petar_z
Iskusan
- Poruka
- 5.282
To je ciljana skupina na koju mislim ...
a nekst je gej, on bi se mazio![]()
Neka se mazi ali bez mene
.gif)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ciljana skupina na koju mislim ...
a nekst je gej, on bi se mazio![]()
Ne, nikada. Ni ja svog oca nikada nisam videla bez odece i mislim da je to ispravno.Da li imate obicaj presvaliciti se pred djecom, ili na brzinu izlijetati iz kupatila dok su djeca negdje u blizini ? Sta je boljle za dijete, da vas vidi gole ili da se cuvate strogo da do tog ne dodje?
Negde u buducnosti blizoj, verovatno cu poceti da se zakljucavam. Kad medi skinem pelene.
Koji si to deo mog golog tela video?zasto bi?
pa ti si bar norac za javno pookazivanje golog tela![]()
Sin ima 2,5 godine I presvlacim se normalno pred njim.
Odem u sobu, ako on udje ne pravim frku.
Kupatilo ne zakljucavamo nikad, ako udje a ja sam gola (kupam se ili na wc-u) opet nikom nista.
Nekad me pita Mama sta ti je to? Mada sad vec zna I sam kaze Mama ima piku, seka ima piku, tata ima pisu I Ja imam pisu.
Negde u buducnosti blizoj, verovatno cu poceti da se zakljucavam. Kad medi skinem pelene.
Koji si to deo mog golog tela video?
Dojenje sine! Dojenje! Borac za dojenje!
A dojke su tome namenjene. To im je primarna uloga.
Inače ne volim da šetam gola po kući, čak ni kada sam sama.
Nisam svoje roditelje vidjala gole, majku tu i tamo, ako se desi da udejem dok se presvlači...oca, nikad.
Ne mislim ni da moja deca, jednog dana nas treba tako da vide.
Zaprepastila sam se kada mi je bliska osoba baš pre neki dan rekla da njen sedmogodišnji sin traži da se kupa sa njim i da nije odavno, i da će morati.kad sam pitala zašto mora, odgovor je bio: On plače.Znaš li KAKO on plače što nisam odavno...
Nije mi ni palo na pamet da ona u tom trenutuku zajedno sa njim sedi u kadi gola, pa sam to shvatila kad mi je rekla, da eto još sada i više neće...Pitala sam je da li se s njim kupa gola.Odgovor je bio: Pa naravno, neću valjda da obučem kupaći...
Užasnuta sam...
Inače ne volim da šetam gola po kući, čak ni kada sam sama.
Nisam svoje roditelje vidjala gole, majku tu i tamo, ako se desi da udejem dok se presvlači...oca, nikad.
Ne mislim ni da moja deca, jednog dana nas treba tako da vide.
Zaprepastila sam se kada mi je bliska osoba baš pre neki dan rekla da njen sedmogodišnji sin traži da se kupa sa njim i da nije odavno, i da će morati.kad sam pitala zašto mora, odgovor je bio: On plače.Znaš li KAKO on plače što nisam odavno...
Nije mi ni palo na pamet da ona u tom trenutuku zajedno sa njim sedi u kadi gola, pa sam to shvatila kad mi je rekla, da eto još sada i više neće...Pitala sam je da li se s njim kupa gola.Odgovor je bio: Pa naravno, neću valjda da obučem kupaći...
Užasnuta sam...
Ma ne doji ga, i neko je ko sa decom ima sjajan odnos..smatrala sam je nekim od koga treba učiti kako sutra s decom, kako objasniti, posavetovati,naći meru...
Ovo me je baš zaprepastilo..
Uz sve to je išao komentar koji je dala sinu, koji mi odzvanja u ušima i koji ovde ne mogu ni da ponovim...
Bio sa na raznim nudistickim plazama.
Tamo se roditelji i deca sasvim normalno skidaju goli, kupaju se, igraju sa loptom, rucaju...... bez stida i srama.
Cak neki put sam video i tri generacije: i babe i dede !
Srbija jos dosta kasni za svetom....![]()
meni je to bolesno
A zasto ti je bolesno?
Nije li bolesnije kriti nesto sto svi znamo sta je i svi imamo (manje ili vise)?
A zasto ti je bolesno?
Nije li bolesnije kriti nesto sto svi znamo sta je i svi imamo (manje ili vise)?
El bi ti iebo zhenu i nastavio čak i ako dete upadne u sobu?
brate ne bi ja tebi ništa objašnjavao
Pa danas vec deca od 5 godina znaju sta je seks.
Ako dete udje u sobu i vidi ne treba praviti dramu od toga.
Naravno da se seksati treba uvek nasamo jer to je intima izmedju dva bica, ne treba publika (kod normalnih osoba)