DOBROSTOJECI
Domaćin
- Poruka
- 4.241
E, baš mi je drago što ne spadam u to društvo, a nije mi ni rođendan !8-)hektorius:Sretan rodjendan drugovi i drugarice!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, baš mi je drago što ne spadam u to društvo, a nije mi ni rođendan !8-)hektorius:Sretan rodjendan drugovi i drugarice!
no problemmedved_bg:@filatelista
Nikad čula za igru i nikad videla karte...valjda iz drugih krajeva dolazimali hvala na objašnjenju
![]()
filatelista:![]()
medo, videla nekad ove karte???
DOBROSTOJECI:E, baš mi je drago što ne spadam u to društvo, a nije mi ni rođendan !8-)
ja za taj ne znamtokyo:auuu kako bi dobro sela kakva partija bele...
jel ima koji srpski sajt gde kartaju Belu?
Više ? Nikad nisam ni pripadao toj gologuziji kojoj je svako drug i drugarica. Sodoma i Gomora !hektorius:Drago je i meni sto vise nisi medju tim drustvom.

Jesam, ne pijem inače.otkacena slavonka:nesko jesi ziv..ili jos bolje ..jesi li trijezan... :wink:
Hvala druže!hektorius:Sretan rodjendan drugovi i drugarice!
A upisao se i Salvantis. Karlito Brigante:Znao sam da ova Slavonija ima duboke korene...A upisao se i Salvantis.
![]()
Ja nisam ovde da se dodvoravam nikome,niti da se pravim pametan...već da se zabavim ako mogu. 8-)slavonija:ma pametan si ti samo kad hoces...nazalost to nije cesto da hoces![]()
Karlito Brigante:Ja nisam ovde da se dodvoravam nikome,niti da se pravim pametan...već da se zabavim ako mogu. 8-)

Hehe...mudraci tumače sve kako se njima sviđa.Шон:moj pasheni... vidi kako je pametanpardon...zabavan
![]()
nesha taxista:Jesam, ne pijem inače.
uuuu..pa zar ima i togá negdje...perfektan muskarac.. :wink: ...pa neku manu moras imati..biti perfektan nije bas zdravo.. :wink:
Karlito Brigante:Ja nisam ovde da se dodvoravam nikome,niti da se pravim pametan...već da se zabavim ako mogu. 8-)
otkacena slavonka:Uh, ... imam ih puno zapravo, ali živim s njima nekako...nesha taxista:Jesam, ne pijem inače.
uuuu..pa zar ima i togá negdje...perfektan muskarac.. :wink: ...pa neku manu moras imati..biti perfektan nije bas zdravo.. :wink:

Pa,postoje različite vrste zabave.Niko ti nije kriv što si naučena da se muškarci zabavljaju samo na jedan način.otkacena slavonka:hahaha..ako mozes...vidim uzasno se trudis... :wink:

Evo, ako ti je lakše, ja sam ukačila da smo vršnjakinje*BILJA*:"ali po tekstovima se bar moze naslutiti....."
Netacno!
Po mojim tekstovima, neki su "naslutili" da imam najmanje 4O.
Ja ne znam sta da mislim o tome?
Zasto i kako?!
Lakse mi je :wink:medved_bg:Evo, ako ti je lakše, ja sam ukačila da smo vršnjakinje
Ali, za neke forumaše sam se baš iznenadila....potpuno pogrešna procena sa moje strane...
(naravno, uz pretpostavku da se nije lagilo u anketi)

Naravno.Žene uvek napišu koliko bi godina želele da imaju.*BILJA*:Lakse mi je :wink:
Lagilo se, kako da nije.
Ali me ne pitaj kako znam, izbeci cemo neprilike![]()
Reci, reci, da raskrinkamo prevarante!*BILJA*:Lakse mi je :wink:
Lagilo se, kako da nije.
Ali me ne pitaj kako znam, izbeci cemo neprilike![]()

Prevideh da si rekla da su zene upravo te koje ne slagasemedved_bg:Reci, reci, da raskrinkamo prevarante!
Kakav je to način, toliko žena da kažu istinu o godinama, a tamo neki se foliraju...ccc
Imena na sunce!![]()