Године.....

• Začetnik teme Začetnik teme Pepeo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Колико година имате, односно у коју групу спадате?

• мање од 20 година

• од 21 до 25 година

• од 26 до 30 година

• од 31 до 35 година

• од 35 до 40 година

• 41. и више....

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
medved_bg:
Ja obožavam crvenu, i to onu bogatu, tamnu, ali nije za velike površine...
Koliko se sećam, previše crvene izaziva agresivnost....e sad ko voli, nek' izvoli;)

pa nisu zidovi crveni..nego onako terakota..(boja cigle) ali zavjese posteljina i ostali sniksnak je kobinacija bordo-bijela...vjeruj mi odlicno izgleda...slikat cu sobu pa cu ti poslati prvom prilikom da vidis.. :lol:

porfirogenit:)
pa nemam sta drugo,nego da si u proslom zivotu bila luj XIV:)

a i bilo je za pretpostaviti da boju nije birao djole,da ti pravo kaze,sa obzirom da rano leze i vodi miran zivot...nekako mi neide to uz njega.....a gazadarica...njoj vec lezi crveno...ili crvena deluje razdrazljivo na djoleta,pa uvece u kevetu bude ko u koridi....jbt,dobra ti ideja,moram i ja to da pokusam :):):)

Norma Kampl:
А шта ћеш, кад су у тенису такви хонорари. Као и у НБА, или Формули 1.

Али, богме, чини ми се да је и та буба, барем овако нама лаицима изгледа, за своје појмове, добро плаћена.

П. С.

Је ли истина, како сам ја чула, да инсеката има преко - 800 хиљада врста?
Draga gospođo !

Da sa podvrstama i više. Gotovo svakodnevno se registruju i otkrivaju nove.
Moja malenkost je ove godine dodala svetskoj baštini jednu podvrstu i četiri varijateta iz Srbije. Jedan varijetet voćne ose sam nazvao po forumašici "BILJI".
A za onu "bubu" što sam dobro udao (unovčio) ,uložio sam zaista veliki trud. To nije buba nataknuta na čiodu - već jedanaest jedinki u raznim fazama razvoja - od larve do polne zrelosti, pa mnogo lutanja po planini,rad sa cijanidom,vakumiranje.........
Zanimljivo je da taj insekt može da oseti ženku na par kilometara razdaljine ! Verovali ili ne !

ljuta_mamba:
porfirogenit:)
pa nemam sta drugo,nego da si u proslom zivotu bila luj XIV:)

a i bilo je za pretpostaviti da boju nije birao djole,da ti pravo kaze,sa obzirom da rano leze i vodi miran zivot...nekako mi neide to uz njega.....a gazadarica...njoj vec lezi crveno...ili crvena deluje razdrazljivo na djoleta,pa uvece u kevetu bude ko u koridi....jbt,dobra ti ideja,moram i ja to da pokusam :):):)

hahahahaa...djole miran....jooj,,vidi se da ga ne poznajes...taj ima na hiljade crva u guzi,,vjeruj mi..nasli smo se... :lol:

e sada to sto se prije umori nego ja...to je druga prica :wink: ...

.i ne ne mislim na umor u sexu...ne cerekaj se unaprijed... :wink:

otkacena slavonka:
hahahahaa...djole miran....jooj,,vidi se da ga ne poznajes...taj ima na hiljade crva u guzi,,vjeruj mi..nasli smo se... :lol:

e sada to sto se prije umori nego ja...to je druga prica :wink: ...

.i ne ne mislim na umor u sexu...ne cerekaj se unaprijed... :wink:

ne,ja to onako laicki nagadjam,ujutru,uvece,kasno u noc..gde je djole...evo spava...pa sta bi covek zakljucio :):):)

otkacena slavonka:
pa normalno da spava..ustaje svako jutro u 5...a ja tek u pola devet...nije ni cudo da ne vilenja po citavu noc...ali evo sada ne spava..igra poker u internetu...on ne krstari..kaze da su to igrarije za djecu.. :lol:

vala i u pravu je,neznam sta je nama ostalima,da nas krstim, matorima :):)
al valjda neizivljena mladost:):)
joj ne podsecaj me,ja ustajem u 4 kad radim 1. smenu,pa ti vidi....nego sada urlaub

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back