Goran Danilović: "Karadžić i Mladić nijesu Srbi"

• Začetnik teme Začetnik teme zike
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naravno da je bilo zestoko. Jos se ne zna mjesto poginulih laslovcana.
I Korog je madjarsko selo sa druge strane
U Palaci je bio Arkan.... a bogomi je i Reichel - Kir ubijen tamo nedje

..a je..Korođ..je isto vecinom..Madjasrko...je bio je Zeljko..tamo..ali u Palači...čupo sam se kad je palo..Ernestinovo.. šogi mi poginuo..Kir je ubijen na cesti za Tenju...

..a je..Korođ..je isto vecinom..Madjasrko...je bio je Zeljko..tamo..ali u Palači...čupo sam se kad je palo..Ernestinovo.. šogi mi poginuo..Kir je ubijen na cesti za Tenju...

Ma znam... u stvari ne poznajem ti sogora ili mozda znam. Ko ce znati sve.
A i ti si bio u Ernestinovu zar ne? Vjerovatno si vojevao u onom grmlju iza parka u kojem je vajarska kolonija u centru Ernestinova kod onog skretanja za Antunovac? :hahaha:

Ma znam... u stvari ne poznajem ti sogora ili mozda znam. Ko ce znati sve.
A i ti si bio u Ernestinovu zar ne? Vjerovatno si vojevao u onom grmlju iza parka u kojem je vajarska kolonija u centru Ernestinova kod onog skretanja za Antunovac? :hahaha:

..jok..ja bio..kod pruge...:per:....kad su spalili nase selo Ćelije..ja bio u odgovou na Palaču...onda dosla vojska..nisu nam dali da ih poskidamo...jos su glumili tampone..(vojska)..

"Najgrdje mi je bilo kad se vratih u Titograd sto se i ja osjecah da sam Crnogorac. U Beograd se navikoh Savo-Crnogorac, Savo-Crnogorac pa i ja poceo da mislim samo sam ja Crnogorac. A odje su svi jado moj Crnogorci.
A kad sam se vratio... zvali su me - BEOGRADJANIN. Ti si bio u Beograd, jeli? Kad bih bilo sto htio da kazem ili reka..."
:rotf: :hahaha:

http://1.***************/_vy4QGb_mYt8/SVqR5dlreEI/AAAAAAAACec/S136H-vYdz4/s400/cegovic.jpg

:super::super::super:

Back