Gole mame

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E tako i ja sa mojom porodicom. Žena je normalno dojila pred svima nama, ali se lepo presvlačila sama u sobi i tražila privatnost. Ja se ne skidam do gole kože, ali nije mi smetnja šetati se posle posla, kada skinem odelo i kravatu, lepo opušteno u donjem vešu.

Kita i jajtza ne smeju da se landaraju pred ženom i decom.

ja u gaće i po dvorište šetam kad je lepo vreme, ne samo unutra

Pa danas vec deca od 5 godina znaju sta je seks.

Ako dete udje u sobu i vidi ne treba praviti dramu od toga.

Naravno da se seksati treba uvek nasamo jer to je intima izmedju dva bica, ne treba publika (kod normalnih osoba)

- - - - - - - - - -

To je brate HIPOKRECIJA!

Svi bi voleli da virimo na nudistickoj plazi, ali kada treba i MI da ucestvujemo, e to je onda bolesno!

Pa jos neko da nam vidi golu zenu!

Mnogi od patrijarhalnih Srba to ne bi preziveli...

Mene to šetanje golih ****** ne interesuje... Ne gadim se, nisam protivan, ali jednostavno, ne interesuje me.

E tako i ja sa mojom porodicom. Žena je normalno dojila pred svima nama, ali se lepo presvlačila sama u sobi i tražila privatnost. Ja se ne skidam do gole kože, ali nije mi smetnja šetati se posle posla, kada skinem odelo i kravatu, lepo opušteno u donjem vešu.

Kita i jajtza ne smeju da se landaraju pred ženom i decom.

Kako bi ti onda simsire u burdelju?

Tamo moras da se skines kao od majke rodjen da umetnica proceni sa cim ce imati posla i da nekrijes neku perverziju koja je moze zaboleti....:D

dada...ovi što čitaju strujomere i vodomere i poštari iam zajebano kerče oće cepa nogavice pa mora intervenišem i stalno razgaćen izlazim pred njima al ****** ga...svi ih nosimo
i što ne jajžalosnije misle il sam od spavanje il od jebbanje :/ a nisam nijedno
nevolim kad zvezdiči

De ti meni seljaku objasni šta si sad napisao :think:

Jesi li bio nekada u burdelju?

Tamo kada udjes u sobu prvo moras da PLATIS.

Onda moras da se skines GO GOLCIJAT.

Da te umetnica koju si odabrao DOBRO PREGLEDA.

Narocito one sitnije delove..

Da tamo ne krijes nesto.

Tek kada je sve ok onda mozes da pristupis poslu.

I to uvek na svetlu!

Uz opasku da nema ljubljenja, pipanja, usporavanja ni tajm auta.....

ko vas jebbe kad nemošte nađete da jebbete nešto normalno ko sav svet, nešto besplatno, s više meraka, da strast bude dvosmerna, nego one tamo žive mašine

Jesi li bio nekada u burdelju?

Tamo kada udjes u sobu prvo moras da PLATIS.

Onda moras da se skines GO GOLCIJAT.

Da te umetnica koju si odabrao DOBRO PREGLEDA.

Narocito one sitnije delove..

Da tamo ne krijes nesto.

Tek kada je sve ok onda mozes da pristupis poslu.

I to uvek na svetlu!

Uz opasku da nema ljubljenja, pipanja, usporavanja ni tajm auta.....

E zato ja i jesam seljak... Nisam imao taka iskustva.

ko vas jebbe kad nemošte nađete da jebbete nešto normalno ko sav svet, nešto besplatno, s više meraka, da satrast bude obostrana, nego one tamo žive mašine

ne funkcionise to tako bato....

Ono sto nadjes na ulici treba VREMENA, NOVCA, GLUME....A rezultat nije bas uvek izvestan...

U burdelju platis i imas sve osigurano i odmah.

Ne treba da se prenemazes, da se parvis romantican, niti se plasis da ce te posle zvati na mobilni, dolaziti u stan ili na posao i zagorcavati ti zivot...

E zato ja i jesam seljak... Nisam imao taka iskustva.

Bio mi u gostima neki nas covek iz Bosne.....Zvani "Bronko" ...

Hoce u butdelj...

Odvedem ga kod moje stare pijateljice i velike umetnice Julije...

Tamo ga lepo ugoste, sve bude ok....I Bronko otputuje za Nj. York gde mu je bila baza.

Kada, ankon mesec dana sretnem Juliju u jednom super mercadu...

Sva besna mi pridje i rece: "Onaj tvoj zemljak ce da strada kada dodje sledeci put....

Platio na falsifikovanim dolarima, a mi nismo kontrolisali jer si ga ti poslao....!"

I tako ja ispadoh kriv....:sad2:

Treba begati od zemljaka....:rtfm:

misim ispada da je tebi kontakt s ribom prenemaganje i gluma i gubljenje vremena i novca :/

A sta, kao nije? :mrgreen:
Tvoju zenu bas zanim koliko novi jaguar ima konja, ma kako da ne. Ili tebe zanima zasto se njena drugarica Maja posvadjala sa svekrvom? Ajde, ne foliraj se. :lol:

Smatram da je prostitucija korisna. Postenije je prodavati telo nego finocu. Bolje da plate ako ne mogu normalno da sarmiraju zenu, nego da siluju.

Normalno.
A nekada nam i nije do samriranja i smaranja, pa je onda odlazak u bordel sasvim dobra i prihvatljiva alternativa.

Bio mi u gostima neki nas covek iz Bosne.....Zvani "Bronko" ...

Hoce u butdelj...

Odvedem ga kod moje stare pijateljice i velike umetnice Julije...

Tamo ga lepo ugoste, sve bude ok....I Bronko otputuje za Nj. York gde mu je bila baza.

Kada, ankon mesec dana sretnem Juliju u jednom super mercadu...

Sva besna mi pridje i rece: "Onaj tvoj zemljak ce da strada kada dodje sledeci put....

Platio na falsifikovanim dolarima, a mi nismo kontrolisali jer si ga ti poslao....!"

I tako ja ispadoh kriv....:sad2:

Treba begati od zemljaka....:rtfm:

I od nas seljaka isto. :aha2:

Ja ne umem falsifikovati ništa :(

Back