Mrkalj
Buduća legenda
- Poruka
- 37.273
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На тој мутној слици може да буде и моја диплома.
Поменути се понаша у најбољем хрватском стилу - фанатична потрага за неким славним пра-пра пореклом. Фанатизам значи да се не бавиш доминантно чињеницама него да је мишљење најважнија ствар.
Šta misliš o Vasiliju Krestiću, a šta o Jovanu Pejinu?На тој мутној слици може да буде и моја диплома.
Где је линк? Научни радови се званично објављују на одређеним сајтовима.
Башка што се један "теолог" меша у историју, генетику, свашта још... Мултипрактик за све и свашта - кловн.
Треба се само сетити шта су све Хрвати у последњих пар векова "патентирали" као пра порекло па није тешко схватити да умеју само маглу да производе.
Тврдити да било који народ ... Да напоменем да је то једна од најпогрешнијих ствари која се може урадити.
На тој мутној слици може да буде и моја диплома.
Нисам читао њихове радове па да могу да имам квалификовано мишљење.Šta misliš o Vasiliju Krestiću, a šta o Jovanu Pejinu?
Могу и ја да ставим слику у телефон, фотошоп може све.Ovde si, zapravo, u pravu. Mogao je fino da okači fotografiju...no, da li bi Panaotović zaista rizikovao da bude otkriven kako učestvuje u takvoj obmani? Kaže da je video svojim očima...
Ovo je dosta drugačija situacija od one emisije Gorana Fesa u kojoj taj kaže kako je, navodno, pred emisiju video diplomu onog beše li Kovačevića, kao, arheologa.
Dobro, a jesi video Đinđićev doktorat?Могу и ја да ставим слику у телефон, фотошоп може све.
Хајде да кренемо од почетка:
Да ли може да се сазна тема тог његовог "магистарског рада", датум, образовна инстутуција, ко је био ментор... То не би требало да је тако тешко, ако постоји.
Чак и да се то нађе, он као теолог опет неће имати ни слово квалификација да прича о историји, генетици, политици и којечему још. Може да говори и темама католичке цркве. За то тврди да је стручан.
Остало све је магла и замајавање.
Па није ваљда да треба веровати некоме само зато што прича "низ длаку"? Шта је он то рекао ново, да нисмо пре знали?
Opa!
Odlično, znači ispunjeni su sada uslovi da se realizuje duel sa Žarkom Veljkovićem.
Čiji uslovi? I kako to misliš "sada"?
Još uvek ti zvoni telefon. Prvo digni slušalicu pa onda kaži "Da?".
Још увек не видим ни "м" од магистра/мастера. Ово овде је само завршен факултет / богословија.
Није докторирао код нас, а мој немачки није толико добар.Dobro, a jesi video Đinđićev doktorat?
I misliš da Šarića ne bi već ustaše, frankovci i klerikalci razapeli da nije master?Није докторирао код нас, а мој немачки није толико добар.
Нека у свом родном граду јавно исприча бајке које нама овде уваљује, па да видим како би прошао.I misliš da Šarića ne bi već ustaše, frankovci i klerikalci razapeli da nije master?
Imaš jako čudan način razmišljanja: "Ja nisam video, ergo, ne postoji."
Evo pa nađi da li ima objavljeno za ikoga:Тешко је очекивати да нешто из 1979. буде на нету.
Али нешто из 2011. или касније би могло да буде.
Икога...
Још увек не видим ни "м" од магистра/мастера. Ово овде је само завршен факултет / богословија.
Još uvek ti zvoni telefon. Prvo digni slušalicu pa onda kaži "Da?".
Bravo, svaka ti čast. I koji je zaključak?Икога...
https://www.kbf.unizg.hr/javna-obra...e-golub-krajina-mag-theol-pred-povjerenstvom/
JAVNA OBRANA PISANOGA LICENCIJATSKOGA RADA MAJE GOLUB KRAJINA, MAG. THEOL. PRED POVJERENSTVOM
https://www.kbf.unizg.hr/javna-obrana-pisanoga-doktorskoga-rada-lic-theol-nenada-palca/
JAVNA OBRANA PISANOGA DOKTORSKOGA RADA LIC. THEOL. NENADA PALCA
Хајде, не мора сам текст... али одбрана рада мора да буде на нету објављена.
Znači, CMIIAW, tekst u kojem se vidi da je diplomirao (i koji si ti postavio pre godinu dana) nema veze sa Veljkovićevim uslovom za debatu, a video iz istog doba u kojem se vidi diploma (a koji sam ja našao ukucavši u Google mag. theol. Goran Šarić) ima veze sa Veljkovićevim uslovom za debatu, to li je?Ako stvarno nisi razumeo, a ne praviš se samo tupav opet: Veljković je tražio da se na početku kratko predstave i prikažu koje su škole, kakvo je obrazovanje, itd...uključujući i da se pokažu fakultetske diplome pred početak same debate.
Истинољубивост, чојство & поштење.Goran Saric ocito voli laku lovu,laku literaturu i lake zene..i ko mu to moze ponuditi on lako moze guslati sve u desetercu, ili ipak mislite da ima nesto dublje i misaonije kao motiv?