- Poruka
- 91
Pa rekoh, pouzdan auto, robustan i dugotrajan... imao sam ga godinama i nikad vecih intervencija na njemu. (sem naravno potrosnog materijala, ulje filteri, kocnice i tako...)
Inace, u prilog mojoj tvrdnji ide podatak da su golfovi najprodavanija voyila onomad bila. Ovo sto sad prave od golfa je nepoznanica, pravi sud o trajnosti auta dolazi tek nakon petnest godina razmene iskustava.
Golf je polozio taj ispit.
Jedina "mana" mu je sto je vec zastareo... ne znam za svet, ali zadnji model je izasao sa traka 1992. u Sarajevu. Paralelno sa tim zadnjim serijama je pokrenuta i proizvodnja trojke... a svo vreme, TAS je pravio i Kedije, koji se zasnivao na Golfu 1.
Inace, svi VW modeli su se onda pravili da traju. Sada, ne znam kako je.
Mozda i ostali proizvodjaci tako rade, al ne bih znao.
Inace, u prilog mojoj tvrdnji ide podatak da su golfovi najprodavanija voyila onomad bila. Ovo sto sad prave od golfa je nepoznanica, pravi sud o trajnosti auta dolazi tek nakon petnest godina razmene iskustava.
Golf je polozio taj ispit.
Jedina "mana" mu je sto je vec zastareo... ne znam za svet, ali zadnji model je izasao sa traka 1992. u Sarajevu. Paralelno sa tim zadnjim serijama je pokrenuta i proizvodnja trojke... a svo vreme, TAS je pravio i Kedije, koji se zasnivao na Golfu 1.
Inace, svi VW modeli su se onda pravili da traju. Sada, ne znam kako je.
Mozda i ostali proizvodjaci tako rade, al ne bih znao.