sevilja
Iskusan
- Poruka
- 6.145
otkacena slavonka:a sada ti vise ne kazu da si sladak....
i opet nista.... :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otkacena slavonka:a sada ti vise ne kazu da si sladak....

sirće, kiskosevilja:Boldovano nisam razumela.Molim translejtera !
klikk:slavonka malo poštovanja molit ću![]()

jung at heart 8-)ljuta_mamba:jbt klikk ti imas 30 i kusur
****** ja bio ubedjen da si klinac sa najvise 22
a za ostale sam manje vise osetio koliko godina imaju....po postovima,temama,secanju itd
Dakle, translejter se odazvao.Шон:e sad si omekshala moje grubo i 'ladno srce sa jengleskim...![]()

Eto ti kad nisi htela da ga pljusnešotkacena slavonka:cek malo..on je prvi poceo.. :wink: rekao mi da sam matora..a stariji je od mene..![]()

Lacibg:E Karlito, nisu te devojke provalile ... :wink: A fora ti je dobra ! Ima tu iskustva, ima, ima ... Nisi ti krezubi vuk ! Naprotiv, kao pauk navlačiš u mrežu! Opasan si !![]()

eto pa onda mene trazi da mu nadjem post gdje nepoštuje druge tztztztzotkacena slavonka:cek malo..on je prvi poceo.. :wink: rekao mi da sam matora..a stariji je od mene..![]()

medved_bg:Eto ti kad nisi htela da ga pljusneš
O'ma se i ostali okuraže![]()
![]()

sirce.sevilja:Dakle, translejter se odazvao.![]()
Sta na rvackom znači ''ocat'' ?
Ti si lafica,Slamenka!...i u pravu si.otkacena slavonka:a sada ti vise ne kazu da si sladak....

Okat nije, analogijom "ocean"-okeansevilja:Dakle, translejter se odazvao.![]()
Sta na rvackom znači ''ocat'' ?
(Pomoć publike
)ljuta_mamba:jbt klikk ti imas 30 i kusur
****** ja bio ubedjen da si klinac sa najvise 22
a za ostale sam manje vise osetio koliko godina imaju....po postovima,temama,secanju itd
medved_bg:Eto ti kad nisi htela da ga pljusneš
O'ma se i ostali okuraže![]()
![]()
aha a odakle ti to znas da nisi i ti od "njihovih" bolje ti je da odmah priznasBanshee:sirce.

Karlito Brigante:Ti si lafica,Slamenka!...i u pravu si.![]()

dobiješ....ljuta_mamba:ocat....je;l se to zezate
pa sirce
jel dobijam neku nagradu ja za ovo....a ?
![]()

Lepo ja danas kažem da tak'ih poliglota ( koji , usput, imaju i svoj Laci-jezik) nema na belom svetu....Laci, da nije zaostao još koji primerak poput tebe?Lacibg:Okat nije, analogijom "ocean"-okean(Pomoć publike
)