- Poruka
- 20.959
tokyo:otkud ti to
a nije li možda crvena Irone pa ti se malo omaklo?![]()
Sa tom bojom najbrže dobiješ srčani udar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tokyo:otkud ti to
a nije li možda crvena Irone pa ti se malo omaklo?![]()
klikk:medo na herionu a slavonka komunjarka e svašta![]()
ljuta_mamba:vatrenoooooo.....jel to gazdarica ili gazda trazio tu boju za spavacu sobu![]()
i crvena svilena posteljina.. :wink: 
medved_bg:Ja obožavam crvenu, i to onu bogatu, tamnu, ali nije za velike površine...
Koliko se sećam, previše crvene izaziva agresivnost....e sad ko voli, nek' izvoli![]()

Draga gospođo !Norma Kampl:А шта ћеш, кад су у тенису такви хонорари. Као и у НБА, или Формули 1.
Али, богме, чини ми се да је и та буба, барем овако нама лаицима изгледа, за своје појмове, добро плаћена.
П. С.
Је ли истина, како сам ја чула, да инсеката има преко - 800 хиљада врста?
ljuta_mamba:porfirogenit
pa nemam sta drugo,nego da si u proslom zivotu bila luj XIV
a i bilo je za pretpostaviti da boju nije birao djole,da ti pravo kaze,sa obzirom da rano leze i vodi miran zivot...nekako mi neide to uz njega.....a gazadarica...njoj vec lezi crveno...ili crvena deluje razdrazljivo na djoleta,pa uvece u kevetu bude ko u koridi....jbt,dobra ti ideja,moram i ja to da pokusam![]()
aha...a mi se svađamo oko zidova....otkacena slavonka:pa nisu zidovi crveni..nego onako terakota..(boja cigle) ali zavjese posteljina i ostali sniksnak je kobinacija bordo-bijela...vjeruj mi odlicno izgleda...slikat cu sobu pa cu ti poslati prvom prilikom da vidis..![]()

aj šuti bolje komunjarka nego kamenjarkaotkacena slavonka:odakle ti to da sam *********..( fuj koji izraz)
![]()
ja sam samo jugonostalgicna...to nema veze sa drustvenim uredjenjem.. :wink:
Dobro veče, slavljeniceRegistra.:Dobro veče.

otkacena slavonka:hahahahaa...djole miran....jooj,,vidi se da ga ne poznajes...taj ima na hiljade crva u guzi,,vjeruj mi..nasli smo se...![]()
e sada to sto se prije umori nego ja...to je druga prica :wink: ...
.i ne ne mislim na umor u sexu...ne cerekaj se unaprijed... :wink:

ljuta_mamba:vala,jos ako ubada ko ona...mislim ta osa![]()
klikk:aj šuti bolje komunjarka nego kamenjarka![]()

pozz "regice"Registra.:Dobro veče.
jel u spavaćoj sobi da bube skuplja e stvarno svšte herion činimedved_bg:Dobro veče, slavljenice
Koja je po tebi najbolja boja za spavaću sobu i da li bi skupljala bube?![]()
ljuta_mamba:ne,ja to onako laicki nagadjam,ujutru,uvece,kasno u noc..gde je djole...evo spava...pa sta bi covek zakljucio![]()

otkacena slavonka:pa normalno da spava..ustaje svako jutro u 5...a ja tek u pola devet...nije ni cudo da ne vilenja po citavu noc...ali evo sada ne spava..igra poker u internetu...on ne krstari..kaze da su to igrarije za djecu..![]()

Da, jezik joj je kao žaoka !ljuta_mamba:vala,jos ako ubada ko ona...mislim ta osa![]()

otkacena slavonka:vecer..slavljenik...jesi trijezna.. :wink:
.