Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja uzimam euro dizel po 120 din.Bolje 20 din vise pa ne razmisljam.Nego dali znate da mnogi koriste za gorivo ulje iz transformatora?
![]()
Ulje iz transformatora je radioaktivno!
Imas euro dizel i za 80-100 dinara, sveze natoceno, iz kamiona![]()
Ja uzimam euro dizel po 120 din.Bolje 20 din vise pa ne razmisljam.Nego dali znate da mnogi koriste za gorivo ulje iz transformatora?
![]()
Gde ga nabavljas ako nije poverljivo, ja mislim da ti uvaljuju loz ulje, gde bre ima euro dizel za 120 din
sta treba da stopiram brod, ha ha
I ja sam cuo od drugara koji je doktor da je trafo ulje kancerogeno.
Onda ti to nisi nikad radio ,ne stopiraš brod nego se prikačiš za njega i oni ti prebace po 1000 litara u tvoj koji je za to već spremljen čamac sa komorama ili u buradima.Nemoj da se smeješ nečemu što nisi radio Šta misliš odakle se prodaje dizel upola cene..
Kome se isplati davati dizel upola cene
Rusima sa njihovih brodova koji plove po Dunavu.Pa nije to njegovo gorivo ,oni su samo radnici.
http://www.polovniautomobili.com/oglas3276613/volkswagen_golf_2_gti/
ljudi ovo sanjam od kad sam seo za volanvise od deset godina. Zivim u inostranstvu i zeleo bih da kupim ovo da imam nesto da vozim jer mi treba posto sam Srbije zeljan uvek. Da skratim dozivljaj,. Jedino ovo dolazi u obzir. Znaci 2.0 GTi 16v... molim vas iskustva, mehanika, problematika, realna cena i sve ostalo sto znate. bez ustezanja, kritike me interesuju skoro vise nego ista posto obozavam kola i zbog toga verovatno nisam sposoban da ih primetim sve... uostalom nisam toliki znalac a pogotovo ne naseg trzista. Znaci sve sto znate. Za ovo sam do sada cuo da je problem menjac. Delovi takodje, limarija najvise... i da, necu da uzimam nista na plin vec benzinac...