golf 2

sta treba da stopiram brod, ha ha

Onda ti to nisi nikad radio ,ne stopiraš brod nego se prikačiš za njega i oni ti prebace po 1000 litara u tvoj koji je za to već spremljen čamac sa komorama ili u buradima.Nemoj da se smeješ nečemu što nisi radio Šta misliš odakle se prodaje dizel upola cene..

Onda ti to nisi nikad radio ,ne stopiraš brod nego se prikačiš za njega i oni ti prebace po 1000 litara u tvoj koji je za to već spremljen čamac sa komorama ili u buradima.Nemoj da se smeješ nečemu što nisi radio Šta misliš odakle se prodaje dizel upola cene..

Kome se isplati davati dizel upola cene

Ja ga dobijam od kamiondzije i nema ga konstantno ali kupim 100L pa sam miran neko vreme.Ono sto je bitno je da je bas eurodizel i ima onu drecavo zelenkastu boju dok mnogi sipaju lozak kao eurodizel jer im je to neko rekao a boja kaze svoje.
Ovu naftu sa ruskih brodova sam uzimao pre 17 godina i to je bila nafta a ne ova nasa krdza -prosto ti lepo da je gledas kad je sipas a cena bila upola od redovne.
Brod trosi gorivo na radni sat i njima je potrosnja bas velika jer ima ogromne motore ,sad da je Sig tu objasnio bi koliko,i njima je nista kad skinu par stotina litara i niko ne sumnja.

http://www.polovniautomobili.com/oglas3276613/volkswagen_golf_2_gti/

ljudi ovo sanjam od kad sam seo za volan :) vise od deset godina. Zivim u inostranstvu i zeleo bih da kupim ovo da imam nesto da vozim jer mi treba posto sam Srbije zeljan uvek. Da skratim dozivljaj,. Jedino ovo dolazi u obzir. Znaci 2.0 GTi 16v... molim vas iskustva, mehanika, problematika, realna cena i sve ostalo sto znate. bez ustezanja, kritike me interesuju skoro vise nego ista posto obozavam kola i zbog toga verovatno nisam sposoban da ih primetim sve... uostalom nisam toliki znalac a pogotovo ne naseg trzista. Znaci sve sto znate. Za ovo sam do sada cuo da je problem menjac. Delovi takodje, limarija najvise... i da, necu da uzimam nista na plin vec benzinac...

http://www.polovniautomobili.com/oglas3276613/volkswagen_golf_2_gti/

ljudi ovo sanjam od kad sam seo za volan :) vise od deset godina. Zivim u inostranstvu i zeleo bih da kupim ovo da imam nesto da vozim jer mi treba posto sam Srbije zeljan uvek. Da skratim dozivljaj,. Jedino ovo dolazi u obzir. Znaci 2.0 GTi 16v... molim vas iskustva, mehanika, problematika, realna cena i sve ostalo sto znate. bez ustezanja, kritike me interesuju skoro vise nego ista posto obozavam kola i zbog toga verovatno nisam sposoban da ih primetim sve... uostalom nisam toliki znalac a pogotovo ne naseg trzista. Znaci sve sto znate. Za ovo sam do sada cuo da je problem menjac. Delovi takodje, limarija najvise... i da, necu da uzimam nista na plin vec benzinac...

Alo šefe, auto 23 god pa taj je stariji od tebe ali ako samo to dolazi u obzir( kao što kažeš ) onda kupuj i uživaj i ne čekaj jer to je motor iz golfa 3 pa ubačen u golf 2 pa u to vreme imali su dosta i mana.

Dobro pregledaj pod da nije truo i da auto nije pokrivljen. Kod tako starih automobila, a i uopste, najmanji problem su motor i mehanika. Dzabe ti dobra mehanika i dobar motor ako nemas dobru sasiju. Ako je suprotno, motor ces lako napraviti, za manje ili vise novca, a limariju nikada neces moci da resis ako je auto iskrivljen ili ako su grede, sajtne i stubovi poprilicno nagrizeni rdjom i ako su truli.

Back