Године.....

• Začetnik teme Začetnik teme Pepeo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Колико година имате, односно у коју групу спадате?

• мање од 20 година

• од 21 до 25 година

• од 26 до 30 година

• од 31 до 35 година

• од 35 до 40 година

• 41. и више....

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
volunteer:
Ja kao najmladji jer dobijam neki paketic od postavljaca teme...
Evo mocri dobijas paketic od Ujka Sema, samo zini i sacekaj :D
reggie-uncle-sam.gif

I kaze se 'jel' (tj 'je li' , jos bolje 'da li'), a ne 'JER' slinavi idiote :lol:

robespjer:
Pise se "je l' " a ne "jel", gospodine pismeni.

"jel" ide u kombinaciji sa "jel'te", jer u toj spojnici sastavljeno ima smisla, dok samo "jel" jedino za idiote predstavlja skracenicu od "je li".
'jel'te' :D
bolidu nepismeni ajde procitaj moj prethodni post, pa se onda zapljuni sam....ono, znam da si navukao milion novih kompleksa na ovom forumu, al' preterivas koliko si glup ponekad :roll:

Salvantis:
'jel'te' :D
bolidu nepismeni ajde procitaj moj prethodni post, pa se onda zapljuni sam....ono, znam da si navukao milion novih kompleksa od mene na ovom forumu, al' preterivas koliko si glup ponekad :roll:

Decko, kada budes malo ovladao pravopisnim pravilima znaces o cemu pricam. Do tada se koprcaj u sopstvenoj bedi kada te neko uhvati u gluposti.

Lacibg:
viva las vegasos:
Ohoooooo, eto informacije :lol:

iiii sta ces sad s njom... :lol: ..uopste mi nije jasno zasto vam je izgled toliko vazan...pa ovo je politika...nismo valjda ovdje da se muvamo... :wink:

mislim...malo sale nikada nije na odmet...ja sam u prvim redovima sto se toga tice..ali nije mi jasno da je netko zbilja ovdje da bi nekoga smuvao... :confused:
e covjek uci dok je ziv... :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back