Karlito Brigante:Srećan rođendan,Registra!
Srećan rođendan,Nešo!![]()
Hvala puno, nadam se da ćeš i ti prijaviti rodjendan, da uzvratimo čestitke.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Karlito Brigante:Srećan rođendan,Registra!
Srećan rođendan,Nešo!![]()

Karlito Brigante:otkacena slavonka:Pa sad kaži da nisi matora...![]()
![]()
![]()
iskreno ..do sinoc se nisam tako osjecala..ali eto zahvaljujuci tebi..
![]()
otkacena slavonka:Jok,ja sam. 8-)Karlito Brigante:iskreno ..do sinoc se nisam tako osjecala..ali eto zahvaljujuci tebi..
![]()
Evo mocri dobijas paketic od Ujka Sema, samo zini i sacekajvolunteer:Ja kao najmladji jer dobijam neki paketic od postavljaca teme...

I kaze se 'jel' (tj 'je li' , jos bolje 'da li'), a ne 'JER' slinavi idiote
.....ameri se ugledali na naseg dalmosa.....otkud sad amerima ....dalmatinac..furtaju se na nas fazon...Salvantis:Evo mocri dobijas paketic od Ujka Sema, samo zini i sacekaj
![]()
I kaze se 'jel' (tj 'je li' , jos bolje 'da li'), a ne 'JER' slinavi idiote![]()
Karlito Brigante:...otkacena je koka ko bombon....nemas ti pojma...otkacena slavonka:Pa sad kaži da nisi matora...![]()
![]()
![]()
'jel'te'robespjer:Pise se "je l' " a ne "jel", gospodine pismeni.
"jel" ide u kombinaciji sa "jel'te", jer u toj spojnici sastavljeno ima smisla, dok samo "jel" jedino za idiote predstavlja skracenicu od "je li".
Ebiga pa ceo svet se oduvek ugledao na vas, moraju i ameriviva las vegasos:.....ameri se ugledali na naseg dalmosa.....otkud sad amerima ....dalmatinac..furtaju se na nas fazon...![]()

Salvantis:'jel'te'![]()
bolidu nepismeni ajde procitaj moj prethodni post, pa se onda zapljuni sam....ono, znam da si navukao milion novih kompleksa od mene na ovom forumu, al' preterivas koliko si glup ponekad![]()
nepismeni abolidu moram priznati da si me ti bas uhvatio...i svaki put me uFatis...i to ustimarobespjer:kada te neko uhvati
....Salvantis:Ebiga pa ceo svet se oduvek ugledao na vas, moraju i ameri![]()
viva las vegasos:Karlito Brigante:...otkacena je koka ko bombon....nemas ti pojma...
cuti ti tamo...mrs u cosak pa se stidi..![]()
viva las vegasos:Ohoooooo, eto informacijeKarlito Brigante:...otkacena je koka ko bombon....nemas ti pojma...![]()
otkacena slavonka:Od mene ima jednu Kiki bombonu !viva las vegasos:cuti ti tamo...mrs u cosak pa se stidi..![]()
Može i Bronhi - lakše se diše
![]()
Lacibg:viva las vegasos:Ohoooooo, eto informacije![]()
iiii sta ces sad s njom.....uopste mi nije jasno zasto vam je izgled toliko vazan...pa ovo je politika...nismo valjda ovdje da se muvamo... :wink:
mislim...malo sale nikada nije na odmet...ja sam u prvim redovima sto se toga tice..ali nije mi jasno da je netko zbilja ovdje da bi nekoga smuvao...![]()
e covjek uci dok je ziv...![]()
Lacibg:otkacena slavonka:Od mene ima jednu Kiki bombonu !Može i Bronhi - lakše se diše
![]()
radije bronhi....ipak sam ja matora koka...![]()

Hvala takodjeviva las vegasos:.......živ i zdrav ti meni bio..

Salvantis:Hvala takodje
Eto ko kaze da nema pristojnih ljudi na ovom forumu (pa jos i Hrvat)?

Lacibg:Potrošiću se, podeliću jednu kesicu Kiki i jednu Bronhi. Normalno, za sve, i za piletinu i za koke. Ne volim diskriminaciju![]()
A Salvantis neće da se upišeotkacena slavonka:opet vas dvojica..![]()
vi mora da se mnogo bre volete....![]()

Ma jok. Ja samo podržavam akciju koja se ovde vodi : Nije teško biti finotkacena slavonka:heheehe dimlomata si nema sta...skidam kapu.. :wink: