cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rodjena u Laslovu![]()
![]()
....U Laslovu ima puno Madjara..mislim da je 90%..nisam siguran...eeeee...Laslovo ti je komplet sad novo...sve obnovljeno..

Znam.
Senada Topcagic je imala obicaj da kaze kako joj je otac bio milicajac. A u stvari lik je dosao iz Bosne u Laslovo i tu se nastanio. U njemu je cuvao krave i tu je dobio dvoje djece... Senadu i Avda![]()
zato su u Palači..sve pravolavci....ta dva sela dijeli samo pruga..al je tamo bilo ..žestoko...
Naravno da je bilo zestoko. Jos se ne zna mjesto poginulih laslovcana.
I Korog je madjarsko selo sa druge strane
U Palaci je bio Arkan.... a bogomi je i Reichel - Kir ubijen tamo nedje
..a je..Korođ..je isto vecinom..Madjasrko...je bio je Zeljko..tamo..ali u Palači...čupo sam se kad je palo..Ernestinovo.. šogi mi poginuo..Kir je ubijen na cesti za Tenju...

Ma znam... u stvari ne poznajem ti sogora ili mozda znam. Ko ce znati sve.
A i ti si bio u Ernestinovu zar ne? Vjerovatno si vojevao u onom grmlju iza parka u kojem je vajarska kolonija u centru Ernestinova kod onog skretanja za Antunovac?![]()
....kad su spalili nase selo Ćelije..ja bio u odgovou na Palaču...onda dosla vojska..nisu nam dali da ih poskidamo...jos su glumili tampone..(vojska)....jok..ja bio..kod pruge.......kas su spalili nase selo Ćelije..ja bio u odgovou na Palaču...onda dosla vojska..nisu nam dali da ih poskidamo...jos su glumili tampone..(vojska)..
napravio sam lingve lapsus..
mislio sam na skretanje ka Paulin Dvoru. Hm.. a ti si granatirao sa pruge iz Laslova?
napravio sam lingve lapsus..
mislio sam na skretanje ka Paulin Dvoru. Hm.. a ti si granatirao sa pruge iz Laslova?
..samo tromblonima...moji i ja nismo imali minobacace..
zato su nas perjali iz Ade..i Markušice...

O, pa je8o te.
Ti iz Celija vidis Aerodrom u Osijeku i ako je prilicno nizak
Ko zna mozda i tebe poznajem.![]()
"Najgrdje mi je bilo kad se vratih u Titograd sto se i ja osjecah da sam Crnogorac. U Beograd se navikoh Savo-Crnogorac, Savo-Crnogorac pa i ja poceo da mislim samo sam ja Crnogorac. A odje su svi jado moj Crnogorci.
A kad sam se vratio... zvali su me - BEOGRADJANIN. Ti si bio u Beograd, jeli? Kad bih bilo sto htio da kazem ili reka..."![]()
![]()

Polovina sezdesetih godina.
Ne . Nisam bio tamo.
Pa rekoh ti.... a odlazis li u Silas?![]()
..nisam dugo tuda prolazio..
...ne idem na tu stranu..ne veze me nista...najavi se ako budes dolazo..099 677 67 50..
Dobro.
A gdje ides kod stomatologa, u koje mjesto?
U Tenju?
.ne idem u Tenju .kod stomatologa..ali ako mislis na onog stomatologa iz Laslova..znam ih...dobri smo prijatelji...
Ma dobro... nebitno.
Voze li se jos uvijek dobri motori po Slavoniji kao i uvijek?
ps
nego da ne spamujemo temu bolje je u Skupstinsku Kafanu da nastavimo.