- Poruka
- 799
..bas si mečka.....medved_bg:Reci, reci, da raskrinkamo prevarante!
Kakav je to način, toliko žena da kažu istinu o godinama, a tamo neki se foliraju...ccc
Imena na sunce!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..bas si mečka.....medved_bg:Reci, reci, da raskrinkamo prevarante!
Kakav je to način, toliko žena da kažu istinu o godinama, a tamo neki se foliraju...ccc
Imena na sunce!![]()
Pa žene sa Politike ne lažu.*BILJA*:Ako ce ti bili lakse :wink: nisu zene u pitanju
Ne bih dalje...
Pozdravce![]()

Da je tako, ja bih napisala da imam 2O, ali uz dosta krzmanja, jer tad ne bih imala ovo sto imam. Drgocenost jednu divnuKarlito Brigante:Naravno.Žene uvek napišu koliko bi godina želele da imaju.![]()

Kad si na NET-u, nista i nikome ne veruj.medved_bg:Pa žene sa Politike ne lažu.
Žene sa ljisa, možda.
Za godine, to jest.![]()

Pa ti si napisala da si maltene pionirka.Da imaš manje godina Jomini bi morao da te banuje.medved_bg:Ja imam godina koliko bih želela da imam...i tako svake godine do sada. Za ubuduće videćemo![]()
Muskarci su izmislili foru da zene lazu za godine i kilograme :razz:medved_bg:Ja imam godina koliko bih želela da imam...i tako svake godine do sada. Za ubuduće videćemo![]()

Šta znam, ja na net-u, skoro kao u RL. Poklonim poverenje u startu, ali ne neko bezgranično i bezuslovno poverenje, već onako, "na probni rad", pa ćemo lako to smanjiti ili povećati vremenom*BILJA*:Kad si na NET-u, nista i nikome ne veruj.
To ti kaze neko ko se grdno prevario.
Sale je jedina osoba koja je ONO STO KAZE DA JESTE i za koju mogu da garantujem.
Znamo se uzivo, vec rekoh
Zene sa "ljisa".....ne bih nista ruzno da kazem, kad vec ne mogu NISTA LEPO![]()
Ova "curka" zahvaljuje, ali odbija da s tobom udje u polemiku. Ja i dalje mislim da je ovo POLITIKA, mada sam sve manje u to ubedjena.viva las vegasos:...ko o cemu..vonik o skracenju..a zene o godinama....a da ja curke nesto vama kazem...nema veze koliko je godina oliti ga godina proizvodnje....ak je dobro odrzavana..šasija nije previse izlupana...farovi vise manje mogu imati stakla i nemoraju..ali branici i zadnji trap..to mora biti tip/top...godina proizvodnje..bolja sojadinka 70..nego... pegla 75....kilometraza nebitna ionako za 100e namjestis koju hoces....evo neka vozaci kazu ak negdje grijesim....
Ja sam te prijateljski upozorila, ali, ti najbolje znasmedved_bg:Šta znam, ja na net-u, skoro kao u RL. Poklonim poverenje u startu, ali ne neko bezgranično i bezuslovno poverenje, već onako, "na probni rad", pa ćemo lako to smanjiti ili povećati vremenomJeste da uvek postoji mogućnost da te neko "maže", ali sa nekim normalnim međuljudskim poverenjem se mora početi...Ili sam prosto takva osoba.

Bila sam pionirka, kad mi je vreme biloKarlito Brigante:Pa ti si napisala da si maltene pionirka.Da imaš manje godina Jomini bi morao da te banuje.Ko voli pionirke,nek' izvoli. 8-)

Ja se ne stidim sebe,ni svojih godina...da niste tražile,ne bih napisao.medved_bg:Bila sam pionirka, kad mi je vreme bilo
A ti kako si napisao, ne boj se bana...imaš doživotnu ličnu kartu![]()
Takođe.Karlito Brigante:Ja se ne stidim sebe,ni svojih godina...da niste tražile,ne bih napisao.![]()
nesha taxista:otkacena slavonka:Uh, ... imam ih puno zapravo, ali živim s njima nekako...
e to je vec bolje..vec sam se uplasila da si neki pametnjakovic koji uvijek sve najbolje zna i nema mana...takve obozavam... :wink:
Karlito Brigante:Pa,postoje različite vrste zabave.Niko ti nije kriv što si naučena da se muškarci zabavljaju samo na jedan način.![]()
![]()
Eto vidiš...nisu sva iznenađenja lepa.medved_bg:Takođe.
Ali, eto, taman sam otprilike prosek. Zlatna sredina.
Iskreno, ti si bio jedan od iznenađenja, i još par ljudi koje sam "smestila" u neke druge kategorije, što mlađe, što starije...
viva las vegasos:...ko o cemu..vonik o skracenju..a zene o godinama....a da ja curke nesto vama kazem...nema veze koliko je godina oliti ga godina proizvodnje....ak je dobro odrzavana..šasija nije previse izlupana...farovi vise manje mogu imati stakla i nemoraju..ali branici i zadnji trap..to mora biti tip/top...godina proizvodnje..bolja sojadinka 70..nego... pegla 75....kilometraza nebitna ionako za 100e namjestis koju hoces....evo neka vozaci kazu ak negdje grijesim....
Ne mogu da govorim u njegovo ime, ali mogu da pretpostavim da ima pdf. za OPUSTANJE...otkacena slavonka:opet kenjas.....daj covjece opusti se malo... :wink:
Pa nisu sva...ali ova konkretno nisu ni lepa ni ružna, samo iznenađenja.Karlito Brigante:Eto vidiš...nisu sva iznenađenja lepa.![]()
medved_bg:Šta znam, ja na net-u, skoro kao u RL. Poklonim poverenje u startu, ali ne neko bezgranično i bezuslovno poverenje, već onako, "na probni rad", pa ćemo lako to smanjiti ili povećati vremenomJeste da uvek postoji mogućnost da te neko "maže", ali sa nekim normalnim međuljudskim poverenjem se mora početi...Ili sam prosto takva osoba.
otkacena slavonka:opet kenjas.....daj covjece opusti se malo... :wink:
Ju!!!Pa dobro, upoznajemo se, družimo se...ne možemo se ni stalno svađati ni biti ozbiljni...a na ovom pdf-u smo k'o kod kuće*BILJA*:Ne mogu da govorim u njegovo ime, ali mogu da pretpostavim da ima pdf. za OPUSTANJE...
Do nedavno ovo je bila POLITIKA, sad se ne zna sta je![]()
viva las vegasos:...ko o cemu..vonik o skracenju..a zene o godinama....a da ja curke nesto vama kazem...nema veze koliko je godina oliti ga godina proizvodnje....ak je dobro odrzavana..šasija nije previse izlupana...farovi vise manje mogu imati stakla i nemoraju..ali branici i zadnji trap..to mora biti tip/top...godina proizvodnje..bolja sojadinka 70..nego... pegla 75....kilometraza nebitna ionako za 100e namjestis koju hoces....evo neka vozaci kazu ak negdje grijesim....
Srce naše. 
*BILJA*:Ne mogu da govorim u njegovo ime, ali mogu da pretpostavim da ima pdf. za OPUSTANJE...
Do nedavno ovo je bila POLITIKA, sad se ne zna sta je![]()