Gole mame

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne pričamo o suprugama, nego o prvom kontaktu sa ribom
i neam običaj da se foliram što se takvih pitanja tiče

Brate, ti moras da sarmiras suprugu da bi dobio seks? :eek:

Pricam generalno o zenama. Uglavnom je vreme provedeno sa njima tezak smor i ustvari gubljenje vremena. Osim u dve varijante: nisi tipicno musko, pa te ne boli glava od njihovih tema. Ili riba nije tipicno zensko pa ume koju pametnu da kaze i o fudbalu, automobilima, svetskoj politici.
Oba slucaja su retka...

Sto se placanja falsifikovanim novcem tice: secam se jednog ludaka koji je u Madridu 2003. godine dami uvalio 100 dindzi objasnjavajuci joj da to vredi isto koliko i 100 jura. :rotf:

Da li imate obicaj presvaliciti se pred djecom, ili na brzinu izlijetati iz kupatila dok su djeca negdje u blizini ? Sta je boljle za dijete, da vas vidi gole ili da se cuvate strogo da do tog ne dodje?

Odvratno mi ej kada su mame gole pred decom.

Prema detetu se treba ponasati kao prema svakoj drugoj osobi, i imati postovanje prema njoj.

Dakle - bez golotinje.

Tate i komsinice, mame i postari.....treba detetu ostaviti utisak lepote ljudskih tela...sta tu ima da se snebivamo....
Dokazano je da deca koja su zivela u bordelu nisu obavezno postajali gejovi , ako su musko ili prostitutke ako su zensko...

Moje misljenje o temi je kao i o narodu ,moze i gore... i bice....
Ali to nam treba...
Sto se vise mame budu razgolicivale, i vodile ljubav sa tatama dok su tu deca, deca ce pre da se udaju ako su zene i da se po vise puta zene i razvode , ako su muskarci...i eto nataliteta...

Savremena kineska porodica:

china.jpg

Da li imate obicaj presvaliciti se pred djecom, ili na brzinu izlijetati iz kupatila dok su djeca negdje u blizini ? Sta je boljle za dijete, da vas vidi gole ili da se cuvate strogo da do tog ne dodje?

Da: Ja to radim pred mojom cerkom. NIkada se nisam sakrivala od nje. Ovde gde ja zivim deca se tako i vaspitavaju da se presvlace zajedno sa roditeljima. Nista nije neobicno u tome.
U Nemackoj na primer u sauni su i zene i muskarci. Nista nije podeljeno.Sasvim normalno.

- - - - - - - - - -

Od 90-ti su se poceli pojavljivati prvi debeli Kinezi.....:kafa:

Da.Malo je smesno videti ih takve.
Nama besplatna lekcija, kako se treba hraniti.:lol:

Nemam se običaj kriti ako klinci ulete dok se presvlačim, nikada nisam ni aludirala da je sramota da me vide golu pa je to njima potpuno prirodno i normalno.
Više me nervira što ne mogu da ih odviknem kada dođem kući s posla i odem u toalet, a oni ne mogu da dočekaju da mi ispričaju dogodovštine od tog dana pa mi uleću u kupatilo i redovno me zatiču u raznim pozama, najčešće na klonji, a neretko i u toku presvlačenja.
I redovno ih ispi.čkam što uleću i pokušavam da im objasnim da moraju da poštuju tuđu intimu jer ni oni ne vole da im neko uleće dok kenjajju na klonji, ali nikada, baš nikada mi nije palo na pamet da skrivam svoju golotinju niti sam to ikada pomenula kao nešto neprirodno.

Mnogo je fino da se roditelj skida go pred detetom, od toga se postaje bolji covek, nauci se nesto i tako. Samo, nekada su za to postojale prostitutke, ili u novije vreme, devojke i momci, sad je doslo dotle da ih roditelj uci golotinji.

Back