klikk
Iskusan
- Poruka
- 6.948
koje? koje? gdje????sevilja:Misliš na one bezobrazne sličice??![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koje? koje? gdje????sevilja:Misliš na one bezobrazne sličice??![]()

ma sve licimuri,narkomani,****** i *****,znam ja te,sve je to u cilju unistenja srpstva!Lacibg:Ni Čeda nije bez uticajakad već pijemo narkomaniju
![]()

svetolik trpkovic:Kad me vi placenici i izdajnici namerno izazivate i podsecate na vesele srednjoskolske dane sa vasim sarenim avatarima![]()
![]()
nemoj tako svetolice,nisi jos tako mator,evo javio mi ceda stize sutra roba,ima svega da bude,za tebe posebna cena.Hvala dragom kolegi.Lacibg:![]()
Od srca čestitam rođendan koleginici Registri uzi![]()
![]()
i kolegi Neši Taksisti sa![]()
Nema na čemu, živ bio i da razmenimo iskustva, valja ... :wink:nesha taxista:Hvala dragom kolegi.
E bas necu njegovuBanshee:nemoj tako svetolice,nisi jos tako mator,evo javio mi ceda stize sutra roba,ima svega da bude,za tebe posebna cena.
,javi mi kad stigne licni stash od cika Georga Podigoh vam temu.medved_bg:Gde, gde, gde?????

I vama svima ostalima naravno, ali pošto sam citirao kolegu pojedinačno, onda sam napisao u jednini.medved_bg:A koleginicama?
E, onda u redunesha taxista:I vama svima ostalima naravno, ali pošto sam citirao kolegu pojedinačno, onda sam napisao u jednini.

tokyo:41. и више....
Karlito Brigante, KoscheiBesmertnii........
tuga.....tuga......
po vašim postovima ne bih vam dao nikad iznad 20 (i to sam mnogo rekao)
....
tako da mislim ili
a) lažete
b) tuga...tuga....![]()
Cossack:Гласао сам, али како да видим ко има колко година?

Klikneš na bilo koji plavi broj u anketi (broj glasača u opciji), onda se otvori anketa u tabeli s imenima ...Cossack:Гласао сам, али како да видим ко има колко година?
Vidiš,ja nemam o sebi tako visoko mišljenje kao ti o sebi.tokyo:41. и више....
Karlito Brigante, KoscheiBesmertnii........
tuga.....tuga......
po vašim postovima ne bih vam dao nikad iznad 20 (i to sam mnogo rekao)
....
tako da mislim ili
a) lažete
b) tuga...tuga....![]()
i za tebe sam mislio da si puno mlađiLacibg:Klikneš na bilo koji plavi broj u anketi (broj glasača u opciji), onda se otvori anketa u tabeli s imenima ...

s 29 godina čovjek svašta nauči a nerijetko je i bogatiji u iskustvu od onih sa 40 ili 50 godinaKarlito Brigante:Vidiš,ja nemam o sebi tako visoko mišljenje kao ti o sebi.Pa ti razmisli da li je dovoljno kad te mama hvali kako si pametan... 8-)
Registra.:Laku noć.
A i ja odoh.
Uživajte.![]()
nesha taxista:I vama svima ostalima naravno, ali pošto sam citirao kolegu pojedinačno, onda sam napisao u jednini.
Ko bi tebi doskočio? :-?tokyo:s 29 godina čovjek svašta nauči a nerijetko je i bogatiji u iskustvu od onih sa 40 ili 50 godina
dokazano je da ljudi koji su mnogo vremena u životu potrošili na putovanja na različita usvršavanja (primjerice ja 2 srednje škole završene evo i faks i imam namjeru još postdiplomski upisati, proputovao sam 1/3 Evrope i pričam 3 strana jezika a nisu sa područja Balkana...vozačka, privatni studij glagoljice, kao što vidite ni čirilica mi nije problem...kao ni druge prilagodbe...e to sve neki ljudi ni sa 40 godina nemaju..pa sad ti vidi![]()
Тако сам и ја мислила у тим годинама (Или, нешто раније).tokyo:s 29 godina čovjek svašta nauči a nerijetko je i bogatiji u iskustvu od onih sa 40 ili 50 godina
Тачно.dokazano je da ljudi koji su mnogo vremena u životu potrošili na putovanja na različita usvršavanja (primjerice ja 2 srednje škole završene evo i faks i imam namjeru još postdiplomski upisati, proputovao sam 1/3 Evrope i pričam 3 strana jezika a nisu sa područja Balkana...vozačka, tečaj glagoljice, kao što vidite ni čirilica mi nije problem...kao ni druge prilagodbe...e to sve neki ljudi ni sa 40 godina nemaju..pa sad ti vidi![]()