Donnie Darko
Domaćin
- Poruka
- 3.410
Znaci, jos jedna predstava rezima kao jedan od poslednjih trzaja pred pad sa vlasti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćacilend ima pre svega simboličku važnost za režim, a uklanjanjem će tvoj Oskar (ako ukloni, ja ne gledam u pasulj nego pretpostavljam) pred put u Brisel gde ga čeka Ursula da pokaže "dobro volju."Ahahaha, zbog rezolucije EP će da ukloni ljude koji šatorima blokiraju jednu ulicu u BG.
Taj mora da je studnet blokaderJEDNA OSOBA RANJENA, JEDNA UHAPŠENA Požar i pucnjava u kampu kod Narodne skupštine: Muškarac (70) bacao metke u VATRU!
Policija je uhapsila osumnjičenog Vladana A. (70) po nalogu tužilaštva
Povrede ranjene osobe nisu opasne po život, a požar je brzo lokalizovan

Sad kao kukate za cacilend a sve vreme navijate da nestane.
I eto zelja vam se ispunila.
Mnogo ljudi je bas mrzelo cacilend i to stariji i to vise zenski svet nego muski.Taj mora da je studnet blokader
A sta ce to tamo?Mnogo ljudi je bas mrzelo cacilend i to stariji i to vise zenski svet nego muski.
Prolazim sa drugaricom pored cacilenda ne obracam paznju a iz nje glas kao iz pakla i da ne govorim sta rece.
Samo oni su šugavi.Може и тако. Битно да се и режимски блокадери склоне. Нису ни они ваљда шугави..
Očigledna izmišljotina od strane BIA.Kako saznajemo, on je ranio jednu osobu, a povrede nisu opasne po život.
- Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela pokušaj ubistva i izazivanje opšte opasnosti - kaže izvor "Blica".
Na lice mesta uskoro bi trebalo da stigne i dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.
Pogledajte kako izgleda kamp u Pionirskom parku (Ćacilend) u ovom trenutku:
Mnogo ljudi je bas mrzelo cacilend i to stariji i to vise zenski svet nego muski.
Prolazim sa drugaricom pored cacilenda ne obracam paznju a iz nje glas kao iz pakla i da ne govorim sta rece.
Ma svasta ima za to sta ce to tamo.A sta ce to tamo?

Zato što su se prvo čuli pucnjiDa li je neko primetio čudnu stvar - kamerman(ka) iz skupštine je snimala šatore telefonom iz ruke i pre nego što je išta tamo počelo.
Kako su znali šta će da bude?
Ispravite me ako grešim.
Nije! Dim je crn, znači nastavlja se konklava (pale se ostali šatori, sve do belog dima).

Pa i treba ganjati te teroriste tamo u tim šatorima.
Da li je neko primetio čudnu stvar - kamerman(ka) iz skupštine je snimala šatore telefonom iz ruke i pre nego što je išta tamo počelo.
Ispravite me ako grešim.
Opet pitam sta ce to tamo? Na sred ulice? U sred parka?Ma svasta ima za to sta ce to tamo.
Ako krenem da mrzim neki bes kulja u meni cu ti nadjem i dlaku u jajetu.
Samo oni su šugavi.
Očigledno kao i ona kompromant operacija sa studentkinjom koju navodno u muriji tuku pištoljem u glavu, pa ona posle demantuje da tako kompromituje studente. Ali, to nema nekakvog efekta jer je nezadovoljstvo u narodu toliko jako da BIA može takve operacije na dnevnom nivou pravi i to će ima efekat kao kada murija ispaljuje suzavac po olujnoj košavi.Da li je neko primetio čudnu stvar - kamerman(ka) iz skupštine je snimala šatore telefonom iz ruke i pre nego što je išta tamo počelo.
Ispravite me ako grešim.
Pa skloni ako ti smeta.Opet pitam sta ce to tamo? Na sred ulice? U sred parka?