Године.....

• Začetnik teme Začetnik teme Pepeo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Колико година имате, односно у коју групу спадате?

• мање од 20 година

• од 21 до 25 година

• од 26 до 30 година

• од 31 до 35 година

• од 35 до 40 година

• 41. и више....

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
medved_bg:
Pa žene sa Politike ne lažu.
Žene sa ljisa, možda.

Za godine, to jest. :lol:
Kad si na NET-u, nista i nikome ne veruj.
To ti kaze neko ko se grdno prevario.
Sale je jedina osoba koja je ONO STO KAZE DA JESTE i za koju mogu da garantujem.
Znamo se uzivo, vec rekoh:)
Zene sa "ljisa".....ne bih nista ruzno da kazem, kad vec ne mogu NISTA LEPO :roll:

medved_bg:
Ja imam godina koliko bih želela da imam...i tako svake godine do sada. Za ubuduće videćemo ;)
Muskarci su izmislili foru da zene lazu za godine i kilograme :razz:
Sto bih?!
Za kasnije, videcemo :wink:
Ovo kazem iz opravdanog razloga. Ja sam se registrovala na jednom forumu, predivan je, vrlo su uljudni tamo, kulturni. Doduse, nema politike (gde god je ima nista lepog nema)i kad sam pogledala u profile, samo su dve dame bile od mene starije, tri muskarca strariji od 3O. Pa, sta da ti kazem, lepo me sramota da mi ne kazu-otkasaj babuskaneru jedan :cry:

...ko o cemu..vonik o skracenju..a zene o godinama....a da ja curke nesto vama kazem...nema veze koliko je godina oliti ga godina proizvodnje....ak je dobro odrzavana..šasija nije previse izlupana...farovi vise manje mogu imati stakla i nemoraju..ali branici i zadnji trap..to mora biti tip/top...godina proizvodnje..bolja sojadinka 70..nego... pegla 75....kilometraza nebitna ionako za 100e namjestis koju hoces....evo neka vozaci kazu ak negdje grijesim....

*BILJA*:
Kad si na NET-u, nista i nikome ne veruj.
To ti kaze neko ko se grdno prevario.
Sale je jedina osoba koja je ONO STO KAZE DA JESTE i za koju mogu da garantujem.
Znamo se uzivo, vec rekoh:)
Zene sa "ljisa".....ne bih nista ruzno da kazem, kad vec ne mogu NISTA LEPO :roll:
Šta znam, ja na net-u, skoro kao u RL. Poklonim poverenje u startu, ali ne neko bezgranično i bezuslovno poverenje, već onako, "na probni rad", pa ćemo lako to smanjiti ili povećati vremenom ;) Jeste da uvek postoji mogućnost da te neko "maže", ali sa nekim normalnim međuljudskim poverenjem se mora početi...Ili sam prosto takva osoba.

viva las vegasos:
...ko o cemu..vonik o skracenju..a zene o godinama....a da ja curke nesto vama kazem...nema veze koliko je godina oliti ga godina proizvodnje....ak je dobro odrzavana..šasija nije previse izlupana...farovi vise manje mogu imati stakla i nemoraju..ali branici i zadnji trap..to mora biti tip/top...godina proizvodnje..bolja sojadinka 70..nego... pegla 75....kilometraza nebitna ionako za 100e namjestis koju hoces....evo neka vozaci kazu ak negdje grijesim....
Ova "curka" zahvaljuje, ali odbija da s tobom udje u polemiku. Ja i dalje mislim da je ovo POLITIKA, mada sam sve manje u to ubedjena.
Bese nekad :roll:

medved_bg:
Šta znam, ja na net-u, skoro kao u RL. Poklonim poverenje u startu, ali ne neko bezgranično i bezuslovno poverenje, već onako, "na probni rad", pa ćemo lako to smanjiti ili povećati vremenom ;) Jeste da uvek postoji mogućnost da te neko "maže", ali sa nekim normalnim međuljudskim poverenjem se mora početi...Ili sam prosto takva osoba.
Ja sam te prijateljski upozorila, ali, ti najbolje znas:)

viva las vegasos:

ma kao i uvijek...u pravu si... :wink:

medved_bg:

slazem se...ne vidim jednostavno svrhu laganja..kad-tad se sve sazna...a pogotovo oni koji zele da se prodaju...ne kuzim sta imaju od toga sto lazu..kada dodje stani -pani...tek onda nastaje frka...prema tome karte na stol i nema vrdanja...to vam je moj savjet...mislim od matore teta slavonke... :wink:

viva las vegasos:

:lol: :lol: Srce naše. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back