Mrkalj
Buduća legenda
- Poruka
- 37.250
Onda reci bar jednu jedinu stvar.Rekao bih sve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda reci bar jednu jedinu stvar.Rekao bih sve.
Slažem se. Šarić je pozvao Radića na javno TV sučeljavanje što je ovaj odbio.
Jedino, ne mogu da shvatim šta je kod Šarića, kako kažeš, "biznis". Vidim reklamu, ali ne i profit.
Hoćeš reći da Izazov Gvozdene Rukavice nije bio intelektualno iskren poziv na debatu? Pa ja ne vjerujem, ja i Mrki apsolutno uvjereni da je Šarić imao iskrenu dječju želju golicati vlastiti intelekt jednim akademski razgovorom.To je bio kukavični poziv. Upućen je bio iz razloga što je unapred bilo poznato da će biti odbijen.
Čuo sam baš prekjuče da je Šarić npr. odbio da posle Radića gostuje na onoj televiziji, da mu uputi odgovore.
Од дјела који сам зауставио, Горан је рекао истину, он је једини (ајд можемо додати и Ведрану Рудан) у хрватском копрпсу који о дешавањима 90их одудара од у Хрватској обавезног наратива.
stan u Bg i redovna primanja od Bia, malo li je?Slažem se. Šarić je pozvao Radića na javno TV sučeljavanje što je ovaj odbio.
Jedino, ne mogu da shvatim šta je kod Šarića, kako kažeš, "biznis". Vidim reklamu, ali ne i profit.
Po dobro, može li elaboracija ne temu - kome je i na koji način u interesu ovo što Šarić priča, do te mere da mu kupi stan i daje redovna primanja? Jesi li svestan kakve ideje ti ovde serviraš?stan u Bg i redovna primanja od Bia, malo li je?
Po dobro, može li elaboracija ne temu - kome je i na koji način u interesu ovo što Šarić priča, do te mere da mu kupi stan i daje redovna primanja? Jesi li svestan kakve ideje ti ovde serviraš?
Kaže čovek koji tvrdi da mene DB plaća da pišem po forumu Krstarice...![]()
Da l si normalan? Gde sam to rekao? Ja nigde i nikad DB nisam pominjao.
Opet muljaš. A moraš, šta ćeš kad te plaćaju po količini otkucanog teksta.
I šta sebe namećeš kao temu, pa ti posle đavo kriv?
Dubaja je Duboka Država. Dakle, Soroš. Aj zdravo.Stalno pominješ da me plaćaju da pišem na Krsti ovde kako bi novčanim naknadama objavio moje postove i stalno pišeš o Dubaji koja finansira tvoje neprijatelje, pa mi se činilo da ciljaš između ostalog i na mene.
Pa u kontekstu tvoje opaske supertruperu. Krajnje je bizarno to što baš ti supertruperu zameraš (svi ti rade za DB; skoro si to izrekao i na račun Jovice Krtinića) što je to kazao za gospodina Šarića.![]()
Dubaja je Duboka Država. Dakle, Soroš. Aj zdravo.
Po tebe bolje, jer Dubaja plaća bolje.Vidi samo kako se Maja Žeželj zalepila za kameru N1.Aaaaa a ja mislio da govoriš o DB.
A ono još gore.![]()
Po tebe bolje, jer Dubaja plaća bolje.Vidi samo kako se Maja Žeželj zalepila za kameru N1.![]()
Ima poviše na temi intervju koji je preneo Slaven, gde kaže da su Šarići, dakle očeva strana, starinom poreklom iz okoline Berana. To je ponovio i na jednom od predavanja.Никако провалити овог Шарића. Је ли Хрват или Србин?
Никако провалити овог Шарића. Је ли Хрват или Србин?
U istoj emisiji (Suočavanje) kad je bio njegov prijatelj Dragoslav Bokan gost, vrlo se oštro suprotstavio navodu voditelja da ima i takvih Hrvata, insistirajući da to nije nikakav primer jerbo je Šarić Srbin iz Hrvatske.