Године.....

• Začetnik teme Začetnik teme Pepeo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Колико година имате, односно у коју групу спадате?

• мање од 20 година

• од 21 до 25 година

• од 26 до 30 година

• од 31 до 35 година

• од 35 до 40 година

• 41. и више....

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
otkacena slavonka:
ma nije neizivljena mladost..mi smo normalni..on nije..zarazen je pokerom da boli glava...a onda meni kaze kako sam ja ovisnik o krstarici...ccccc... :lol:

to na yahoo,onaj open,sa dve zatvorene i tri otvorene,
pa kad krupije vice here comes turn,here comes river
ma vremenom ce mu dosaditi,videces,uci ce u stos da provali po kartama na talonu ko ce dobiti taj krug,tj ko je dobio tu ruku dobru...tj te dve karte...no nebitno...poanta e on ce se i odvici kad mu dosadi.....a mi :):):):)

ljuta_mamba:
to na yahoo,onaj open,sa dve zatvorene i tri otvorene,
pa kad krupije vice here comes turn,here comes river
ma vremenom ce mu dosaditi,videces,uci ce u stos da provali po kartama na talonu ko ce dobiti taj krug,tj ko je dobio tu ruku dobru...tj te dve karte...no nebitno...poanta e on ce se i odvici kad mu dosadi.....a mi :):):):)

ma ne on igra pravi poker u lovu...neki dan je odnio 500 eura..to su turniri ..igraju igraci iz citavog svijeta..igra vec godinu dana..svako vece po jedan turnir..pa ako se kvalificira jednom tjedno bude uvijek veliki turnir za pravu lovu...kockar.. :roll:

DOBROSTOJECI:
Razumem. Ni ja ne bih mogao par sati da se vrtim po kuhinji da bi skuvao ručak. Nikako !

Ko te pita, vrtiš se i kuvaš. :lol:

Sve, sve, ali bube... :| Jedina bubica koja mi je podnošljiva je buba-mara. Nisam baš histerična kad ih vidim, ali me podilazi jeza od ponekih primeraka. :wink:

medved_bg:
Ma počeli od boja i odmah se razmimoišli, pih...:lol:
A i bolje, Iro se upisao u ovu maloletničku kategoriju, zamisli da zaglavim tvorza... :shock: ...da mi uleti interventna u kuću....kuku ;)

Već sam mu rekla da čovek ima onoliko godina koliko mu piše u ličnoj karti. Folira se. :roll:

A ovo za boje, u pravu si, ne može da se vršlja od starta. Ima da se zna red. On da radi, ti da biraš i tako to ide. :lol:

Registra.:
Ko te pita, vrtiš se i kuvaš. :lol:

Sve, sve, ali bube... :| Jedina bubica koja mi je podnošljiva je buba-mara. Nisam baš histerična kad ih vidim, ali me podilazi jeza od ponekih primeraka. :wink:
Isto, samo malo više ;)
Ne plašim se zmija i miševa,ali bube....kao u crtanom filmu, u stanju sam da se popnem na stolicu zbog nekih gamižućih primeraka :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back