Godine...

ne da verujete,ali ja 21 a ona 13 jes da izgleda starije i sve to vazi,ali krili smo se i tako posle 7 dana ona oce se **** samnom....a ja fala bogu malo pametan i nisam hteo i sutnem je i posle isla u policiju i tuzila me da sam je maltretirao i tako :) i posle sam morao da je snimam diktafonom i to me izvuklo iz govana pozzzz

damnjan:
ne da verujete,ali ja 21 a ona 13 jes da izgleda starije i sve to vazi,ali krili smo se i tako posle 7 dana ona oce se **** samnom....a ja fala bogu malo pametan i nisam hteo i sutnem je i posle isla u policiju i tuzila me da sam je maltretirao i tako :) i posle sam morao da je snimam diktafonom i to me izvuklo iz govana pozzzz
y jbt :shock:
chega sve nema... ;p

Lude li teme. :lol:

@Jelena92
OK... Ti koja si 8. razred, bila bi sa nekim od 20 godina? :shock: I još pušiš cigare, pored cigara ko zna šta još... :shock: :arrow: :| :arrow: :(
mojne vredjas!!!!!!!!nisam jedna od onih sto puse to drugo!!!!!!!
:hahaha:

"Zar neznas da prava ljubav
godine ne broji
zar nevidis da mi tvoja
mladost lepo stoji

Ne sudi po ambalazi
videces na kraju
da i ove ruke moje
milovati znaju"
xexe...pesma sve govori..
Mislim nisu vazne godine, ali treba imati neku granicu... ja sam 90g.. Ne bi nista starije od 89 a ni mladje od 92 (dogodine ce mo to pomeriti na 93) :lol:
:hahaha::hahaha:
doh1.gif

E zbog toga, što sve ribe moje godište se lože na likove 5 godina starije, mi praktično nemamo neke šanse... :| Znači ja bi trebao da muvam klinke '92 , '93 gosište :?
Ovaj valjda ispade u pravu... :think:

Back