novi sad dok možete...
nema od tog posla ništa...nešto je čudno...oni su prvi prolili krv...tko se ne osveti taj se ne posveti...
tačnije, već je završen. 
ne pije vodu...krv je prolivena...il će vučić podržati kontrarevoluciju il nek stane pred vrata NDH1 i nek ih štiti..Каже Брат управо,да се Велеиздајник данас задужује за додатних 18 Милијарди Евра за Експо и да је Ћацад данас намерно направила Диверзију како би се само о томе причало, А НЕ о тих 18 Милијарди.
nekoliko puta prosao tuda i video te spodobe koje se izdrkavaju na svakoga ko ih prezrivo pogleda, a o dobacivanju zenama i devojkama da ne pricamМука вероватно а несрећа сигурно.
nekoliko puta prosao tuda i video te spodobe koje se izdrkavaju na svakoga ko ih prezrivo pogleda, a o dobacivanju zenama i devojkama da ne pricam
Nećemo.napustite beograd i novi sad dok možete...