Mislim da godine nisu toliko bitne,a ako se sa nekom osobom fantasticno slazem, ne pitam za godine!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesofffy:Plashish se nasmijanih ljudi?
Jel ti se ovaj vishe dopada?![]()
Jednostavno meti Če Gevaru... 
i posle sam morao da je snimam diktafonom i to me izvuklo iz govana pozzzzA stariji kao nece chke?!...trofazna:stariji su iskusniji :grin: , ma ne nije stvar u tome, al kad su mlađi balavi i sami ne zanu šta hoće(čitaj *IČKE)...pa šta mogu?da se zamonašim?
Cyber_Barbie:A stariji kao nece chke?!...
y jbt :shock:damnjan:ne da verujete,ali ja 21 a ona 13 jes da izgleda starije i sve to vazi,ali krili smo se i tako posle 7 dana ona oce se **** samnom....a ja fala bogu malo pametan i nisam hteo i sutnem je i posle isla u policiju i tuzila me da sam je maltretirao i takoi posle sam morao da je snimam diktafonom i to me izvuklo iz govana pozzzz
Cyber_Barbie:Aha,sorry-Btw ja sam zensko!(Mislila sam da je to ochigledno bar po nicku,kad ono...never mind)
Ma ona je pročitala cyber barabaCyber_Barbie:Aha,sorry-Btw ja sam zensko!(Mislila sam da je to ochigledno bar po nicku,kad ono...never mind)

Po chemu to Piru Saez ne izgleda normalno?!Nixxx:NeJednostavno meti Če Gevaru...
On bar normalno izgleda
![]()
Radije ne bih komentarisaosofffy:Po chemu to Piru Saez ne izgleda normalno?!
<----- 8-)

nensy4ever:y jbt :shock:
chega sve nema... ;p
)Vidish,moze i tako...Alexxandar:Ma ona je pročitala cyber baraba![]()
Cyber barbie baraba-Tri u jednom 

@Jelena92
OK... Ti koja si 8. razred, bila bi sa nekim od 20 godina? :shock: I još pušiš cigare, pored cigara ko zna šta još... :shock::|
![]()
![]()
mojne vredjas!!!!!!!!nisam jedna od onih sto puse to drugo!!!!!!!

"Zar neznas da prava ljubav
godine ne broji
zar nevidis da mi tvoja
mladost lepo stoji
Ne sudi po ambalazi
videces na kraju
da i ove ruke moje
milovati znaju"
xexe...pesma sve govori..
Mislim nisu vazne godine, ali treba imati neku granicu... ja sam 90g.. Ne bi nista starije od 89 a ni mladje od 92 (dogodine ce mo to pomeriti na 93)![]()

Ovaj valjda ispade u pravu...E zbog toga, što sve ribe moje godište se lože na likove 5 godina starije, mi praktično nemamo neke šanse... :| Znači ja bi trebao da muvam klinke '92 , '93 gosište :?