Gole mame

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sin ima 2,5 godine I presvlacim se normalno pred njim.
Odem u sobu, ako on udje ne pravim frku.
Kupatilo ne zakljucavamo nikad, ako udje a ja sam gola (kupam se ili na wc-u) opet nikom nista.
Nekad me pita Mama sta ti je to? Mada sad vec zna I sam kaze Mama ima piku, seka ima piku, tata ima pisu I Ja imam pisu.
Negde u buducnosti blizoj, verovatno cu poceti da se zakljucavam. Kad medi skinem pelene.

Sin ima 2,5 godine I presvlacim se normalno pred njim.
Odem u sobu, ako on udje ne pravim frku.
Kupatilo ne zakljucavamo nikad, ako udje a ja sam gola (kupam se ili na wc-u) opet nikom nista.
Nekad me pita Mama sta ti je to? Mada sad vec zna I sam kaze Mama ima piku, seka ima piku, tata ima pisu I Ja imam pisu.
Negde u buducnosti blizoj, verovatno cu poceti da se zakljucavam. Kad medi skinem pelene.

Chmichak pochmi shto pre da se sakrivash od detzama.

Chicha Svršić uobshe ne landara mudima pred svojim detzama. To ostavlja ozbiljne posleditze na njiovu psihu.

Inače ne volim da šetam gola po kući, čak ni kada sam sama.
Nisam svoje roditelje vidjala gole, majku tu i tamo, ako se desi da udejem dok se presvlači...oca, nikad.
Ne mislim ni da moja deca, jednog dana nas treba tako da vide.

Zaprepastila sam se kada mi je bliska osoba baš pre neki dan rekla da njen sedmogodišnji sin traži da se kupa sa njim i da nije odavno, i da će morati.kad sam pitala zašto mora, odgovor je bio: On plače.Znaš li KAKO on plače što nisam odavno...
Nije mi ni palo na pamet da ona u tom trenutuku zajedno sa njim sedi u kadi gola, pa sam to shvatila kad mi je rekla, da eto još sada i više neće...Pitala sam je da li se s njim kupa gola.Odgovor je bio: Pa naravno, neću valjda da obučem kupaći...
Užasnuta sam...

Nisam svoje roditelje vidjala gole, majku tu i tamo, ako se desi da udejem dok se presvlači...oca, nikad.

Zaprepastila sam se kada mi je bliska osoba baš pre neki dan rekla da njen sedmogodišnji sin traži da se kupa sa njim i da nije odavno, i da će morati.kad sam pitala zašto mora, odgovor je bio: On plače.Znaš li KAKO on plače što nisam odavno...
Nije mi ni palo na pamet da ona u tom trenutuku zajedno sa njim sedi u kadi gola, pa sam to shvatila kad mi je rekla, da eto još sada i više neće...Pitala sam je da li se s njim kupa gola.Odgovor je bio: Pa naravno, neću valjda da obučem kupaći...
Užasnuta sam...

Свакаквих кретена има. Можда га још доји? :bljak:

Ma ne doji ga, i neko je ko sa decom ima sjajan odnos..smatrala sam je nekim od koga treba učiti kako sutra s decom, kako objasniti, posavetovati,naći meru...
Ovo me je baš zaprepastilo..
Uz sve to je išao komentar koji je dala sinu, koji mi odzvanja u ušima i koji ovde ne mogu ni da ponovim...

:

Užasnuta sam...

Meni nije strasno da je toliko dete vidi golu, mozes misliti... Ali mi nije ni normalno da se na taj nacin igraju zajedno, to mi je ok dok su mali. Medjutim, najstrasnije mi je to "opravdanje"- place. Znaci, treba im sve dozvoliti da ne bi plakali :roll: Nekima je izgleda lakse to nego da popricaju, objasne, vaspitaju...
Kada ih vidim po marketima kako se njare i valjaju jer im se nesto ne kupi, jedva se suzdrzim da na dete ne vrisnem a roditelja ne odalamim:andjeo:

Ma ne doji ga, i neko je ko sa decom ima sjajan odnos..smatrala sam je nekim od koga treba učiti kako sutra s decom, kako objasniti, posavetovati,naći meru...
Ovo me je baš zaprepastilo..
Uz sve to je išao komentar koji je dala sinu, koji mi odzvanja u ušima i koji ovde ne mogu ni da ponovim...

Ovo mene podseća na vic o majci i detetu romima... :(

Bio sa na raznim nudistickim plazama.

Tamo se roditelji i deca sasvim normalno skidaju goli, kupaju se, igraju sa loptom, rucaju...... bez stida i srama.

Cak neki put sam video i tri generacije: i babe i dede !

Srbija jos dosta kasni za svetom....:aha2:

Bio sa na raznim nudistickim plazama.

Tamo se roditelji i deca sasvim normalno skidaju goli, kupaju se, igraju sa loptom, rucaju...... bez stida i srama.

Cak neki put sam video i tri generacije: i babe i dede !

Srbija jos dosta kasni za svetom....:aha2:

Ne dopada mi se to nikako i nema mi veze sa slobodom i sl.- svekar, svekrva, sin, snaja i deca :confused: Ne ide mi. Ali ne mislim da treba dramiti ako neko naleti za vreme presvlacenja, to je druga krajnost.

El bi ti iebo zhenu i nastavio čak i ako dete upadne u sobu?

Pa danas vec deca od 5 godina znaju sta je seks.

Ako dete udje u sobu i vidi ne treba praviti dramu od toga.

Naravno da se seksati treba uvek nasamo jer to je intima izmedju dva bica, ne treba publika (kod normalnih osoba)

- - - - - - - - - -

brate ne bi ja tebi ništa objašnjavao

To je brate HIPOKRECIJA!

Svi bi voleli da virimo na nudistickoj plazi, ali kada treba i MI da ucestvujemo, e to je onda bolesno!

Pa jos neko da nam vidi golu zenu!

Mnogi od patrijarhalnih Srba to ne bi preziveli...

Pa danas vec deca od 5 godina znaju sta je seks.

Ako dete udje u sobu i vidi ne treba praviti dramu od toga.

Naravno da se seksati treba uvek nasamo jer to je intima izmedju dva bica, ne treba publika (kod normalnih osoba)

E tako i ja sa mojom porodicom. Žena je normalno dojila pred svima nama, ali se lepo presvlačila sama u sobi i tražila privatnost. Ja se ne skidam do gole kože, ali nije mi smetnja šetati se posle posla, kada skinem odelo i kravatu, lepo opušteno u donjem vešu.

Kita i jajtza ne smeju da se landaraju pred ženom i decom.

Back