- Poruka
- 9.215
priznajem sveBanshee:sta ti meni kamen sa srca,odmah prizaj ciji si!!!![]()
![]()
,nego gde ti je onaj lsd stile avatar ? :-DDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
priznajem sveBanshee:sta ti meni kamen sa srca,odmah prizaj ciji si!!!![]()
![]()
,nego gde ti je onaj lsd stile avatar ? :-Dotkacena slavonka:ma taj problem imam i sa tisucom i hiljadom...cijeli zivot govorila hiljadarka a sada kao moram reci tisuca...najbolji su mi moji zemljaci kada govore npr.o broju stanovnistva ili nekim drugim brojkama upotrebljavaju tisuca..a kada govore o zaradama i placama redovno im se omakne hiljada...ebiga navika..hehehe...ja onda redovito uzivam i ispravljam ih...![]()

otkacena slavonka:a ujutro ces da dobijes i poklon...jel moze...

otkacena slavonka:e sada zbilja idem da spavam
laku i ugodnu noc vam zelim....![]()

Laku noć i sanjaj Ričarda Gira.otkacena slavonka:e sada zbilja idem da spavam
laku i ugodnu noc vam zelim....![]()
onaj zuti od malo pre?svetolik trpkovic:priznajem sve,nego gde ti je onaj lsd stile avatar ? :-D

Što stalno spominješ tog Ričarda? :smile:Lacibg:Laku noć i sanjaj Ričarda Gira.![]()

)
:Ni Čeda nije bez uticajaBanshee:...a Svetoliče samo o drogama misliš! Vidi se da te je zli zapad uzeo pod svoje!...
kad već pijemo narkomaniju 
sevilja:Što stalno spominješ tog Ričarda? :smile:
Kad me vi placenici i izdajnici namerno izazivate i podsecate na vesele srednjoskolske dane sa vasim sarenim avatarimaBanshee:onaj zuti od malo pre?
nema,promenila![]()
a svetolice samo o drogama mislis!vidi se da te je zli zapad uzeo pod svoje!![]()

Pa vole ga žene, što im ne ugoditi ? Ovako je bezopasno :wink:sevilja:Što stalno spominješ tog Ričarda? :smile:
Lacibg:Ni Čeda nije bez uticajakad već pijemo narkomaniju
![]()
Misliš na one bezobrazne sličice??klikk:to su političko romantične insinuacije u skladu sa temom
pardon novonastalim pdf-om ljip

somewhere over the rainbowsvetolik trpkovic:Kad me vi placenici i izdajnici namerno izazivate i podsecate na vesele srednjoskolske dane sa vasim sarenim avatarima![]()
![]()