Golf 5, 2005 2.0TDI 16v DSG gasi se hladan

denxyy

Početnik
Poruka
5
Pozdrav. Auto se danas ugasio kad sam ubacio u rikverc i pustio kocnicu on je krenuo malo i ugasio se,a pritom motor je bio hladan. Inace cekam kad upalim auto makar 10 sekundi ubacim ga u D pa onda u R i nikad tako nisam imao problem da se ugasi. Da li je problem zbog mene jer nisam sacekao malo i ubacio prvo u D ili moze biti da je neki kvar?

Auuu spremi 1000 evra za dobar dan dsg menjača koji je prešao pola miliona kilometara a servisiran nikada a možda ni tada. ZLATNO pravilo kod automatskih menjača je da se takav automobil kupuje samo NOV i vozi striktno po servisnim intervalima e tada nema nikakvih problema u eksploataciji.

Druze kada sam ga uzeo, odma sam uradio veliki servis i ulje u menjacu, presao 30,000km bez problema uradjen mali servis sad opet treba. A sto se tice da li je on presao pola miliona,milion koliko god u to ne ulazim, i dalje radi svoj posao kako treba, nekad mora da zapne mehatronika je to. Da se sve popraviti nisu problem pare problem je naci kvalitetnog mehanicara da ti to odradi.

Druze kada sam ga uzeo, odma sam uradio veliki servis i ulje u menjacu, presao 30,000km bez problema uradjen mali servis sad opet treba. A sto se tice da li je on presao pola miliona,milion koliko god u to ne ulazim, i dalje radi svoj posao kako treba, nekad mora da zapne mehatronika je to. Da se sve popraviti nisu problem pare problem je naci kvalitetnog mehanicara da ti to odradi.
Da verovatbo ti je zapela meharronika ako ti se nije vise javljao .. Nista strasno sledeci put nek ti prvo isperu menjac pre nego sto ti promene ulje . Tkz flush

Back