Године.....

• Začetnik teme Začetnik teme Pepeo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Колико година имате, односно у коју групу спадате?

• мање од 20 година

• од 21 до 25 година

• од 26 до 30 година

• од 31 до 35 година

• од 35 до 40 година

• 41. и више....

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DOBROSTOJECI:
*Današnja mladež misli kako je sve u novcu, a kada postanu stari, uveriće se da je tako.
Oskar Vajld, irski pisac
(1854-1900)
A kad je Oskar Vajld smislio tu pametnu doskočicu? Pitam jer je umro mlad. Sa čitavih 46, čak po nekim podacima i ranije ( u 42-oj), a od toga je od 36-38(39) bio u zatvoru ( beše optužen za protivprirodnu blud- u to vreme Englezi bejahu staromodni, nisu trpili gay-ove).

DOBROSTOJECI:
Pazi sad ! Novak Đ. ima 20 god. i zarađenih 2,5 miliona E !
Ja sam entomolog i najveći pojedinačan honorar sam ostvario kad sam prodao jednu bubu sa Homoljskih planina jednom Ameru za 6200 E .

Novak generacija... a ima tolike pare...
Ali ipak igra opako tenis... :D
To se mora priznati...

tokyo:
s 29 godina čovjek svašta nauči a nerijetko je i bogatiji u iskustvu od onih sa 40 ili 50 godina

dokazano je da ljudi koji su mnogo vremena u životu potrošili na putovanja na različita usvršavanja (primjerice ja 2 srednje škole završene evo i faks i imam namjeru još postdiplomski upisati, proputovao sam 1/3 Evrope i pričam 3 strana jezika a nisu sa područja Balkana...vozačka, privatni studij glagoljice, kao što vidite ni čirilica mi nije problem...kao ni druge prilagodbe...e to sve neki ljudi ni sa 40 godina nemaju..pa sad ti vidi :roll:

Oš se udaš ili ženiš? :roll:
Zayeb'ti to, kol+ko ovaca i krava imaš, imaš li zemlje ,kuće, stanova...Slab ti oglas, veruj mi.

tokyo:
s 29 godina čovjek svašta nauči a nerijetko je i bogatiji u iskustvu od onih sa 40 ili 50 godina

dokazano je da ljudi koji su mnogo vremena u životu potrošili na putovanja na različita usvršavanja (primjerice ja 2 srednje škole završene evo i faks i imam namjeru još postdiplomski upisati, proputovao sam 1/3 Evrope i pričam 3 strana jezika a nisu sa područja Balkana...vozačka, privatni studij glagoljice, kao što vidite ni čirilica mi nije problem...kao ni druge prilagodbe...e to sve neki ljudi ni sa 40 godina nemaju..pa sad ti vidi :roll:

Тачно, али не увек....
Живот носи неке чудне изазове, студираш, добијеш диплому, радиш
неке послове, учиш језике, путујеш, видиш друге земље, и једном схватиш да неко
ко то није имао једноставно е паметнији и искуснији од тебе, ма колико млађи био (или старији)..... Зашто, запиташ се? Једноставно, њега је живот научио неким стварима које
се не купују или виде, већ се схватају и разумеју, оним што нам је Бог дао и чиме се разликујемо од животиња, мозгом (схваташ шта хоћу да кажем овим)..... :wink:
Никада не можеш да покупиш сво знање овог света,
ма колико се трудио..... Али човек бити, то је тешко, то се не учи тек тако,
то је лекција коју те сам живот научи, неке пре, неке касније, а неке никада.... :wink:

DOBROSTOJECI:
Pazi sad ! Novak Đ. ima 20 god. i zarađenih 2,5 miliona E !
Ja sam entomolog i najveći pojedinačan honorar sam ostvario kad sam prodao jednu bubu sa Homoljskih planina jednom Ameru za 6200 E .
А шта ћеш, кад су у тенису такви хонорари. Као и у НБА, или Формули 1.

Али, богме, чини ми се да је и та буба, барем овако нама лаицима изгледа, за своје појмове, добро плаћена.

П. С.

Је ли истина, како сам ја чула, да инсеката има преко - 800 хиљада врста?

Ја дадох себи пет звездица,
онако реално и од срца....... :wink:
Сви људи добре воље нека се прикључе акцији..... :wink:

tokyo:
41. и више....
Karlito Brigante, KoscheiBesmertnii........
tuga.....tuga......

po vašim postovima ne bih vam dao nikad iznad 20 (i to sam mnogo rekao)
....

tako da mislim ili
a) lažete

b) tuga...tuga.... :mrgreen:
Uh, nemoj tako, i ja sam tu. Za Košea smo inače odavno znali, sam je rekao još proletos.
tokyo:
i za tebe sam mislio da si puno mlađi
:roll:

da mi je znati koliko Mitke, Jerry i Salvantis imaju godina

e to bi bilo zanimljivo znati

mada su oni oprezni kod ovakvih anketa retko kad glasaju

stara KGBova škola :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Da,da, posle će drugima prebacivati komunjarstvo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back