Ti argumenti su nategnuti po mom misljenju. ali ja nikada ne bi rekao da ne iznosite dokaze. Nego su vam argumenti slabi. Dok sama cinjenica da posezete za nipodastavanjem cinjenica, i da kazete Saric ne iznosi dokaze govori o vasoj pretencioznosti i ne poznavanju stvari po ovom pitanju, lupate. Ne mozete reci ne iznosi dokaze.
Kada ja kažem da
ne iznese dokaze, ja mislim na to da
faktički greši. Tvrdnje koje iznosi po emisijama, bar one koje sam stigeo da poslušam i proverim, netačne su. Npr. u jednom od poslednjih televizijskih gostovanja on je izjavio da je papa Pije XII aktivno radio na tome da dovede Adolfa Hitlera u Nemačku i u skladu sa tim
zabranio Partiji centra da učestvuje na izborima. I pošto rimokatolici nisu išli na izbore, većina je ostala kućama, a deo je glasao za naciste...i tako je, navodno, Hitler pobedio na izborima. Šta je on tu pomešao pitaj boga jer su katolici na poslednjim višestranačkim izborima pre uspostave pune diktature osvojili skoro 4,5 miliona glasova. Nije papa zabranio
centriste, već Hića, tokom 1933. godine, tako što im je rasturio stranku i uveo jednopartijski sistem.
Ili ovo što je napisao kako
pre Berlinskog kongresa 1878. godine nijedan domaći istoriograf ne smatra da je bilo doseljavanja Slovena. A što je jedna notorna glupost. Kako ti gledaš na, recimo, njegov argument u vezi
slona, prilikom kojeg kaže da je ta reč dokaz da su Sloveni potekli sa Balkanskog poluostrva, jerbo su nađeni 250.000 godina stari ostaci patuljaste varijante mamuta na Malti (dok je su najsvežiji ostaci pravih mamuta iz Rusije zemlje u kojoj su inače najduže opstali, od pre manje od 4 hiljade godina)?

Šta je tu bila poenta ili kako to ukazuje na Balkansko poluostrvo ili podneblje srednjeg Podunavlja gde
odavno nema slonova...ne znam da li iko razume, a ako je shvatio voleo bih da mi objasni.
Dakle, ja mu ne zameram kada iznosi neke svoje
interpretacije. Interpretacije su stvar tačke gledišta. Međutim,
mi ne govorimo uopšte o interpretacijama, već o netačnim podacima. Kao kada bi neko, npr. krenuo da tvrdi da je Kraljevina Srbija nastala na Bagdadskom kongresu 1755. godine, kada je car Hirohito porazio Mariju Tereziju. Ili da je Republika Srbija po uređenju monarhija, ili da je Tito bio iz braka Makedonca i Albanke.
O tome mi ovde govorimo.