golf 2

Pa rekoh, pouzdan auto, robustan i dugotrajan... imao sam ga godinama i nikad vecih intervencija na njemu. (sem naravno potrosnog materijala, ulje filteri, kocnice i tako...)

Inace, u prilog mojoj tvrdnji ide podatak da su golfovi najprodavanija voyila onomad bila. Ovo sto sad prave od golfa je nepoznanica, pravi sud o trajnosti auta dolazi tek nakon petnest godina razmene iskustava.

Golf je polozio taj ispit.
Jedina "mana" mu je sto je vec zastareo... ne znam za svet, ali zadnji model je izasao sa traka 1992. u Sarajevu. Paralelno sa tim zadnjim serijama je pokrenuta i proizvodnja trojke... a svo vreme, TAS je pravio i Kedije, koji se zasnivao na Golfu 1.

Inace, svi VW modeli su se onda pravili da traju. Sada, ne znam kako je.
Mozda i ostali proizvodjaci tako rade, al ne bih znao.

pita covek sta to golf 2 ima....
ima CENU rodjace...jer za 2000 nema bolji auto...NEMA...
a za plin hvala vam....javljam se prvog aprila ne zatvarajte temu posto najverovatnije tad idem da kupim dog sam se sa covekom....
pozdrav i cujemo se :)

Eto kakvi smo mi.Trambuljamo o novijim modelima kola i na kraju neko otvori temu o necem sto je jednostavno krs i odjednom ta tema ima vise postova nego neka koja to zavredjuje. Hoce da da 2000 za krsinu sa ko zna koliko specijala na motoru a ne razmislja da ako je mogao dosad bez auta,neka se strpi jos malo tj. da ustedi i moze da uzme auto mladji najmanje 10 godina koji ima i klimu i ostalu opremu. Primer-Fiat Marea 1,9JTD 2001 moze vec da se uzme za 3200 eura.Sad nek se nadje neko pametan da kaze kako je Golf ll bolji auto.

naravno da ima punto 1 za te pare....ali bez plina :)
a sa prostom racunicom da kupim punta koji u gradu trosi 8l benzina ili golfa koji trosi 10l GASA(ili 5l benzina proporcijalno) dodje se da cu sa puntom imati u dzepu 3000 dinara manje mesecno...(punto 8000 a golf 5000)...
a verujte mi i ja bih voleo da uzmem golf 3 1.4,opel astru...ali oni su svi oko 2500...a 500e 50000 dinara...a ja te pare ne mogu da skupim jer sam JEDVA odvojio i ovih 2000...
mada mozda me i usere greb greb imam fore do 1-og :)

Mene ni Zastava 750 nije ostavila nikad za 12 godina koliko sam je vozio pored drugog auta.Zvao sam je "zimski i kisni auto" a za tih 12 god. promenio sam 5 komada i nikad nista.Ne znam sta je majstor a ni sam nista nisam cackao.To je jos bolja opcija dok se ne skupe neke pare jer kosta 500 eura a od tacke A do tacke B ce sigurno doci.E sad ako je to nekom ispod casti da vozi onda je to druga stvar.:cool:

Sad se ti pitas kako pet? Pa kad radis sa kolima uvek ti je sve na prodaju sem zene i dece. Evo danas sam prodao auto koji sam ostavio sebi. I jel treba da kazem da sam ga se resio? Nisam ga se resio ali sam dobio dobru kintu i stavio tacku na taj auto.A koliko sam ih samo sebi ostavio pa ih na kraju prodao za par dana ili nedelja.:per:

Toga ce sve manje i biti a ako kupis u prodavnici uvale ti malu poljoprivredu koja otpadne s prvim mrazom.Jos jedan dokaz da svi vlasnici Golfa ll treba vise da ga zamene sa necim novijim za koje ima i delova.Nazalost ne mogu da pomognem coveku. Golf ll-Was ist das?:D

Moj drugar je hteo da proda njegovog golfa. Ali onda mu je uradio generalnu i sada je odustao od prodaje. Doduse njegov je 1.6 dizel. Limarijski super ocuvan, enterijer odlican.

I znam jednog sto vozi 1.3 sa plinom. Ali ga ne da ni za zivu glavu. A tek taj je ocuvan.

Back