Године.....

• Začetnik teme Začetnik teme Pepeo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Колико година имате, односно у коју групу спадате?

• мање од 20 година

• од 21 до 25 година

• од 26 до 30 година

• од 31 до 35 година

• од 35 до 40 година

• 41. и више....

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lacibg:
Ni Čeda nije bez uticaja :lol: kad već pijemo narkomaniju :lol:
ma sve licimuri,narkomani,****** i *****,znam ja te,sve je to u cilju unistenja srpstva! :evil:
svetolik trpkovic:
Kad me vi placenici i izdajnici namerno izazivate i podsecate na vesele srednjoskolske dane sa vasim sarenim avatarima :evil: :mrgreen:
:( nemoj tako svetolice,nisi jos tako mator,evo javio mi ceda stize sutra roba,ima svega da bude,za tebe posebna cena.

Lacibg:
a122.gif

Od srca čestitam rođendan koleginici Registri uz
a200.gif
i
a194.gif

i kolegi Neši Taksisti sa
a056.GIF
Hvala dragom kolegi.

nesha taxista:
I vama svima ostalima naravno, ali pošto sam citirao kolegu pojedinačno, onda sam napisao u jednini.
E, onda u redu :D

@sevilja
Ja mislila nešto, a ono Gir...pih. Pa naš Laci je bolji frajer 200x garant.;)

Nego, kad smo već iščekali slavljenike, čestitali na svim ćoškovima gde se okupljaju mladi, ja bi rekla da je vreme za spavanje.;)
Laku noć.

41. и више....
Karlito Brigante, KoscheiBesmertnii........
tuga.....tuga......

po vašim postovima ne bih vam dao nikad iznad 20 (i to sam mnogo rekao)
....

tako da mislim ili
a) lažete

b) tuga...tuga.... :mrgreen:

tokyo:
41. и више....
Karlito Brigante, KoscheiBesmertnii........
tuga.....tuga......

po vašim postovima ne bih vam dao nikad iznad 20 (i to sam mnogo rekao)
....

tako da mislim ili
a) lažete

b) tuga...tuga.... :mrgreen:
Vidiš,ja nemam o sebi tako visoko mišljenje kao ti o sebi. :D Pa ti razmisli da li je dovoljno kad te mama hvali kako si pametan... 8-)

Lacibg:
Klikneš na bilo koji plavi broj u anketi (broj glasača u opciji), onda se otvori anketa u tabeli s imenima ...
i za tebe sam mislio da si puno mlađi
:roll:

da mi je znati koliko Mitke, Jerry i Salvantis imaju godina

e to bi bilo zanimljivo znati

mada su oni oprezni kod ovakvih anketa retko kad glasaju

stara KGBova škola :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Karlito Brigante:
Vidiš,ja nemam o sebi tako visoko mišljenje kao ti o sebi. :D Pa ti razmisli da li je dovoljno kad te mama hvali kako si pametan... 8-)
s 29 godina čovjek svašta nauči a nerijetko je i bogatiji u iskustvu od onih sa 40 ili 50 godina

dokazano je da ljudi koji su mnogo vremena u životu potrošili na putovanja na različita usvršavanja (primjerice ja 2 srednje škole završene evo i faks i imam namjeru još postdiplomski upisati, proputovao sam 1/3 Evrope i pričam 3 strana jezika a nisu sa područja Balkana...vozačka, privatni studij glagoljice, kao što vidite ni čirilica mi nije problem...kao ni druge prilagodbe...e to sve neki ljudi ni sa 40 godina nemaju..pa sad ti vidi :roll:

tokyo:
s 29 godina čovjek svašta nauči a nerijetko je i bogatiji u iskustvu od onih sa 40 ili 50 godina

dokazano je da ljudi koji su mnogo vremena u životu potrošili na putovanja na različita usvršavanja (primjerice ja 2 srednje škole završene evo i faks i imam namjeru još postdiplomski upisati, proputovao sam 1/3 Evrope i pričam 3 strana jezika a nisu sa područja Balkana...vozačka, privatni studij glagoljice, kao što vidite ni čirilica mi nije problem...kao ni druge prilagodbe...e to sve neki ljudi ni sa 40 godina nemaju..pa sad ti vidi :roll:
Ko bi tebi doskočio? :-?

tokyo:
Тако сам и ја мислила у тим годинама (Или, нешто раније).
(Говорим, наравно, о највећем броју случајева, а, некакви изузеци увек постоје, али то су доиста - изузеци).

Али... Кад дођеш у те, 40-те, 50-те, видећеш и сам, шта све, у ствари, значи то, кад се каже "искуство".

И ја сам се, са 20-так смејала старијима кад то помену.
као и мој син сада, нама. Али, видећеш. :)

dokazano je da ljudi koji su mnogo vremena u životu potrošili na putovanja na različita usvršavanja (primjerice ja 2 srednje škole završene evo i faks i imam namjeru još postdiplomski upisati, proputovao sam 1/3 Evrope i pričam 3 strana jezika a nisu sa područja Balkana...vozačka, tečaj glagoljice, kao što vidite ni čirilica mi nije problem...kao ni druge prilagodbe...e to sve neki ljudi ni sa 40 godina nemaju..pa sad ti vidi :roll:
Тачно.
Али, не обухвата тај појам "искуства" само то.
Он је много комплекснији.

Сад ти ово све свакако изгледа као пука прича.

Али, сетићеш се и сам, кад то искусиш... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back