volunteer
Primećen član
- Poruka
- 849
Ti si mi uzor ovde na forumu,ali stvarno.... :-DDOBROSTOJECI:Zdravlje,sreću........za Regi i Nešu od Dobrostojećeg.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si mi uzor ovde na forumu,ali stvarno.... :-DDOBROSTOJECI:Zdravlje,sreću........za Regi i Nešu od Dobrostojećeg.
Sto bre brate steker...covek ima kintu,a moze i cale da mi bude... 8)klikk:štekeru![]()
![]()
![]()
A kad je Oskar Vajld smislio tu pametnu doskočicu? Pitam jer je umro mlad. Sa čitavih 46, čak po nekim podacima i ranije ( u 42-oj), a od toga je od 36-38(39) bio u zatvoru ( beše optužen za protivprirodnu blud- u to vreme Englezi bejahu staromodni, nisu trpili gay-ove).DOBROSTOJECI:*Današnja mladež misli kako je sve u novcu, a kada postanu stari, uveriće se da je tako.
Oskar Vajld, irski pisac
(1854-1900)
DOBROSTOJECI:Pazi sad ! Novak Đ. ima 20 god. i zarađenih 2,5 miliona E !
Ja sam entomolog i najveći pojedinačan honorar sam ostvario kad sam prodao jednu bubu sa Homoljskih planina jednom Ameru za 6200 E .
tokyo:s 29 godina čovjek svašta nauči a nerijetko je i bogatiji u iskustvu od onih sa 40 ili 50 godina
dokazano je da ljudi koji su mnogo vremena u životu potrošili na putovanja na različita usvršavanja (primjerice ja 2 srednje škole završene evo i faks i imam namjeru još postdiplomski upisati, proputovao sam 1/3 Evrope i pričam 3 strana jezika a nisu sa područja Balkana...vozačka, privatni studij glagoljice, kao što vidite ni čirilica mi nije problem...kao ni druge prilagodbe...e to sve neki ljudi ni sa 40 godina nemaju..pa sad ti vidi![]()

Шон:ma mladost je sjajna... ko u grchkoj mitologiji kad je apolon dao kasandri moc proricanja al' oduzeo mogucnost da joj neko veruje....![]()
Registra.:A ja rekoh, najveći šmekeri su ovi preko četrdeset. Znam iz iskustva.![]()

tokyo:s 29 godina čovjek svašta nauči a nerijetko je i bogatiji u iskustvu od onih sa 40 ili 50 godina
dokazano je da ljudi koji su mnogo vremena u životu potrošili na putovanja na različita usvršavanja (primjerice ja 2 srednje škole završene evo i faks i imam namjeru još postdiplomski upisati, proputovao sam 1/3 Evrope i pričam 3 strana jezika a nisu sa područja Balkana...vozačka, privatni studij glagoljice, kao što vidite ni čirilica mi nije problem...kao ni druge prilagodbe...e to sve neki ljudi ni sa 40 godina nemaju..pa sad ti vidi![]()
Архангел:Jedva čekam da "porastem", za sad sam više KER nego ŠME![]()
adem_ks:![]()
![]()
![]()
polako sve u svoje doba....korak po korak

volunteer:Ja kao najmladji jer dobijam neki paketic od postavljaca teme...ili cemo da se dogovorimo na private sta ce da bude poklon?!![]()

volunteer:Ja kao najmladji jer dobijam neki paketic od postavljaca teme...ili cemo da se dogovorimo na private sta ce da bude poklon?!![]()
Nemoj mali da tebe nacuska velikim! 8)Архангел:Ja, da sam znao da si takav balavac, o'ma bi ti zalepio koju roditeljsku ćušku, čisto da ne prozivaš "čike" dok govore...![]()
А шта ћеш, кад су у тенису такви хонорари. Као и у НБА, или Формули 1.DOBROSTOJECI:Pazi sad ! Novak Đ. ima 20 god. i zarađenih 2,5 miliona E !
Ja sam entomolog i najveći pojedinačan honorar sam ostvario kad sam prodao jednu bubu sa Homoljskih planina jednom Ameru za 6200 E .
Uh, nemoj tako, i ja sam tu. Za Košea smo inače odavno znali, sam je rekao još proletos.tokyo:41. и више....
Karlito Brigante, KoscheiBesmertnii........
tuga.....tuga......
po vašim postovima ne bih vam dao nikad iznad 20 (i to sam mnogo rekao)
....
tako da mislim ili
a) lažete
b) tuga...tuga....![]()
Da,da, posle će drugima prebacivati komunjarstvo...tokyo:i za tebe sam mislio da si puno mlađi
![]()
da mi je znati koliko Mitke, Jerry i Salvantis imaju godina
e to bi bilo zanimljivo znati
mada su oni oprezni kod ovakvih anketa retko kad glasaju
stara KGBova škola![]()
![]()
![]()
... за пакетић се обрати Чеди...volunteer:Ja kao najmladji jer dobijam neki paketic od postavljaca teme...ili cemo da se dogovorimo na private sta ce da bude poklon?!![]()